Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 7a ("Nová duchovní cesta")

28.03.2011 09:20

Vážení čtenáři a čtenářky, již naposled přináším disputace mezi mnou (LK) a panem Jiřím Novákem(JN) a jeho neslavné NDC. Číslo "7" je moje osobní i životní číslo, takže už dále nebudu pokračovat v těchto disputacích, protože bych se opakoval a utrácel zbytečně vnitřní sílu nesprávným směrem. Pan JN byl již dostatečně odhalen, kdo chce pochopit , pochopí, kdo chce být klamán, bude klamán. Nebude však již moci říci, že nebyl upozorněn a nebyla mu dána možnost, platí to na všechny, včetně pana JN.

Největší humor, který jsem zažil z pana JN a jeho družiny, je panika, která je postihla z "Radostné Zprávy" uveřejněné  zde: https://www.rahunta.cz/news/deje-se-neco-30-radostna-zprava, kde každý normální člověk by měl mít radost, kolegu JN postihl děs a strašná panika (úsměv). Podívejte se na jeho článek zde: https://www.novaduchovnicesta.cz/clanky-iii-40-49/a41c-vrcholna-piratska-akce-upadajici-magie 

jen pozor na disharmonické vyzařování z tohoto textu, které je protknutou osobní panikou pana JN a jeho družiny (úsměv) - jako ochranu si po vyzkoušení toho co vyzařuje tento text, požádejte své duchovní průvodce. Mělo by to být dostatečné a hlavně nebude moci pan JN to svést na můj vliv. V jednom článku magie a mágové ztrácí sílu a vliv, v dalším zase je přisouzeno jednomu člověku skoro všechno... ach jo, no není to již opravdu na Chocholouška pane Jiří Nováku. Neříká vám nic konzistentní vyjadřování se....???!!!

Článek nebudu komentovat, protože bych se zbytečně znovu zapletl do diskusí, které mi v tomto případě nepřísluší. Osobně mám radost z toho co Stvořitel Všeho,dal jako Dar Lidstvu a nejen Lidstvu pozemské vývojové linie v rámci své Milosti a Milosrdenství. Pane Jiří Nováku, jestli jste si nestačil všimnout, i tímto způsobem ukázal, že není bezduchý automat, jak jste ho ve své drzosti nazval, ale že je živým a skutečným!!! Nedivím se vaší panice, ale vaší snaze vše zase překrouti se opravdu a upřimně divím...!!! Zastavte se, zpytujte sám sebe před Tváří a Skutky Všelásky, Všemohoucnosti, Vševědoucnosti, Nesmrtelnosti a Věčnosti!!!

Nedopustíme, aby mágové převzali kontrolu nad našimi stránkami

Pane Nováku, odpovězte si prosím sám pravdivě, kdo by měl zájem o tu vaší toxickou „žumpu“ opravdový zájem…???!!!

Pan LK si znovu dovolil opravdu příliš. Jako kdyby chtěl převzít kontrolu nad našimi stránkami? Jako kdyby on měl být tím hlavním, kdo určí, jaké pocity čtenáři našich stránek mají a musí a musí mít? Jako kdyby se chtěl vžít do role provozovatele našich stránek, když už mu magické působení na dálku z jeho stránek dostatečně nepomáhá?

Ano dovolil jsem si diskutovat s údajným „Mistrem“ a dokonce poukázal konkrétně na bludy a manipulace v „přímém přenosu“…. No to jsem si tedy opravdu dovolil hodně…!!!

Vy opravdu nemáte ani zdání co je diskuse, co je výměna názorů a polemika. To jste se toho moc nenaučil jako rádoby lidský inkarnát. Vyzval jsem vás již kdysi na veřejnou diskusi ve formě otázka – odpověď. Nebyl jste schopen, natož ochoten…!!!K čtenářům se nebudu vyjadřovat v odpovědi na vaše repliky. S nimi jsem chtěl diskutovat jako rovnocenný diskutující, vy jste to nepřipustil pod pláštíkem jejich ochrany a mé neomalenosti… jste směšný pane JN ve své sektářské snaze vše ovládat. Ten kdo je silný ve svých postojích, dokáže přijímat nejen výzvu k diskusi a obhajobě svých názoru ve světle přímého poměřování síly argumentů, ale pokud neuspěje, uznat, že na to nemám byť třeba v tuto chvíli…!!!

Pokud bych použil jen náznakem to co mi stále veřejně podsouváte, to je nedovolené používání magických praktik a znalostí, stránky NDC by již neexistovaly!!! Vy to víte, přesto jste tak drzý až vyzývavý, že stále provokujete, jako Had  „bosou nohu“. Nedělejte to, už jen to, že mne neustále provokujete tímto nečestným a předjímajícím způsobem, mě vlastně pomlouváte a obviňujete z činů, které jsem nikdy nedělal a snad Bůh dá nikdy dělat nebudu nebo udělat nebudu muset…!!! Měl byste vědět již jen z obecného pudu sebezáchovy ve vztahu k Věčnosti, že se vše co děláte,  zapisuje a budete vzat k odpovědnosti. Zároveň jistě víte, že každý z nás kopeme jinou ligu a ta vaše se dostane na tu mou až za Eony Eonů Věků. Není to tak, jak si vy stále myslíte, že vás dehonestuji!!! Nemám to zapotřebí a hlavně copak by mi to asi přineslo povyšovat se nad nedávno probuzeným životem do podoby odděleného Já? To, že vám zde něco se snažím vysvětlit a ozřejmit, je má pomoc bližnímu. Tak to u nás chodí, protože nejste na toto zvyklí a pomoc vydáváte ve všech pádech za agresi.

