Diskusní téma: "Nová duchovní cesta"

Datum 24.04.2015

Vložil Guyver

Titulek Zpráva o současné situaci:

Odpovědět

- Jiřímu Novákovi vyšel první díl jeho Sebraných spisů a je šance že si ho někdo koupí (lidé na NDC povinně!). Na svém webu se projevovat přestal, stejně jako jeho Mladá garda. Pouze se recyklují jeho nečetné projevy jinde:
https://www.novaduchovnicesta.cz/rozhovory-pro-media/jiri-novak-o-duchovni-ceste/
Existuje podezření, že mají Mistra mumifikovaného ve sklepě, hned vedle vyřazené karmy.

- Luděk Kováč se zřejmě stal následovníkem falešného Ježíše a jeho prorokyně Petry Bostlové:
https://www.rahunta.cz/news/vyzva-za-zastaveni-potratu-a-celonarodni-obraceni-se-k-bohu-/
Je smutné že naletěl stejné partě duchovních šmelinářů jako Tatrouš Novák, jenže v jiných kabátech. Rahunta nyní připomíná palubu Mary Celeste.

Datum 05.05.2015

Vložil Padly_anjel

Titulek Re: Zpráva o současné situaci:

Odpovědět

Ahoj, mala by som záujem o získanie neakých informácií o "sekte NDC". Zhodou okolonstí sa do Novákových chápadiel dostal mne veľmi blízky človek. Uprednostila by som súkromnú konveráciu. Môj mail i.kristofcakova@gmail.com. Vopred veľmi pekne ďakujem.

Datum 10.05.2015

Vložil Guyver

Titulek Re: Re: Zpráva o současné situaci:

Odpovědět

viz mail

Datum 19.06.2015

Vložil jana

Titulek Re: Re: Zpráva o současné situaci:

Odpovědět

taková sekta ,, nová duchovní cesta,, je katastrofa pro krásné mezilidské vztahy, ničí rodiny, ničí vše, před čím naši předkové měli úctu a co uznávali, dejte si všichni pozor a vezměte rozum do hrsti, takovým sektám jde jen o peníze a ne o blaho člověka

Datum 11.10.2014

Vložil Jana

Titulek hledání pravdy

Odpovědět

Jsem zaskočena,kde jste nabyli takové znalosti?
Poradíte mi tedy? Vede-li mě shůry bytost.Jak rozpoznám, zda je toto vedení správné.Co když mě jen zneužívá a jednoduše ví, co na mně zapůsobí.
Chci jen poznat pravdu.Mezitím si uvědomuji,že vlastně vůbec nic nevím.Sloužím jakémusi systému ,přizpůsobuji se ze strachu,abych nebyla příliš jiná než ostatní.Aby kvůli mně netrpěli moji blízcí.Je to snad normální?
Nezaujmou mě lichotky nebo omlouvání mých nedostatků,ani nestojím o falešnou kritiku.
Jsme jen tak zdatní v obelhávání druhých,ale hlavně sami sebe dokážeme mi lidé tak snadno obelhat a uvěřit v bludy.
Kde je tedy pravda?

Datum 22.01.2015

Vložil Zdena

Titulek Re: hledání pravdy

Odpovědět

Již jsem zde dlouho nebyla a tak koukám, že nikdo neodepsal na váš dotaz. Tak se o to pokusím.Každá duše má svůj vývoj a ten kdo žije obyčejný život i ten je duší hledající. Život na zemi je někdy sám o sobě plný bludů a věcí, které jsou divné, nebo záhadné. Pro někoho je záhodou vše co nemá vysvětlení. Kde jsem vzala znalosti ujištuji vás, že ne na kurzech tedy duchovních neučil mě žádný guru atd. prošla jsem klinickou smrtí a vrátila se zpět odtud mám znalosti. A taky vím kolik ,,blbostí,, dokáži lidičky vymyslet, aby zaujali publikum. Proto jsem se tehdy pustila do diskuze. Nechci zde být za strašáka pro ty co nečemu nerozumí. Psala jsem proto, že lidská mysl opravdu má omezené představy o tom co je vlastně svět za oponou. Tak milá Jano i vy jste člověk žijící zde a tady a děláte to co jste si předurčila tak se nelekejte kde jsem vzala takové znalosti. Prostě jsem si zkusila z tohoto světa odejít a byla jsem vrácena zpět. Po několika dnech v komatu jsem se probrala a zjistila, že svět tady je nějaký jiný. Vše je jen vývoj a každý jednou dojde i k věcem a znalostem, které v této chvíli vůbec nechápe a má pocit, že nic neví. Jen tak na okraj ani já nevím vše, to by znamenalo dokonalost. A to není nikdo v pozemské úrovni. Žijte život takový, kterému rozumíte a nelekejte se nestojí to za to. Jen ještě na závěr vstoupila jsem tehdy do diskuze ne proto, abych oslňovala. Vstoupila jsem do diskuze, protože jsem se snažila vyjádřit názor člověka, který má náhled z vlastní zkušenosti a nemám ráda lidský egoismus, který se snaží ukázat jak vše ví a zná. Toho pana z kterým jsem diskutovala neznám. Jen jsem mu chtěla ukázat, že jsou i lidé ze znalostmi. A o těchto věcech se nepotřebují dohadovat a pomlouvat jiné. Každý máme tolik znalostí kolik jich potřebujeme, abychom život tady na zemi zvládli. Tak na to pohlížejte.

