Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 5 ("Nová duchovní cesta")

23.03.2011 07:15

Pane Jiří Nováku, jste opravdu malicherný a především úzkoprsý človíček, pokud vás mám ještě zvát človíčkem. To co jste předvedl na svém webu  v diskusi, kterou jste otevřel pro klaku vašich souvěrců, aby vás podpořili opravdu nemá obdoby. Když jsem se vyjádřil a to slušně, vymazal jste všechno ze strachu, že nejste schopen účinně odpovědět skutečnými argumenty. Vám se zdá vše neslušné a arogantní, co je proti vašim tezím a postojům. Opravdu byste měl jít k odborníkům na vyšetření své psychiky a vnitřní stability! Nemáte vůbec úctu k práci a času druhých lidí, když jsou to lidé, kteří vám oponují, neměl byste ničit tuto práci svou svévolí. Pokud jen trochu jsou vaši následovníci vnímaví, měli by postřehnout, že jste jim vzal odpověď v diskusi, která patřila jim, ne vám. Pokud si myslíte, že diskuse a příspěvky oponentů jsou pro vás tak nepřijatelné, měl byste se zamyslet nad sebou, co vás k tomuto postoji vede. Je to ješitnost, pýcha, nadutost, malověrnost, postranní úmysly, nerovnost, pohrdání jinými, sklony k pletichaření, pocit osobní výjimečnosti, která nesnese oponenturu atd.????!!!

Mně jen mrzí to, že mé odpovědi patřící pisatelům, se k nim nedostávají kvůli vašim charakterově volním vlastnostem, které by skutečně potřebovaly tříbit asi už i malým dvorkem a jezdeckým bičíkem. Honosíte se titulem před jménem a za jménem, ale charakter tomu neodpovídá podle toho, co jste provedl nyní aktuálně. Můžete to omlouvat sáhodlouhými články a vysvětleními, ale soudný člověk si udělá svůj závěr, ze kterého nevycházíte morálně dobře. Je to vaše vizitka a ukázka vašeho „morálu“ nebo spíše „nemorálu“…. 

Napsal jste další článek, který se dá lehce zařadit do stejnojmenného seriálu, který zde vedeme v odpovědích na vaše toxické texty. Nebudu se ke všemu vyjadřovat, stejně jste již pod „Zákonem“ přímé odpovědnosti, včera vám vypršela ochranná lhůta. Nepřeji vám nic špatného, protože bohužel vy sám si škodíte dostatečně. Hlavně však, protože se velice často opakujete, jako správný manipulátor používající techniku skryté sugesce, musel bych se také již začít opakovat a to nemám za potřebí….!!!

 

Článek, na který částečně reaguji:

41. Soupeření mezi Světlem a Temnem v duchovním pozadí světa spěje ke zlomu

Píšete ve svém článku v úvodu  - cituji:

„ ne náhodou právě v dnešní době dochází k otevřenému konfliktu na stránkách internetu mezi obhájci magie a mezi cestou čistého vzestupu, která naopak poukazuje na to, proč je potřeba magii v tomto světě definitivně vymýtit. A připomněl jsem, že podobné soupeření mezi stranou mágů a těmi, kteří zastávali čistý vzestup a propagovali spojení člověka s Přírodou, probíhal již v Atlantidě. A dokonce i vícekrát předtím v dávné minulosti. Ani v Atlantidě jsme v tomto střetu neuhnuli, nebyli jsme však dostatečně silní. Také proto do tehdejšího světa sestoupila zkáza a už nebylo nikoho, kdo by ji zastavil.“

Osobně to čemu vy říkáte pane Nováku „konflikt“, vnímám spíše jako pseudo-konflikt. Kdybych to měl brát jako konflikt za svou osobu, byl bych s vámi hotov během zlomku sekundy. To vůbec nehovořím o těch, které tak napadáte pod souhrnným pojmem „Mágové“. Opravdový Zasvěcenec nemá potřeby se někde prezentovat, co dělá, jaké má úkoly atd. natož aby si špinil ruce s nějakým neumětelem, kterým pane Nováku bohužel jste a nemyslím to jako urážku. Prostě nic neumíte, tak zakrýváte svou neschopnost hovory o čistotě a nové duchovní cestě, která je protkaná prvky nízké a opovrženíhodné magie vašeho typu. Jediný nižší druh je snad jen nekromancie, kterou snad neděláte?! (zatím jsem jí neviděl, že byste jí používal), ale i tak ovládat a manipulovat lidi přes lži, manipulace, elementárky, je hnus. To že ze svých příznivců čerpáte energii a peníze pro svou práci, je ještě další vaše pošetilost. Budete muset za to zaplatit docela drahými mincemi svých odžitých životů a budoucích nízkých životů.