Je to k politování, ale blahosklonnost a soucit má své meze. Když to chcete a stále o to žádáte svým projevem, tak ať tedy se vám splní to po čem bažíte….

První jeho diskusní komentář jsem bral jako pozvání na jeho protičlánek a okomentoval jsem ho. Ale to je maximum, co jsme od pana LK ochotni tady na našich stránkách tolerovat. Tady u nás pan LK rozhodně nebude dostávat místo na další propagaci své magie, svých magií ovlivněných myšlenkových pochodů. Nedopustíme ani, aby pan LK útočil svojí magií na čtenáře našich stránek přímo z našeho webu. Průvodní jevy při jakékoliv manipulaci s jeho diskusními příspěvky totiž stále ještě přetrvávají, i když postupně zřetelně slábnou: začínající bolesti hlavy, pocit nahození temné manipulující a ovládající deky na hlavu.

Mne nemusíte tolerovat ani na vašich stránkách a ani nikde jinde pane JN. Dejte však pozor, abych  mé „JÁ JSEM!“pro změnu tolerovalo vaše činy proti Lidstvu zde v 11.Vesmíru!!! Opravdu nevíte s čím si zahráváte ve své tupé nevědomosti, kterou s drzosti sobě vlastní vydáváte za nějaké osvobozující nóvum. Hřešíte na to, že většina Lidstva Duchovně spí a hlavně nemá rozvinuté vidění, slyšení a i cítění. To co si většina myslí, že je dostatečné, je velice převelice nedostatečné. Proto jim můžete doslova valit klíny do jejich Mysli a tuto Mysl obratně ovládat „kecy“ o temnotě a zlu. Jako terč je pro vás velice vhodná Magie, která byla vždy potírána navenek vládci a duchovními všech dob, protože, nikdo z nich neměl zájem ztratit výhodu větších znalostí, které mohli a používali pro svůj prospěch, stejně jako to děláte Vy. Kdo útočí na vaše příznivce, jste vy a vaše výtvory, které tak usilovně živíte, abyste měl alespoň nějakou rádoby ovládací moc nad nimi. Nechtěl jsem  zveřejnit, jak je to s vaším proklamovaným točením „Káči“ 5T, ale jak je vidět nastal čas říci na veřejnosti, o co jde:

a)      Cvičením 5-ti tibeťanů, se aktivizuje skutečně energetický systém člověka, ale je potřeba říci, že pouze a především v MET (materiálně éterické tělo). Ostatní úrovně čaker spojené s vyššími těly v 3JT (trojjediné tělo = MET + CET + DT) se spíše chovají jako spotřebiče), takže sice je dotujeme svou aktivitou, ale neprobouzíme je do správného módu!!!  

b)      Pocity, které jsou příjemné a zdají se být povzbudivé v mylném názoru, jak jdeme duchovně dopředu, jsou jen zvýšenou výrobou Dopaminu (hormon štěstí) v mozku člověka a to díky předrážděním žláz s vnitřních sekrecí v oblasti mozku. Díky tomuto předráždění, vzniká v delším časovém horizontu tzv. živlový zkrat – živlové ochrnutí (stejné jako u narkomanů), který vede k projevům patologického (podmíněného) předráždění určitých konkrétních center počitků (zrak, sluch, hmat, čich, chuť atd.)  

Proto může mít tzv. „vzestupující podle NDC“ dojem a vjemy, že vidí, slyší a rozmlouvá s kdoví s čím… přitom jsou to jen halucinace vnitřní, ale i vnější a to díky Egregoru, který je energeticky dotován ze stoupenců NDC nebo podobné sekty…!!!

Pouze rovnovážný  energetický systém, dává skutečnou možnost používat vnitřní smysly bez jakéhokoliv ovlivnění z jednostranně vyráběného hormonálního či energetického stimulantu!!! Nikdo ze stávajících členů a stoupenců NDC, nejen neví, ale si i neuvědomuje, že naletěli na velice promyšlený systém parazitismu a to sociálnímu (systém věčné potřeby si nechat pomáhat = platit za tzv. pomoc svému „Mistru“) nebo především energetickému parazitismu. Nejhorší na tom je, že za to vše zaplatí nejvyšší daň a to zpomalení nebo dokonce zastavení evolučního vývoje příslušného jedince. Nikoho nestraším, jen říkám to co je tak zjevné pro skutečně znalé a pro profánní lid je to bludné zjevení a nepravda. Bohužel lidé spíše budou věřit těm, co jim nabízí snadnou a jakoby jednoduchou cestu. Nějak zapomněli na své dětské roky, kdy poznání bylo opravdovým dobrodružstvím. Je dobré důvěřovat, ale neměli by slepě  věřit těm, kdo nejsou z rodu Lidí Pozemské vývojové vlny, bez toho aby se zeptali sami sebe, zda je to v souladu s vnitřním Božstvím. K tomu je potřeba jej nalézt, jinak se snadno kdokoliv těchto lidiček stane loutkou v rukou bezcitných….!!!  