Datum 22.01.2015

Vložil Zdena

Titulek Re: Re: hledání pravdy

Odpovědět

Jen dodatek, aby to nevyznělo jinak. Stav kdy jsem odešla na druhý břeh, nebyl dobrovolný. Někdo by si mohl myslet, že jsem snad chtěla. Ale návrat, byl velice těžký. Život je teď pro mě více barevný tak to je vše.

Datum 02.02.2015

Vložil P.R.

Titulek Re: Re: hledání pravdy

Odpovědět

Římanům 10:9 Vyznáš-li svými ústy Ježíše jako Pána a uvěříš-li ve svém srdci, že ho Bůh vzkřísil z mrtvých, budeš spasen. Otevři Bohu své srdce a on ti dá odpovědi na tvé otázky.

Datum 10.03.2015

Vložil Guyver

Titulek Re: Re: hledání pravdy

Odpovědět

On sem taky skoro nikdo nechodí. Tatrouš Novák a jeho parta jsou nejspíš už odepsané veličiny, soudě podle toho, že tam už dlouho nikdo nic pořádného nenapsal a Tatroušovy sebrané spisy vyšly knižně. To, že někdo projde klinickou smrtí, ještě neznamená, že získává patent na pravdivé vysvětlení všech tajemství světa viditelného i neviditelného. Může znamenat i to, že si nese přitovaryšeného pěkného nehmotého hajzlíka. Vím o jednom takovém léčiteli...

Datum 13.03.2015

Vložil ufo

Titulek Re: Re: Re: hledání pravdy

Odpovědět

pěkné blbosti........

Datum 10.03.2015

Vložil Existuje jenom jeden zcela zpolehlivý způsob:

Titulek Re: hledání pravdy

Odpovědět

1. Korintským

7Každému je dán zvláštní projev Ducha ke společnému prospěchu.

8Jednomu je skrze Ducha dáno slovo moudrosti, druhému slovo poznání podle téhož Ducha,

9někomu zase víra v témž Duchu, někomu dar uzdravování v jednom a témž Duchu,

10někomu působení mocných činů, dalšímu zase proroctví, jinému rozlišování duchů, někomu dar mluvit ve vytržení, jinému dar vykládat, co to znamená.

11To všechno působí jeden a týž Duch, který uděluje každému zvláštní dar, jak sám chce.

V době, kdy se objevil falešný Bůh, falešný Ježíš a falešná P. Maria, pronášející falešná proroctví, kterým mnoho lidí naslouchá, jiného není.

Příklad následování falešného proroctví vidím zde:
https://www.rahunta.cz/news/vyzva-za-zastaveni-potratu-a-celonarodni-obraceni-se-k-bohu-/

Datum 10.03.2014

Vložil Guyver

Titulek Tatrouš rozpráví s Ilůvatarem. Ilůvatar přiznává, že bez pana Nováka ze Strašnic je v řiti:

Odpovědět

Duchovní komunikace s Ilúvatarem

JN: Ilúvatare, prosím, můžeš nám sdělit, co je teď tvým hlavním úkolem? Na čem pracuješ? Případně něco dalšího o sobě, co je v tomto období důležité? Děkuji. (Duchovní komunikace z 29.1.2014)

Ilúvatar: „Ano, jsem rád, že jsi mne oslovil. Protože už dlouho funguji jakoby mimo hlavní toky energií. Situace se vyvíjí, vnímám to podle energií procházejících kolem mne. Ale já jsem jaksi z celého toho procesu vypadl. Vlastně nevím, co je teď v novém vývoji mým úkolem.