Ptám se Vás naposled řečnickou otázkou :

„Pane Jiří Nováku, opravdu to musíte takto dělat, nejste schopen ničeho jiného?!“

Dále píšete – cituji:

„Až dnešní podmínky a skryté možnosti neomezeného duchovního vzestupu člověka 2. typu dávají možnost otevřeně se proti magii postavit. V dnešní době se aktéři dávných bojů setkávají znovu – opět jsou tady dvě strany, mágové a proti nim ti, co prosazují cestu čistého vzestupu. I tentokrát strana mágů vyprovokovala boj na ostří nože a od samého počátku útočila proti našim veřejně sdělovaným informacím. Měli jsme opět dvě možnosti – buď se vzdát své cesty, zaleknout se výhrůžek magie a uhnout, zalézt do ústraní. To jsme však neudělali, naopak jsme se postavili proti těmto praktikám čelem. Výhodou je, že v sobě máme zkušenosti z mnoha podobných střetů a svojí karmickou očistou přicházíme postupně na to, jakých chyb je potřeba se dnes vyvarovat. Dnešní souboj má již jiné podmínky. A jeho pravidla už dnes neurčují mágové, ale samotná Příroda. Díky probuzení Planety a Přírody jsme získali ohromnou podporu, kterou magie nemá, nikdy neměla a již díky své podstatě mít nemůže. „

Vidíte jaký jste demagog a manipulátor s informacemi a realitou?!!! 

a)      Nejprve si řekněme, kdo jsou tzv. lidé 2.Typu – lidé tohoto typu jsou inkarnáti šedivácké rasy „Vysocí bílí - ploskonosí“, to je osvobozených otroků, kteří patřili Anunnaki a kteří se vzbouřili (oprávněně proti svým stvořitelům – tvůrcům - bioinženýrům, kteří je nechali ať tedy za sebe stvoří náhradu (malí  šedivci – 80-120 cm), které posíláte místo sebe, aby dělali špinavou práci za vás!!! V podstatě se snaží tato rasa uzmout planetu Zemi pro své potřeby a snaží se křížením a postupným vmísením se převzít kontrolu nad touto Knihovnou Galaxie a nejen jí!!! S pozemským Lidstvem, to je se Zemskou vývojovou linií nemá tento typ tzv. lidí nic společného!!! Toto není informace z MCEO, jak se stále snažíte mi podsouvat pane Nováku. Naopak vy máte zájem zotročit Lidstvo Zemské vývojové linie, tak aby jste dostali „právo“ na Zemi jako na svůj majetek! Jedná se o podvod a ten nejenže nebude dovolen, ale bude náležitě "oceněn"….  

Jedna z charakteristických vlastností této rasy je vysoká míra pocitu ohrožení a bojácnosti (viz pozůstatek otrockých zkušenosti) – za vším vidí ohrožení a útok. Dále je tam vysoká míra manipulace a snahy se dobrat výsledků přes manipulaci s časoprostorem, jeho liniemi (vytváření falešných dějin a manipulace s Myslí, respektive s pamětí). Poslední věc která je pro tuto rasu a jejich inkarnáty typická, je nízká míra emocí a soucitu, který skoro ani neexistuje. Jediná emoční vazba této rasy, která je vysoce vyvinutá je vztah ke své rodině a příslušníkům svého druhu.  

b)      Čistý vzestup je vaše fikce, protože jej neznáte, kdyby jste jej znali, nepotřebovali byste k tomu Lidstvo Zemské vývojové linie. O čistém Vzestupu se vám může jen zdát, pokud se něco chcete naučit o ČISTÉM VZESTUPU  přečtěte si a především cvičte a pracujte na sobě bez zkratek na Cestě. Zde máte návody jak to provést v několika článcích s přímými požadavky a návody jak to udělat: https://www.rahunta.cz/tags/Vzestup+%28Transformace%29+2012/ 

c)      Nehrajte si prosím na zachránce lidstva a toho kdo byl v Atlantidě v době katastrofy! Byl jste tam jen jako časoprostorový návštěvník z budoucnosti, tak o čem zde hovoříte???!!! Byl jste tam se  svými, abyste mohli manipulovat a sbírat informace pro své manipulace. Vůbec by nebyl problém vás z této časoprostorové linie nyní vymazat, protože by se hodně vyjasnilo i zde, ale bylo již dříve s tímto počinem kalkulováno a bylo vám to dovoleno, abyste se pak nemohli vymlouvat na  jiné. Je to podobné jako s útokem na mne a na mého kolegu v redakci z  jiných dimenzí, které měly zabezpečit to co jste vyhlásil jako „klatbu“ ze strany jako že „ Přírody a Planety“. Kdyby se to povedlo, měl jste mít možnost říci : „Vidíte, Mág  LK byl potrestán“ a mohl byste vymýšlet další „koboliny“ vaší scestné provenience. Jenže pane Jiří Nováku, musím vás zklamat. I přes v podstatě šílenou snahu nepřiměřenými prostředky mne zničit ve 3D, se to vašim soukmenovcům nepodařilo. Z jiné dimenze prováděli takový energetický útok, že jsem skoro jako obyčejný člověk neměl šanci přežít. O víkendu od 18.3. - 22,00h do 20.3. 22,00h na mne útočila kosmická loď vaší rasy planetárního charakteru s několika stovkami tisíc příslušníků vaší rasy na palubě. Zdá se vám normální a přiměřený takovýto akt agrese???!!! 