Závěrem k 5-ti T lze říci, že nezavrhuji jeho cvičení, jak jsem již jednou uvedl na přímý dotaz jednoho ze čtenářů, ale jako vše by se mělo dělat střídmě a především protože se jedná o fyzicko-energetický systém stimulace. Měl by to být ruku v ruce skutečným rozvojem vyšších těl 3JT(trojjediné tělo), jako příprava na prostoupení tohoto 3JT vnitřním Pilotem, kterým je 3JD (trojjediný duch). Ten kdo neovládá a neřídí své jednotlivé úrovně Vědomí, nemá šanci nikdy plně řídit svůj vlastní Mikrokosmos, kterým je ČLOVĚK jako celek!!! Řídit a ovládat sebe sama, znamená se nenechat parazitovat. ČLOVĚK  může a měl by dobrovolně, v rámci bratrské pomoci dávat a pomáhat, ale musí být právě tím  plnohodnotně Vědomým ČLOVĚKEM. Když tomu tak není, hrajeme si s vlastním bankrotem a osobní destrukcí a o tom celou dobu hovořím ve svých disputacích ve směru s panem Jiřím Novákem…!!!

 

Takže i v dnešní době jsem zareagoval stejně – jeho další příspěvky z diskuse odstranil. Jednoduše proto, že každá šlápota pana LK stále ještě roznáší po světě všude, kde se otře, kamkoliv šlápne, zbytky magie.

To co pan JN považuje za šlápoty LK, jsou v překladu místa kde se dotkla „bosá noha“ Lásky Krista!!! Pane JN, mé jméno je LK a to je zároveň Láskou Kristovou, toto je můj úkol, takže cokoliv vydáváte proti mně jako křivé svědectví, vydáváte proti němu!!! Takže první pro vás magické ve zkratkách již máte rozkódované:

„JJ  LK“ = „JÁ JSEM Láska Kristova!“  - ano máte pravdu Láska Kristova je Magická svou Čistotou a Vznešeností, takže „JJ KMaŠP“ =  „JÁ JSEM Kristův Modrý a Šarlatový Plamen!“ (Modrý plamen je plamenem čistoty a Šarlatový plamen je plamenem vznešenosti … tam kde je čistota je i vznešenost, jdou vždy ruku v ruce) o tomhle nemáte ani zdání, proto se vám všechno zdá jako magie. Zaměňujete Opravdová Mystéria s vaším pokřiveným náhledem na skutečný a věčný Život…!!! 

Když už jsme u těch zkratek v podpisu, tak tedy ok jdeme dále: „JJ FOP!“ = „JÁ JSEM Fialový Očistný Plamen!“  Jedna z mých dřívějších inkarnací byla spojena s tím, kdo tento Plamen  dal jako dar pomoci Lidstvu jako zástupce 7. Paprsku!!! Opravdu nevíte nic a musím se jen nad vámi smutně usmívat, jaký jste diletant!!!  

„JJ SaL“ = „JÁ JSEM Světlo a Láska!“…..tím může být každý, kdo touží se spojit s nejvyšší  = Boží Vůlí, Moudrostí a Láskou. Každý z rodu LIDÍ  Pozemské vývojové vlny má v sobě Boží Věčný Atom = NB v NB (nulový bod všech nulových bodů), který je aktivovaný… což vy nemáte a chcete, aby Lidstvo toto ztratilo, jako dar, protože to neumíte nikdo z vaší rasy probudit a aktivovat. To lze jen jako výsledek usilovné práce na sobě a pro Boží Stvoření na Božské vinici. Takže toto můžete dostat jen a jen od Stvořitele všech Stvořitelů a jeho Synů!!! Nyní zveřejním jedno tajemství, které nikdy a nikde nezaznělo…. dokonce vaši Tvůrci, ti jenž se říká ANUNNUNACI, kteří jsou z rodu Bytostí Lunární vývojové vlny nemají Boží jiskru a jsou tedy smrtelní absolutně!!! Jen některým jedincům byl dán tento dar za jejich práci  - život věčný!!!  

„JJ BP!“ = „JÁ JSEM Boží Přítomnost!“….ten kdo dosáhl nejen spojení, zpřítomnění, ale i ztotožnění s BP, toto může nejen říkat … ale to asi nemá cenu vám a vám podobným říkat, protože pokud to nezažijete a nežijete, nebudete nikdy vědět o čem je řeč. Vy to máte ještě horší v tom, že nejen nemáte 3JD, ale podle sebe považujete živého Krista a živého Stvořitele Všeho za bezduchý automat, kterým jste především vy sám, protože si nejste schopen uvědomit svůj nízký a omezený vnitřní stav bytí…!!! 

 

Aby pan LK neřekl, že jeho práce vyšla v niveč, většinu jeho textů zbavených původní manipulující energie zde teď uvedu v plném znění.

Pane JN má práce nepřijde nikdy v niveč, dokonce ani ta vaše, bude vám připomenuta, tomu věřte a nebudete rád, bylo by pro vás lepší, kdyby se vše co jste vyplodil, smazalo navždy z „Knihy Skutků“ :-) , ale zase na druhou stranu to může být velice poučné nejen v budoucnosti pro vás, ale i pro jiné „Nováky“…..

Snaha o útok mágů na naše stránky

Vše je útok, co nekoresponduje s našim blahorodím Jiřím Novákem…!!!

Co se vlastně 22.3.2011 na našich stránkách dělo? Jen jsem na několik hodin přestal kontrolovat, co se na stránkách děje. A už se tam objevilo 7 dalších příspěvků pana LK s jednoznačnou snahou získat čtenáře na svoji stranu, nabídnout jim své služby při vyvázání „z mého ovládání“. Zásadně nepřijatelné jsou však dvě následující skutečnosti.