Kdysi jsem byl hlavním. Byl jsem jedinou možností, jak zprostředkovat přenos informací ze Sféry Stvořitelů Otců. Jenže teď i tato sféra je jakoby mimo hlavní vývoj. Řízení vývoje přebraly mnohem vyšší světelné úrovně nad námi.

Chápu to tak, že pro mne, stejně tak jako pro každého z Vás dole ve hmotě, je teď nejdůležitějším úkolem pracovat na sobě, na svém vývoji. Na celkové transformaci mé bytosti, na energetické očistě i karmické očistě. Protože každá bytost na jakékoliv duchovní úrovni či pozici udělala někdy rozhodnutí, která nebyla z pohledu celkového vývoje právě optimální.

Proto bych se i já rád dobrovolně přidal k systémům Nové duchovní cesty. A nechával se volně energiemi NDC promývat a čistit. Zatím však vnímám, že tyto energie chodí jakoby kolem mne. Že jsem se ještě nedokázal dostat do proudu Nového vývoje.

Možná je to proto, že na této mé úrovni mimo hmotu nemám takové nástroje, jaké máte vy ve hmotě. Jedinou možností pro mne je otevřít se novým světelným energiím, vzdát se dávné magické výbavy a snažit se napojit na proud nových energií. A snažit se také pochopit, co se to vlastně děje, co tento Nový vývoj pro každou úroveň přináší. Možná sám potřebuji přijít na to, proč jsem i nadále tady, jestli je to tak správné. Jak bude vypadat můj další vývoj a co bude mým dalším úkolem. A dokud na to nepřijdu, že se ve vývoji nepohnu dále.
https://www.novaduchovnicesta.cz/clanky-v-60-69/a69b-iluvatar-a-nejvyssi-svatyne-na-vrcholu-naseho-vesmiru/
...ale z Guyvera má ten starej duchovní šmelinář nahnáno!

Datum 10.03.2014

Vložil Eru Ilúvatar

Titulek Re: Tatrouš rozpráví s Ilůvatarem. Ilůvatar přiznává, že bez pana Nováka ze Strašnic je v řiti:

Odpovědět

BLBOST! ŽÁDNÉHO NOVÁKA ZE STRAŠNIC NEZNÁM!

Datum 23.12.2013

Vložil Guyver

Titulek 99% + 29%, to máme dohromady 128%... Tatrouš je hotovej Okamura!

Odpovědět

8.11.2013
Zdravím, Pane Nováku...Lidé mi přeposlali vaše stránky, kde píšete co je magie...

NEBUĎTE V KALMU DLOUHO, PROTOŽE VÁS MÁ MAGICKÁ SÍLA BUDE POSOUVAT KE SVĚTLU...

BEZ TÉTO SÍLY BY, SE ČLOVĚK ANI NENARODIL...

KAŽDÁ POLARITA MÁ SVOU MAGICKOU SÍLU A KDYŽ SVÉ POLARITY ČLOVĚK NEPROPOJÍ, PAK JEHO MYSL JE VEDENA BUĎ TOU A NEBO TOU POLARITOU, ALE ANI JEDNOU NEDOJDE DÁL, NEŽ NA SVŮJ OBZOR...

JE TO ČLOVĚK, KDO MUSÍ SVÉ POLARITY PROPOJIT A PAK STRANA ČERNÁ POMÁHÁ STRANĚ BÍLÉ A NAOPAK...BUĎME SPOJNICÍ TĚMTO DVĚMA ŠIKMÝM STRANÁM...PAK BUDEŠ VE SVĚTELNÉM TROJÚHELNÍKU, KTERÝ TI DÁ VĚDĚT, CO JE MAGICKÁ SÍLA V ČLOVĚKU...

KDYBY TĚLO NEMĚLO SVOU MAGICKOU SÍLU, PAK BY ČLOVĚK VRÁVORAL A STÁLE PADAL. KROK JE MAGIE A PŘÍTAŽLIVOST ČLOVĚČÍ, JE TAKÉ ZÁSLUHOU MAGICKÉ-MAGNETICKÉ PŘÍTAŽLIVOSTI, ALE I ODTAŽLIVOSTI A STÁLOSTI...

SÍLA MYŠLENKY UZDRAVIT, JE MAGICKÁ VIBRACE...PROTO OPRAV VŠE O SVÉM MAGICKÉM NÁZORU...