Toto je skutečná agrese a bylo na ní patřičně odpovězeno. Pokud to ještě nevíte, tato loď byla i s posádkou eliminována a převedena do jiného typu vývoje. Když neuspěli u mne, další loď stejného typu začala útočit na mého spolupracovníka a ač má mou a nejen mou ochranu, byl předevčírem, to je 21.3. kolem 15,00h skoro fyzicky zdravotně zlikvidován. Nejprve mne to nenapadlo, že by se opakovala situace z neděle u mne, ale když jsem viděl, jak dramaticky rychle jde do kolapsu a začal jsem dělat opatření na pomoc, skrze intuici jsem dostal informaci o zdroji problémů. Byla provedena opakovaná eliminace druhé útočící planetární lodi vaší dobyvatelské rasy!!! Jste nepoučitelní!!! Jinak to co provedli vaši s první lodí se vás karmicky nedotkne, protože jste byl ještě pod slíbenou ochranou, která včera skončila ve 12,00h. S tím druhým atakem už to bude asi horší. Nyní se zkoumá míra vaší osobní angažovanosti a podle toho budete brán k odpovědnosti. Obdoba Saturnské soudcovské sféry, ale Vesmírné úrovně již provádí šetření tohoto incidentu a odpovědnosti za tuto agresi….  Od této chvíle již vaše rasa ví přesně na koho zaútočila, bylo jí to odhaleno v plné míře. Teprve nyní poznáte co je strach, protože se šíří mezi vaším lidem jako mor. Překročili jste všechno, co jste překročit mohli, nyní vám jen zbývá panika, protože myslíte a jednáte podle svého způsobu vnitřního nastavení. Naše úroveň však pracuje po vzoru našeho Otce, Stvořitele Všeho, takže Milost a Milosrdenství nám není cizí, takže se zbytečně budete strachovat, pokud budete mít snahu a ochotu napravovat, jinak budete mít pravý a oprávněný důvod očekávat zasloužená opatření, které vám nebudou milé po mnoho generací vašeho vývoje….

 

Strašíte Magií – Poznáním, protože nic jiného nejste schopen nabídnout, než strašení a boj proti skutečnému poznání, které sám nemáte a ještě dlouho mít nebudete….

Nelze než vás upřímně litovat, takže vás lituji a modlím se za vás a vaše zmanipulované následovníky, kteří si myslí jaké se jim to dostává milosti a požehnání. Kdyby jste nesmazal odpovědi pro diskutující, mohli si přečíst v odkazu na stránky Osud.cz, kde je článek v blogu, který velice přesně popisuje vaše praktiky:

https://www.osud.cz/blog/hox/jak-se-promeditovat-skoro-do-pekla

Vřele doporučuji každému k přečtení, je to velice poučné pro duchovní scénu našeho malého duchovního rybníčku…. 

K dalším blábolům pane Jiří Nováku se vyjadřovat nebudu, je to bezduché a prázdné, jako Vy sám coby autor toxických textů  z duchovního hlediska. Nechci mrhat energii a čas, který raději budu věnovat skutečně potřebným.

LK

PS: Zaznamenal jsem další pokus o nastolení nového Egregora NDC,  takže v 19,30h dne  22.3. 2011 byl rozpuštěn a energie byla po pročistění vrácena skutečným majitelům, kterým byla vzata bez jejich vědomí a souhlasu jejich V-3JD a 3JD!

 

 

Diskusní téma: Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 5 ("Nová duchovní cesta")

Datum: 24.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: K tomu nemám co bych dodal...

...snad jen to, že jsem se rozhodl postavit Mistru Novákovi pomník kovu trvalejší na serveru Okoun.cz, klub "mjn Jiří Novák" a zařadit ho tam. po bok velikánů, mezi něž právem patří. Pan Novák tvrdí že nemám dost odvahy projevit se pod svým pravým jménem. K tomu mohu pouze dodat že jsem si plně vědom toho že jsem se nevydal střílet veverky a také vím co znamená znát něčí jméno a signaturu v magii ( kterou pan Novák ovšem vůůůůbec neprovozuje ). Jméno Guyver je dobré jméno a jeho význam souvisí se symbolem, který používám a který pan Novák na Okounu viděl. Protože znám jeho modus operandi, jsem přesvědčen že ví s kým má tu čest. Předpokládám že také četl textík a poslechl si písničku, která je v něm skryta. Na závěr zopakuji výzvu, kterou jsem mu poslal a kterou dozajista smazal. A sice ať se pakuje i se svými chlebodárci.

Datum: 24.03.2011

Vložil: LK pro pana Guyvera

Titulek: Re: K tomu nemám co bych dodal...

... docela jsem se pobavil, bylo by dobré kdyby stačilo si dělat jen legraci... no ale i to je potřeba jako sůl, nu tož díky za odkaz :-)

Zpět