Vysvětlení svých postojů na základě toho, že o něm někdo píše a vlastně ani nezná skutečné postoje dotyčného, se považuje za snahu získat si čtenáře na svou stranu….!!! Ach, jak jste pane JN vnímavý, musel jste po právu zasáhnout, aby se náhodou někdo přece jen „nevyvázal“z vašeho vlivu. Nevypovídá to přece jen o něčem, že máte až tak panickou hrůzu, ze ztráty vlivu?! Služby nabízíte za úplatu vy ne já. I to co jsem nabídnul vám, byla jako vždy bezplatná pomoc radou a ukázkou toho, kde vás tlačí bota. Nedělal bych nic, co byste vy sám nejen nechtěl, ale především co by bylo proti Zákonům Stvoření, ale tohle vy neznáte, že…???!!!

Zaprvé, aniž by LK byl diskutujícími lidmi požádán, začal za použití svých magických metod jmenovitě diagnostikovat naše čtenáře a zveřejňovat výsledky tohoto svého magického pohledu. A dokonce se pokoušel nabízet vlastní služby při jejich očistě, případně i osobní setkání. Doložím to uvedením jeho diskusních příspěvků zaměřených na hodnocení čtenářů v plném znění.

Zaprvé, aniž byste k tomu měl jakékoliv skutečné poznatky tvrdíte, že jsem použil své magické metodiky. Nevím, jak to provádíte vy, ale mě stačí vidět, slyšet, cítit… tohle vy nemáte?! Už i to považujete za magickou praktiku, hm to je tedy opravdu vysoký vhled z vaší strany…. Nestačím se divit, co všechno patří do vašeho seznamu pitomostí, kterým říkáte „magické metody a praktiky“. Velice často lžete, už jsem si docela na váš způsob lhavého a manipulativního projevu, zvykl. Proto se ani už nezlobím na další vaší lež – lži-. Ti co budou mít zájem se dobrat pravdy si to najdou jak to vlastně je s tou očistou a osobním setkáním….! To že zakrýváte svou neschopnost zjistit a pomoci paní, která prošla vašima rukama od elementárů a elementálů, je v podstatě tragické a smutné zároveň. Fakt, že jste to mohl přehlédnout bych bral, kdybyste zareagoval adekvátně situaci, to je, že jste měl poděkovat a rychle napravit danou situaci. Tohle vše vám vůbec není ke cti, je jedno jestli budete stále kolem sebe kopat… lépe by bylo, kdybyste napravoval věci, které jste nějakým způsobem nezvládl… to se může stát každému, jde spíše o něco jiného a to zda si to přiznáte a rychle napravíte škody!!!

Neoprávněné zásahy i zkoumání jsou pro magii typické

Neoprávněné a zbrklé soudy pane JN, jak typické pro vás a vaší NDC…. 

Ve všech těchto příspěvcích je jasně patrné neoprávněné „zkoumání, zjišťování, sledování“ druhého člověka magickými prostředky. Ti lidé se jej netázali, ani se na něj osobně neobrátili. Jakým právem je tedy pan LK zkoumá? Prý se Ptal Stvořitele, prý se ptal jejich Vyššího Já.

Ti lidé, vždy nějakým způsobem se o mne otřeli, aniž by znali skutečnost! Odpovídal jsem jim jako dotčená osoba jejich Myslí! Vždy když vidím nějaký příspěvek i u nás, zeptám se, jestli mám na něj reagovat nebo ne a co vlastně eventuálně odpovědět. Další věc, na kterou jaksi demagogicky chcete zapomínat, je že se jedná o diskusi, kde každý má právo oponovat nebo se názorově vyjádřit. Proč zpochybňujete můj dotaz na Stvořitele Všeho? Zeptal jste se vy jeho, jestli jsem se zeptal a dal mi souhlas? Zeptal jste se vy dotyčných čtenářů, respektive jejich NIJ, jestli jsem se zeptal a bylo mi to dovoleno anebo on sám mne oslovil???!! Hlavně že jste za „chytrého“ a vše je vám jasno….

A po odstranění těchto jeho příspěvků z diskuse se další propagátor magie Dismus (nevím, je-li to pravé jméno) bouří:

Ten propagátor magie se jmenuje Dismas a ne Dismus, je vidět že jste opravdový znalec Nového Zákona!!! Pro vaší informaci, je to jméno jednoho z „lotrů“ na kříži vedle Ježíše Nazaretského. Tenhle byl ten, který se zastal Ježíše a ten mu přislíbil dosažení Království Božího a místo v něm….

Takže se nebouřil, jen se zastal bližního a zeptal se, na to snad má právo jako každý čtenář. Jen tak mimochodem velice pečlivě čte vaše články a ptá se na vše co tvrdíte a na nesrovnalosti, které zaznamená. Není a nikdy nebyl apriori přednastaven proti NDC a vám, jen zjišťuje, že ne všechno co tvrdíte je fakt a především pravda. Zároveň velice vnímá negativní vyzařování z vašich stránek a to do oblasti solárního plexu a pupeční čakry. V tomhle je velice vnímavý ke každému kdo parazituje a negativně ovlivňuje. 

Takže ani Vy, Dismusi, si nejste vědom základních etických předpokladů jakékoliv duchovní činnosti? A výsledky neoprávněného „nahlížení“ do druhých osob dokonce nazýváte zajímavými odpověďmi a ještě navíc propagujete i nabídku pomoci na základě takto neoprávněně zjištěných diagnóz?

Zde nereaguji, to byl dotaz na kolegu Dismase…. A ten ví velice přesně, co a jak dělám, proto se zeptal proč jste si „dovoli“ vymazat zajímavé příspěvky, které jsem napsal.