NEMOCI, STAGNACE V TĚLE SE POSOUVAJÍ A JE PRAVDOU, ŽE MNOZÍ NEUMÍ STAGNACI VYSUNOU DO AURICKÉHO POLE A PROČ?

PROTOŽE LIDÉ A ANI TY, NEHMOTNÍČ ČAKERNÍ TOKY UVNITŘ TĚLA A PAK SI MYSLÍŠ, ŽE NEEXISTUJÍ LIDÉ, KTEŘÍ UMÍ VYSOUVAT NEMOCI, AŽ DO AURY, KDE MENOC SE ROZSVÍTÍ. PAK JSI SVĚTELNÝM ČLOVĚKEM, A VIBRAČNÍM LIDSKÝM DRUHEM, KTERÝ MÁ OTEVŘENÉ SMYSLY OD JEDNIČKY DO ŠESTKY, ALE I VÍCE...SHŮRY MĚ VEDOU TAK, JAKO NIKOHO NA SVĚTĚ...měj se dobře

ÁMEN*ÁMEN*ÁMEN S TEBOU I S TVÝM TĚLEM...*** KDO JSEM? JSEM JENOM...***já jsem***...



Věta shůry pro Tebe...

NERMUŤ SVOU MYŠLENKU,

KDYŽ RMOUTÍŠ SVOU SLUŽBU...



NEHLEDEJ SNÁŘ,

KDYŽ SEN JE TVÁ ZVĚDAVOST...



NAJDI SVĚTLO KTERÉ MÁ TŘI STĚNY,

PAK TĚ OSLOVÍ MAGICKÝ DUCH TVÉHO *JÁ*

_______________________________________________________________

Zhodnocení celkového vyzařování tohoto textu
Podle Přírody bylo celkové vyzařování původního textu následující: temná energie 29%, temná síla 99%. Je v tom patrná jasná disproporce toho, jak se to celkově jeví a jakou to ve skutečnosti má temnou magickou sílu. Těch 29% temnoty je přitom běžné procento, které v sobě měly před tisíci lety bytosti, systémy původně světelné povahy, a to ještě před tím, než začaly být svázány temnými úpisy a než postupně zcela propadly Temnu.



Více zde: https://www.novaduchovnicesta.cz/clanky-v-60-69/a67d-tri-mozne-duchovni-orientace-cloveka-iv/

Datum 25.10.2013

Vložil Petr

Titulek :)

Odpovědět

Pan Novák je koň

Datum 29.12.2013

Vložil Zdena

Titulek Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Pane Petře, četla jsem nejen váš příspěvek, ale i dotyčný článek. Nezlobte se, pana Nováka neznám a vás taky ne. Ale vím jedno kritikou a vašim vyjadřováním opravdu nevíte o čem pan Novák psal. Nemám titul mistriňe. Po klinické smrti před 25 lety jsem začala vnímat a díky tomu vím o čem psal p. Novák. Víte duchovní cesta opravdu nekončí vstupem nad astrál je toho mnohem více. Naše magické já je jenom duchovní egoismus. Kde a jak ho najít? Tak to nechám na vás. V pozemské duši jej, ale nehledejte tam je jen lidské ego. Jenom jednu větu, kdo soudí to čemu nerozumí ukazuje jak neumí být tolerantní a díky tomu nemůže vedět o duchovních světe nic. Berte to jako názor od člověka, který se zabývá těmito věcmi 25 let a nemám titul mistra. Jsem jenom člověk. Z

Datum 08.01.2014

Vložil Guyver

Titulek Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

A co duchovní egoismus Tatrouše Nováka? Myslím tím to, že sám magii používá, jenom tomu říká "Neomezený Duchovní Vzestup" nebo tak nějak. Viz ten jeho slavný odpočet a magické využití lunárních stanic. Které odmítá přiznat.

Datum 14.01.2014

Vložil Zdena

Titulek Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Víte, duchovní egoismus se tady dole opravdu projevuje jiným způsobem. Sama se s ním potkávám dost často zvláště u lidí, kteří si kupují chytrost za peníze na kurzech a mají pocit osvícení. Jsou úrovně v kterých pozemská magie a duchovní vzdělání již není pod kontrolou žádného člověka. To je jedině dobře protože to by lidi řídili vše. I to kolik je hvězd ve vesmíru. Magie je pouze náš výploda jeho využití je možné jen do určité úrovně. Pokud jeho síla by byla taková je to první člověk, který řídí i ty kteří vědí více. Klobouk dolů. Nebuďme tak domýšliví, že můžeme vše. Pokud vy máte takové informace je vidět, že víte i co je zatím jaké planetární systémy se ukrývají za oponou kam lidské dohlédne pomoci duchovnímu umění. Víte asi i o tom čemu se říká meziplanetární prostor ve kterém pokud splníte podmínky a naučíte se znát pravidla, můžete neomezeně cestovat. Vidím, že vaše zkušenosti jsou dobré v tom případě nemám co bych dodala. Magie v těchto úrovních zatím nefunguje. Pokud si lidi myslí, že můžou vše hodně se mýlí. A tak ego možná tento člověk má, ale ovládat nás tímto způsobem je opravdu dost nadnesené. Máte pocit, že iteligentní bytosti jsou lidi??????

Datum 24.01.2014

Vložil Guyver

Titulek Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

...co přesně rozumíte pod pojmem magie? Existují různé druhy a různé stupně. To, co pan Novák praktikuje, JE magie. přestože se tomuto označení sám urputně brání. A, vzhledem k incidentu s odpočtem, kdy magii bezesporu použil, jej považuji za lháře, podvodníka, manipulátora a falešného učitele.

Datum 26.01.2014

Vložil Zdena

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Víte, nevím jestli vůbec víte o čem mluvíte. Ono je opravdu několik stupňů, ale jsou dimenze kde se praktikovat nedá. Myslíte, že člověk ve své velikosti je větší než bytosti řídící tyto dimenze. Víte je to jenom naše představa, že na to máme. Nechci vám vyvracet co dělá p. Novák. Nikdy jsem ho osobně nepoznala jen vím jedno magie je v určitých dimenzích nepoužitelná. Nevím jak dalece o těchto věcech víte. Ale nezlobte se máte, v tom hodně velký zmatek. A pokud máte takový pocit tady v pozemské rovině, že je lhář a manipulant, on je jenom vašim zrcadlem. Něco si tam vy dva řešíte. Víte můžeme kritizovat práci druhých i vyslovit, že je to blbost. Ale pokud urputně trvám na něčem co považuji za svou pravdu není to problém onoho kritizovaného, ale bohužel váš osobní. Věřte, nebo ne, ale takových podobných klientů mám ve své pracovně hodně. Někdy je dobré otevřít internet a vidím kolik lidí slibuje zázračné uzdravení, kolik lidí slibuje zbohatnutí a jiné zázraky. Víte co je největší zázrak pochopit sám sebe a díky tomu objevíte, že ti kteří nám toto pochopení umožní jsou tady na zemi našimi největšími soupeři. Díky tomu to znamená psychické vyzrání osobnosti a zároveň duchovní otevřenosti a ruku v ruce viděním věcí nejen v naši soustavě, ale mnohem dále a výše. Díky tomu si uvědomíme svoji nevědomost. Tak nemá smysl říkat kdo má pravdu. Ale chápu vás a proto si myslím, že je v tom jiný problém. Než jenom kritika. Je mnoho pravd a je mnoho vykladačů pravd. Falešných učitelů taky, jen se podívejte kolik lidí dnes slibuje zázraky. Tak hodně štěstí v nalezení té pravdy. Jenom na okraj těch dimenzí je hodně přes 100 tak a dále jen tak naokraj žije v nich spousta inteligentních bytostí, kteří se těm našim žabomyším válkám někdy i zasmějí. Proč? Z jejich pohledu jsme malé děti tak nás nechají prát se, jednoho dne pochopíme a řeknem, vždyť to nemá cenu. Tak se ještě chvilku perte.

Datum 27.01.2014

Vložil Guyver

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Trochu příliš formy na úkor obsahu. ´"Magie" je velice obsáhlý pojem, stejně jako "fyzika". A souhlasím s tím, že určité formy magie jsou v určitých oblastech nanic. Což, ovšem, neznamená, že nejde o magii. Stejně jako rovnováha na páce je celkem k ničemu v oblasti kvantové fyziky. Přesto nelze říci, že jedno nebo druhé není fyzika.
Jestli pan Novák je nebo není mým zrcadlem, je pouhé mlžení kolem skutečnosti, že pan Novák dal svému oponentu ultimátum a pohrozil fyzickou likvidací ve jménu Karmy, Přírody, Sféry Umytých Uší a kdoví čeho ještě. K čemuž využil magie lunárních stanic (zdokladováno na základě časů, které pan Novák sám určil). Naskýtá se nám tudíž otázka: "Pokud pan Novák tak vehementně odmítá magii, proč ji tedy použil k pokusu o likvidaci oponenta?"