Zajímavé tyto příspěvky opravdu byly. Ale jen z hlediska toho, co všechno si dokáže dovolit člověk opájející se mocí magie. Člověk, který již ztratil reálný pohled na svět. Člověk, který sám sebe považuje za nejvyššího. Jak jsem na to přišel? Stačí citovat další slova LK z diskuse. Tentokrát z jeho dvoustránkového projevu vybírám pouze část:

Jestli stále budete považovat Službu směrem k bližním, za opájení se mocí, tak jste opravdu asi někde jinde než jsem nyní j jako pracovník Světla. Služba bližním, je jedním z největších projevů pokory, kterou můžete prokázat před Tváří Stvořitele Všeho. Zde se naplno ukáže, kdo jste a kdo nejste!!!

Co k tomu říci? Děkujeme, pane LK, takováto forma pomoci je pro nás nepřijatelná. A to nemluvím jenom sám za sebe. Takto se přímo vyjádřili i někteří čtenáři. Možná to skutečně myslíte dobře. Možná nejste ve své podstatě takový, jak Vaše prezentace v dnešní době vypadá. Nemůžeme však za to, že jste aktivním používáním magie klesl až tak hluboko, že Váš pohled na svět odpovídá pohledu neprobuzeného člověka. Jediné, co Vám zůstalo, je mnoho informací z dřívějších studií na magické cestě. I běžný člověk však vnímá, jak je Váš dnešní pohled na svět zřetelně vychýlený a naprosto nereálný. Smutné je, že Vaše nadřazenost, která celou bytost doslova naimpregnovala, Vám neumožňuje přijímat i jiné myšlenky a otevřeně se jimi zabývat. Jen odsuzujete, stíráte. A nad jakékoliv jiné pokusy nabízíte jen tu svoji, pro Vás „nejvyšší pravdu“. Jenže tato Vaše pravda už realitě dnešního světa jen velmi málo odpovídá.

Mluvíte především o sobě, vám jsem nabídnul pomoc, protože jí opravdu potřebujete!!! Opravdu se pasujete na hodnotitele, kam jsem klesl? Povyšujete se nad Stvořitele Všeho, mého Otce, který mne tak nevidí? Opravdu nemohu některé věci a informace veřejně presentovat, ale zkuste se spojit se svou rodnou rasou, ti vám již jsou schopni říci, o kom to vlastně hovoříte tak hanlivě a demagogicky! Skoro se to jeví jako neodpustitelné, ale osobně nelpím na svém postavení… :-)

Je nepřijatelné používat diskusi k sebeprosazování

Je nepřijatelné používat diskusi k osobnímu sebe-potvrzování a jednostrannému pohledu „neomylného mistra“

Druhá věc, kterou považuji za neetickou. Je nepřijatelné používat diskusní příspěvky na jiných stránkách k sebeprosazování, sebeprezentování své vlastní bytosti, reklamám na své schopnosti, zásluhy, pozice, privilegia. Diskuse jsou na sdělování názorů, stanovisek, podpořených jasnými a dostatečně průkaznými argumenty. Diskuse by neměla sloužit jako prostředek provokace, nátlaku, agrese. Ani jako prostředek k vytváření chaosu, nesouladu, energetického nátlaku.

V tom s vámi naprosto souhlasím, ale proč to tedy děláte vy, pane JN. Myslíte si, že potřebuji o sobě tvrdit zjevné nesmysly, jako to děláte vy nejen se sebou? Vy o mne jste prohlásil, že jsem Archanděl, pak Anděl Dhyany, pak ničitel Maldeku, dále zrádce a manipulátor, pak ten, který ovládá Slunce, způsobuje kosmické a pozemské katastrofy atd. atd. Kdybych byl jen jedním z těcht bytostío, myslíte si, že bych byl zrozencem jako člověk ?!!! Nikdy bych nedovolil sestoupit takto nízko do karmického kola, ze kterého se velice těžko vystupuje a hlavně pokud bych měl takovéto nastavení, jaké mě přisuzujete!!! Tohle postupují pouze bytosti skutečného Světla, jako služba Lidstvu. Já si to vybral již tolikrát, že jsem již unaven z toho, jak bylo vždy Lidstvo nepoučitelné a jak snadno naletělo pohádkám a lžím takovým jako jste vy!!! S tím energetickým nátlakem jste to trefil přesně, také se mi nelíbí, když měníte harmonické vibrace textu podle sebe…. Tohle přesně je magické ovlivňování a to jste provedl vy a vaši elementáři….  Slova o ochraně vašich čtenářů je pitomost a víte to velice dobře, protože moje texty jsou vibračně schválně neutrální. Jistě mohl bych jen tak pro legraci třeba vás ovlivnit skrze text a dlouhodobě (mohla by to být zajímavá podívaná, jak z protivníka se stává nadšený zastánce), ale tohle nedělám, i když z hlediska vás, by to bylo hodně pikantní….

K čemu všemu mohou takové hromadné masové zásahy do diskuse pomoci? Na základě zkušeností z postupného vývoje řady vysávacích případů, které na požádání postižených osob řeším, vím, že vysávání člověka vůči druhému má několik stupňů. Nejsilnější formou je vysávání na dálku. Druhým slabším stupněm je vloupání se dovnitř člověka dotekem a následné vysávání. A třetím stupněm je vysávání spojené s intimním tělesným prožitkem.

K čemu pomůžou utvrzovací prohlášení o věrnosti a podpoře strany a vlády jediného opravdového mistra Novákovi Destrukční Cesty? No je vidět, že jste opravdový znalec vysávacích praktik, zřejmě proto, že je používáte a programujete to svým Elementárům?!  Zase jen strašíte a lžete. Snad vás jednou vaši přívrženci prokouknou a pak vám buď osud milostiv, aby vám to vše nevrátili i s úroky….

Tak, jak postupně magická agresivní vysávací síla agresora slábne, tak postupně ztrácí schopnost vysávat na dálku. A pak zoufale potřebuje dotknout se druhého. Alespoň „zavadit“ o jeho tělo, vlasy – nenápadně se dotknout. A když ani dotek nepomáhá, potřebuje nutně důvěrnou intimitu, která volně otevírá přístup do druhého člověka.

Pane Jiří Nováku, neprozrazujte svou slabost a v podstatě techniku, jak se vás a vašich energetických nohsledů zbavit, protože pak nebudete mít koho vysávat a energeticky parazitovat!!!

Magické nátlakové akce vůči NDC již nefungují?

Ano nefungují, protože nikdy nebyly! Kdyby byly věřte, že by byly velice účinné…, jenže tohle normální zasvěcenec nepraktikuje, i když s bytostmi vašeho druhu by bylo asi lepší si sundat rukavičky anebo nasadit rukavice!!! Snadno hřešíte a holedbáte se, protože víte, že nikdy nepoužiji své znalosti v negativním módu!!!

Aktivita mágů na našich stránkách přesně potvrzuje skutečnost, že silové působení na dálku jim dostatečně nefunguje. Proto hledají náhradní možnosti. Pan LK totiž ve svém posledním textu „Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 4“ ze 17.3.2011 napsal:….

Vaše představy opravdu hraničí s diagnózou pro psychiatrii. Kdybyste měl opravdové znalosti, věděl byste, že pokud někdo ovládá Kosmickou řeč a po způsobu Stvořitele je schopen tvořit, nic mu není na překážku a odpovídá za své činy pouze a přímo Boží Prozřetelnosti, takže si opravdu myslíte, že by toho kdo toto je schopen tvořivě použít, zastavila vaše „zaprděnost“?! Myslíte si, že by jinak mohl odolat tak neskutečně agresivnímu útoku, jakou předvedla vaše rasa v minulých dnech? Takže, opravdu nic nefunguje, protože nic není používané, ale tohle se vám moc nehodí do vašeho kolo-mlýnku anti-magie, jako prostředku generování strachu, jako energetické obživy vašich parazitů, že?!

A doprovodil to celým sledem písmenkových magických příkazů. Záměr byl jasný. Nějakým způsobem dosáhnout ukončení našich veřejných aktivit. A jaký výsledek měla tato jeho veřejně propagovaná a přímo před očima veřejnosti provedená nátlaková akce?

Písmenka jsem již vysvětlil, takže si to jen znovu zopakujte…Výsledek toho co jste označil jako nátlaková akce, je díky vašemu mistrovství vše překroutit a zmanipulovat. Kdyby se zde objevil  sám Kristus v plné Slávě, překroutil byste to kdoví do čeho, ale chudák by z toho asi nevyšel dobře na vašich stránkách. Už nyní jste z něj udělal automat, asi podle sebe soudím tebe, že?!

Zřejmě to mágům nějak nefunguje, protože jsme vyprodukovali další článek 41A. Soupeření mezi Světlem a Temnem v duchovním pozadí světa spěje ke zlomu. Celá situace jasně naznačuje, že skutečná magická moc nemá z dálky na bytosti jdoucí po NDC plný dosah. Jistě – mágové nás ještě mohou vychýlit, vyvolat nepříjemné pocity, dojem temné deky hozené na hlavu, drobné bolesti hlavy. Podstatné však je, že nás již nemohou kompletně ovládnout, zotročit a přimět dělat to, co si oni přejí. Vyzkoušeli tedy ze zoufalství to druhé. Nutně se potřebovali dotknout nás přímo tam, kde působíme, když už jim to na dálku nefunguje. Pokusili se přímo se svými energiemi vloupat do našich stránek, diskusí, textů. To jim však nedovolíme.

Krásně popisujete projevy vašich parazitů a sebe sama, není nad pravdomluvnost, ale to jsem vám říkal právě ve svém příspěvku v diskusi. Zoufalý především jste v první chvíli byl vy, jak bylo zřejmé z vaší paniky, že asi přijdete o své energetické a finanční živitele.

Bez urážky, ale asi jinak to nejde: „…jste hlupák a jako hlupák se projevujete, tohle opravdu není hodno vysokoškolsky vzdělaného člověka…Já vás prosím jako bytost, živou bytost, přestaňte s těmi pohádkami pro dospělé, které nemají bohužel žádný poučný podtext!!! Opravdu mne chcete vyprovokovat, aby se z vás stal mučedník a trpitel? Copak si opravdu ani v koutku nižší Duše neuvědomujete, že si opravdu škodíte a zároveň škodíte jiným.Tohle přece musí svým neustálým napětím ve vaší Mysli a v CET vyvolávat obrovskou spotřebu energie živlů a životní energie. Přetěžujete si zbytečně nervovou soustavu a nervová zakončení. Povede to k rychlému zkratu například nekonečným přemítáním a cyklováním může nastat mozková příhoda, záněty nervů a atd. Bylo by to škoda, takto si zbytečně ubližovat, kvůli něčemu tak stupidnímu, jako jsou pohádky pro dospělé. Život je krásné dobrodružství v poznávání lásky a poznávání nekonečného Stvoření a Mystérií Života. Není to o strašení a blouznění na téma magie nebo ne magie. Vše co neznáme a znovu objevujeme, je poznaným Mystériem. Strašit lidi je sice dobré, ale jen pro ty, kdo sami toto poznání o fungování Stvoření chtějí ponechat pro sebe a ti co chtějí Lidstvo nechat v otrocké nevědomosti. Rozumím vám i vaší rase, ale takový je vývoj a předurčení Lidstva pozemské vývojové linie, tu nezastavíte a nezotročíte, věřte mi.