Datum 27.01.2014

Vložil Guyver

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

S těma dimenzemi a bytostma máte rovněž pravdu. Dodal bych, že některé je třeba z naší dimenze hnát svinským krokem. A to Novákovic maňáskové divadlo do téhle kategorie patří. Tuhle jsem je nachytal, jak tropí nezdobu úplně stejným způsobem pod úplně jinými jmény.

Datum 28.01.2014

Vložil Zdena

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

O fyzice a chemii něco vím studovala jsem ji zajímavé a poučné a díky tomu možná lépe chápu i věci druhé. Vše se dá vysvětlit a vše má fungující zákony nejen pro, ale i proti. Víte nechci rozvíjet diskuzi o dotyčném pánovi jen mám pocit, že každý máte svou pravdu. Nenávidět a likvidovat je dost silné slovo nevím, ale co a jak jste cítil. Je to vaše poznání světa v kterém vše má nějaké vysvětlení nejen z hlediska vědeckého, ale i duchovního. Možná, že jenom vás děsí věci, které mají mnohem lidštější původ než je magie a ovládání. Vše jde vysvětlit. Každý dělá ve svém životě to k čemu je předurčen a tak když víte nejen o duchovních věcech, ale i o pozemských vědách neměl by být pro vás problém pochopit a rozkrýt co je za tím. Nemám na mysli jeho ovládání, ale mám na mysli vaše nenávidění a zároveň strachu. Ona totiž nenávist je prázdnota strachu. Tak možná jednou na to přijdete hodně štestí.

Datum 28.01.2014

Vložil Guyver

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Tady nejde o nenávist. Pouze o odhalení falešného učitele. V jeho učení se sice občas najdou věci, které jsou pravdivé, ale ta pravda je záhy překroucena a změněna k nepoznání. Pan Novák například tvrdí, že objevil skutečnost, že čaker není sedm, ale čtrnáct. Což dokládá nákresem jejich rozmístění.
Ano, je tomu tak. Jenže on není objevitelem tohoto uspořádání, pouze popsal dávno známou skutečnost. Tzv. "čakry" na přední straně těla ve skutečnosti čakrami nejsou, ale byly v Indii označovány jako "kšetry". Viz zde: https://www.google.cz/search?q=kshetram+chakras&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=i4bnUr3AEovU4QS4-oDABw&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1280&bih=656#facrc=_&imgrc=I-aUc3-QZxquHM%253A%3BMqrPPxz_Wla6PM%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.divinerevelation.org%252Fchakras-kshetram.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.divinerevelation.org%252FBookChakras.html%3B480%3B559
Když jsem jej na tuto skutečnost upozornil, začal prskat jako křeček. A že prý čtu špatnou literaturu, odmítám odvrhnout stará učení a tak něco, no, kabaret.
A co za tím je? Pan Novák je příslušníkem jisté skupiny, která se, díky nezdařenému pokusu o puč, dostala do problémů na jedné z planet v systému Síria. Pár jsem jich potkal. A taky pár osob, kterým kdysi škaredě zavařili. Nějaká "prázdnota strachu" s tím opravdu nemá co do činění. Nikdy nevěřte člověku, který se zabývá duchovními věcmi a má ve jménu "NOV".