 

Čistá duchovní cesta již dokáže magii vzdorovat

Právě na tomto příkladě se řada lidí názorně přesvědčuje o tom, že čistá duchovní cesta skutečně dokáže magii účinně vzdorovat. Že mág ztrácí dosah na jednotlivce s vysokým duchovním nadhledem na cestě vzestupu a už není schopen vůči nim provést účinný magický zákrok. Miska vah z hlediska toho, jaká duchovníí cesta dnešní vývoj ovlivňuje více, se začíná právě v těchto dnech nejen skrytě, ale i veřejně překlápět na stranu čisté cesty, čistého vzestupu. Zatímco strana magie silově ztrácí, upadá, spěje k zániku.

Tento proces je již dnes více než zřetelný. A co je nesmírně důležité, tento zřetelný pád magie, který lze pozorovat jak na pádu etiky mágů, tak i na pádu nosných myšlenek, celkové filozofie přístupu ke světu, tak i možnosti silového působení, probíhá v přímém přenosu za pozornosti širokého okruhu čtenářů. Probíhá v přímé veřejné konfrontaci mezi oběma směry lidského vývoje. Každý může svobodně porovnat to, co produkuje NDC a co ještě dnes vytvářejí na Rahuntě zastánci a obhájci magie.

Vy jste si nějak nevšiml pane JN, že my už máme dávno hotovo a to co děláme je v podstatě něco jako duchovně orientovaný web – deník. Jistě chceme stránky přeorganizovat, aby to co je jasně orientované na vzestup a práce s Vědomím bylo odděleno od ostatního, ale to je spíše organizační stránka věci. Kdo chce a potřebuje, najde i v tomto ještě nezorganizovaném webu to co hledá . Jestli jste si všiml, dáváme prostor mnoha lidem různého zaměření a duchovní orientaci. Nejde tedy o to, že bychom nevnímali nové přístupy, ale nesmí to být proti Lidstvu! Takže kdo ztrácí, jste vy a vaše rasa, když vlastně pokud to pochopíte a změníte své přístupy, ještě na tom získáte. Dodržujte Zákony Stvoření a Vývoje a bude vše v pořádku. Nikdo nemůže parazitovat na jiných beztrestně, bohužel jste to ještě nepochopili ve svém způsobu žití a vývoje!!!

Na druhé straně je docela vhodné, že se mágové takto zřetelně zviditelňují. Ukazují totiž i těm doposud nerozhodnutým, kam by směrovala další duchovní cesta pod ochranným dohledem magie a mágů. DĚKUJEME, ALE TO UŽ NECHCEME. Lidé to dali při hlasování zřetelně najevo.

Je mi líto, že musím použít výraz „loutky“, ale jak jinak nazvat vaše příznivce než „loukami“, kteří dělají možná i nevědomě to co po nich chcete. Právě proto jsem od začátku vystupoval proti vám, protože jste jednoznačně vystupoval proti pěstování síly vůle … viz vaše úvodní články!!! Oháníte se požadavkem lidí, které jste zmanipuloval a kteří byli pod vaším vlivem (energetickým vlivem parazita – ů), je to směšné a opět manipulativní, nezdá se vám to?!

Důležité na tom všem, co se děje, nejsou pouhá slova. Jde o skutečný vývoj. Jde o definitivní závěrečný úpadek magie, jejích principů, i schopností magie provádět energetické nátlakové akce. A to vše probíhá v přímém přenosu. Jak poučné pro každého člověka, který to doposud ještě nikdy nezažil. Nebo který si to už z dávné minulosti nepamatuje.

Velice přesně jste to napsal, jen se tím prosím konečně řiďte!!!

Pozoruhodný postoj pana LK vůči NDC

Můj komentář: Podle mágů je zásadně nepřípustné vybírat za energetickou pomoc druhým peníze. Mnohem lepší je přece tradiční způsob, který magie provozuje již celé věky – odebírat si bez upozornění, bez předběžného varování, co taková pomoc bude stát, přiměřený kousek životní jiskry dotyčného. To totiž poslouží hned dvěma cílům současně. Jednak si takto mág posílí svoji tvořivou sílu a bude moci pomáhat druhým „lépe a důkladněji“. A zadruhé, takto se buduje „přirozené přátelství“ léčícího mága s tímto člověkem. Které se projevuje v neskonalé lásce vyléčeného člověka a v jeho oddanosti vůči mágovi v tomto životě i dalších existencích, kdy trvale přispívá svojí energií na jeho magické aktivity.

Vysvětlete prosím nám všem, jak se odebírá kousek životní jiskry. Víte vy vůbec o čem hovoříte anebo plácáte páté přes deváté, protože doufáte, že nikdo si toho nevšimne?!

Jestli jste myslel životní energii, tak to je úplně o něčem jiném. Opět jste se pokusil strašit lidi, jako by měli ztratit něco konečného. Jenže ono to je trochu jinak. Životní energii jim berete vy a vaši paraziti. Já dostávám tolik životní energie, že spíše mám přebytek, protože když jste v neustálém styku s Božským principem, nemusíte točit „káču“ 5-ti T, můžete léčit, oživovat a nabíjet cokoliv. Kdo se vás dotkne, dostane tolik léčivé energie, kolik potřebuje. Takže to co jste psal před tím i nyní je opět mimo mísu. Když udělám nějakou chybu, okamžitě to poznám, protože se to projeví poklesem připojení na Božský Princip Boží Přítomnosti. Hned to vím a konám opatření, abych byl zpět čistý a vznešený… Tohle pane Nováku vy neznáte a ještě dlouho nepoznáte!!!