Datum 30.01.2014

Vložil Zdena

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Víte o čakrách bych vůbec diskuzi neotvírala. Je to velice jednoduché. Ten kdo se učí od lidí na kurzech, nebo čte literaturu opravdu neví nic. Ten kdo má učitele nahoře ví co a jak a díky tomu chápe, že názory v knihách jsou jenom věci převzaté od jiných lidí. Lidstvo se vyvíjí jdeme dál a staré věci dobré zůstanou a špatné zapadnou do zapomění. Kdyby lidé aspoň sčásti poslouchali své učitele ubylo by žabomyších válek. A řešení starých věcí by řešili logicky a zároveň v souladu z plánem nejen vývoje své duše, ale díky tomu i plánem práce celé sluneční soustavy. Čakry jsou a budou bez nich fyzické tělo umírá. Kolik jich je,.. je důležité jen pro ty co se snaží tu vnitřní část sama sebe dát do kupy. Jinak není jich ani 7 ani 14 kolik jich je se nedozvíte ani z knich ani od pana Nováka. Pokud opravdu umíte mluvit ze svým duchovním učitelem zeptejte se. Pokud máte takové znalosti jako je ušpinění soustavy Síria víte i o tom, že vše je zapsáno v morfologických polích a pokud opravdu slyšíte dozvíte se i to jak k tomu došlo kdo byl tvůrcem kdo byl odpůrcem. Víte šli jsme dolů abychom dočistili, pochopili. Čím dál víc mám pocit, že lidi vlastně nechtějí nic změnit dál obviňujeme jeden druhého dál závidíme a dál polemizujeme. Až budete mít informace od svého učitele ne pozemského tak pochopíte, že na to co považujete z lidského hlediska mysli za těžký úkol pochopit. Je vlastně stará záležitost vytvořená vámi i p.Novákem. Byli jste tam u toho oba a teď si to máte tady dole ujasnit. Systém Sýria je jenom jeden zlomek.. těch systémů je .....a teď čekám, že váš učitel vám odpoveď dá. Vše se člověk dozví když vidí i slyší. A díky tomu se nemusí dohadovat protože ví, že ve vesmíru platí co vyšlel jednou se ti vrátí. Nádherné je když slyšíte víte totiž i jak to řešit a nemusíte si zbytečně vyčerpat energii. Nesnažím se ani vás ani jeho kritizovat. Ale vím jedno hoši prali jste nejen tam vaše zápisy jsou plné a díky tomu viditelné na zemi. Poslouchejte a učte se rozlišovat co já co on. A potom otázku čaker řešit nebudete. Moudrý mlčí blbec křičí ....to mi vždy říkali nahoře, když jsem měla chuť křičet. Zkuste to i vám se spoustu věcí objasní.

Datum 31.01.2014

Vložil Guyver

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Čakry opravdu nemám v úmyslu řešit, uvedl jsem tu věc jenom jako příklad. A nějaké staré věci taky ne. Pokud něco z těch starých věcí nepřesahuje do současnosti a nemá v plánu ohrozit vývoj. Což se skrze pana Nováka děje. Jeho učení je karikaturou jiného učení, které se má teprve objevit. Většina jeho díla jsou jen takové blabla omáčky. Ale to, kde zcela nepochybně poškozuje budoucí věci, jsou pasáže, které zveřejnil v období kolem velikonoc 2012 a kterému říkám "Evangéljum podle sepsání Tatroušova". Zasloužilo by si, věru, zpracovat formou kemixu.

Datum 02.02.2014

Vložil Zdena

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Začnu jinak je mnoho pravd a je mnoho falešných proroků jen ten kdo věří vyslechne, přečte a odloží, vždyť přece mnoho cest vede k víře. Každý ať si najde tu svou. Lidé slepí a hlušší nechají se ovlinit. Lidé, kteří opravdu slyší ne. Předtím jsem to nečetla tak jsem se dívala a mohu říci nezaujalo mě to. Proč? protože mám svou pravdu. A tak si nemyslím, že lidi jsou opravdu všichni tak naivní a navíc vím, že ti kdo nepřemýšlí jsou duše, které mají tuto zkušenost zažít. víte je hezké polemizovat a křičet. Ale nebojím se, že by nastal puč a převrat a jestli nastane tak jen v lidských myslích, protože lidi zjistí, že takto už to dál nejde. To jestli to máte pochopit a poznat je jedna věc a potom přemýšlet. Víte tyhle věci jsou mnohem více složité než si myslíte. A komunikace kam... koliv do vesmíru je podmíněna zvládnutím zkoušek na zemi a jednou ze zkoušek je tolerance. Pokud zvládnete všechny zkoušky pak vstupujete do výšek o kterých se tady nikomu ani nezdá.A ještě na závěr. I na jiných planetách jsou myslíci bytosti. A opravdu nevěřím tomu, že by si do toho nechali mluvit. A tak až pochopíte nejen vy, ale i p. Novák jak složitě řešíte věci, které právě na jiných dimenzích považují za morální úpadek lidstva. Pochopíte a nejen vy, ale i p. Novák přestanete hledat nepřátele a zamyslíte se nad tím proč tu vlastně jsem. Tolerance je jeden ze zákonů, který se jako lidstvo máme učit. Pokud zvládneme lekce můžeme z velkou pokorou poslouchat ty co řídí celý vesmír. Těch zákonů je mimochodem mnohem více tak se snažte tento je jedním z prvních a tak to znamená, že kritikou jeden druhého neumíte ani jeden ještě nic. A tak pochybuji i nové duchovni cestě a jejímu propagátorovi. Zkuste to taky uleví se vám. Víte myslet si a opravdu vědet je na pozemské i vesmírné pravdě to nejhezčí. Stojím a přemýšlím co si zase lidi vymyslí, aby byli zajímavější a čemu se na hoře zase zasmějí. Naši naivitě, nevědomosti a hloupousti. Je mnoho pravd a mnoho falešných proroků.Tahle věta mi stačí,abych se nejen zeptala svého průvodce a zároveň i jako člověk přemýšlela a nemusím nic hodnotit. Vesmír nám stejně vše ukazuje jako v zrcadle. Tak se pojďte kouknout a možná i více zmoudříme. Hodně sil.

Datum 03.02.2014

Vložil Guyver

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Nemyslím si, že bych něco řešil složitě. Naopak, je to velice jednoduché. Stačí, když se zamyslíte nad tím, proč pan Novák, nazývající sám sebe Metatronem a chlubící se tím, jak zachránil Arkturiány tím, že je naučil cvičit Pět tibeťanů, zbavil věčného zatracení a peklo přeměnil na útulek pro přestárlé duchovní vůdce, není schopen zabránit jednomu rezavému kyborgovi (na které, jak kdysi podotkl, pořádali hony), aby si z něj tropil šoufky a familierně mu říkal "Tatrouš". A to ani s pomocí svých nohsledů, andělů Dhyanů, Karmy, Dřezu, Kuchyňského Robota a Sféry Umytých Uší. Navíc, zakázal nohsledům návštěvu stránek, kde se o něm nepěkně mluví, pod pohrůžkou, že "duchovně spadnou až o třicet procent". No řekněte, takový duchovní učitel je tak akorát pro srandu Vetřelčím larvičkám. A když se rozhodne dát někomu ultimátum, je z toho akorát megaolol.

Datum 10.03.2016

Vložil M

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :)Opravdu .....

Odpovědět

Pane Guyvere. Pripada mi ze jste magik ktery se snazi nekoho presvedcit o moci magie. Verim ze jste jeji moc poznal sam na sobe ale neporozumel ji. Nerozumim kde se ve vas bere tolik hnevu. A ptam se na koho se to vlastne zlobite? Pan Novak to nebude. A pokud ano. Pripomente si pribeh Dona Quichota. On nemohl porazit vetrny mlyn. Mohl porazit pouze sebe. Ovladnutim sebe dosahnete vse po cem touzite a vse co je dulezite. Bez ovladnuti sebe neovladnete nic. To jest prvni a zakladni poucka magie. Skuste se uklidnit vse rozvazit a pak se na to podivat z jine perspektivy. Uvedomte si ze nikdo na vas nemuze zautocit pokud mu to vy sam nedovolite. Je tam venku nejake zlo? Zeptal se kluk. A starec mu odpovedel. Pouze to ktere si prineses se sebou. Nikdo z nas neni spasitel aby zachranil celou zemi. Nikdo to udelat nemusi. Neni to povinnost. Jenom mame zmenit sami sebe. A pak az to pochopime spozname platnost rceni. Pokud jsme jen kappkou v mori budme tou ktera zfarbi ocean. A vertemi i jedna kapka urcuje barvu oceanu. Stejne jakojedno zrnko ryze muze prevazitmisky vah. Presto. Tahle vase diskuze byla neco platna protoze lide vas nazor slyseli. A dekujeme vam za nej. Neni ale duvod nikoho zesmenovat za omyl. Kdyz slapnete na led a spadnete co by meli udelat? Meli by se vam vysmat za hloupost ze ste se nedival pod nohy? Nebo by vam meli pomoci vstat? Co by bylo lepsi?

Datum 25.10.2013

Vložil Petr

Titulek už je toho moc

Odpovědět

Můžete mi někdo vysvětlit kde se tady takový guru jako pan Novák vzal všechno o čem píše je jako hromadná manipulace mysli a já toho človíčka začínám pekelně nenávidět začíná organizovat život lidem které mám rád a to mě dost se..e máte někdo jeho adresu docela rád bych se s tím rádoby guruem setkal zajímám se o manipulaci mysli dost dlouho a přijde mi to jako zhovadilost a jak si někdo může za něco takového dovolit pokud žije duchovně účtovat poplatky. Mrzí mě že pan Novák to pobral takto lepší by bylo aby se staral pouze o sebe a nemanipuloval ostatními.