Rozbíjet jakýkoliv nevyrovnaný vztah, ve kterém jeden ovládá druhého, je podle pana LK životní hřích. Neboť se tím bytosti mága, která potřebuje hodně životní tvořivé síly pro „vedení světa“ takto likviduje hlavní a podstatný zdroj jeho energie.

Máme lidem pomáhat a doposud jsme se rodili právě proto do karmicky zatížených vztahů, abychom je napravovali nebo pomáhali je napravovat!!! Kdo se vyvazuje z těchto úkolů, neplní Boží Záměr a jde cestou sobecké a egoistické vůle sobeckého Já!!!

Je těžké tyto vztahy někdy odžít, ale to je skutečná volba pokory a služby!!! Jestli to máte jinak, je mi to líto, z tohoto se nevymluvíte. Vedete totiž přesně tímto přístupem k nastoupení Zákona „Musu“, který není vůbec svým dopadem příjemný pro nikoho ze zúčastněných, přitom by stačilo vědomě a dobrovolně si plnit svůj karmický úkol nebo závazek, který si každý předsevzal!!! 

pokračování v : Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 7b ("Nová duchovní cesta")

 

 

 

Diskusní téma: Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 7 ("Nová duchovní cesta")

Datum: 29.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Poprask mezi karmáši aneb Kdopak to mluví?

Mágiči se vzbouřili, kapitána Karmu hodili žralokům, prvního důstojníka Nováka vsadili do podpalubí mezi lodní krysy a vyvěsili Veselého Rogera... Pravý čas objasnit kdo jsou maňásci jménem Karma, Příroda, Planeta Země a jiní, s nimiž pan Novák hraje velice nepodařené loutkové divadlo.
Za vším stojí jediná bytost, známá a profláknutá pod jménem Il, anděl západního okna. Nebo krátce Zelený anděl. V podstatě se ani nejedná o bytost, ale o souhrn vlastních magických schopností a ambicí, umocnéný egem operátora, případně skupiny osob. Přelud. Přízrak. Ozvěna. Něco málo dá, hodně toho naslibuje a nakonec člověka vyšplouchne. Pan Novák si tuto bytost - nebytost nejenže zvolil za svého průvodce, ale namočil do toho i jiné lidi, jejichž počet odhaduji na základě povinného kladného hlasování asi tak na pětatřicet.
Svým následovníkům zakázal pan Novák magii, kterou jim líčí v těch nejtemnějších barvách, jen aby v nich vzbudil pocit strachu. Za účelem lepšího strašení vytvořil také tabulku, v níž ukazuje o kolik procent jeho věrní duchovně spadnou, pokud se budou věnovat té či oné zapovězené činnosti. Proč? Magie především učí člověka poznávat svět na základě zákona analogie ( k němuž se pan Novák ovšem hrdě hlásí ) a poznat skrytou povahu věcí. Což by se někomu, kdo potřebuje k uskutečnění svých cílů tvárnou masu, asi moc nehodilo, že. Příkladem budiž komunikace s s panem Přírodou:

Přírodo, prosím, na kolik je reálné zakódování všech občanů Evropy číslem 666 prostřednictvím čárových kódů na potravinách a v sčítacích dotaznících? (duchovní komunikace z 24.4.2011):

Načež pan Příroda poslušně odpovídá:
Příroda: "Problematika čárových kódů je pouze okrajovou záležitostí z hlediska všeho dalšího, co obyvatele této Planety stahuje směrem k Temnu. Tato záležitost má díky postupu Nové duchovní cesty v současné době už pouze minimální vliv. A rozhodně není na prvních místech v seznamu důležitých a zásadních vlivů, kterými se má člověk v prvé řadě zabývat. Kterým se má vyhýbat a pokud už se s nimi v minulosti spojil, tak je teď důležité udělat vše pro rozvázání s těmito vazbami. Z tohoto pohledu je problematika čárových kódů vedlejší záležitostí a nemá význam tomu věnovat den za dnem záměrnou pozornost. Každá nepříznivá potravina zkonzumovaná do trávicího ústrojí stahuje člověka deset až dvacetkrát více než pouhý čárový kód na této potravině. Z pohledu dnešního vývoje je zásadní otázkou dostat se na cestu vzestupu ve Světle měřeno nárůstem vnitřní čistoty a rostoucí frekvencí vnitřní bioenergie, na kterou je člověk naladěn. Ne však zabývat se čárovými kódy."

Ovečkám pana Nováka toto ubezpečení stačí. Vždyť to přece říká samotná Příroda! Protože mají zakázáno zabývat se magií, kabalou a podobnými naukami a nemají dost odvahy riskovat duchovní sestup, nikdy se nedozvědí že číslo 666 je součet čísel 1 až 66, tvořících magický čtverec Slunce a tvořících jméno SWRTh ( čteno Sorath ), což je jméno slunečního démona. Mohli by pak mít příliš nemístné dotazy například na téma kdopak asi panu Novákovi odpovídá zde:

Požádal jsem Slunce, aby sdělilo základní informace o tom, jak se na Slunce parazitováním navázal pan LK (duchovní komunikace ze 14.3.2011):

Opět poslušná odpověď:
Slunce: „Ano, rádo to udělám. Tato záležitost však nepochází již z doby výměny Sluncí, jak tě v myšlenkách napadá. Tedy z výměny, která proběhla zhruba před 700 tisíci lety, a která naši Sluneční soustavu na věky spojila s hvězdnou soustavou Siria. V té době ještě LK neměl dostatečnou moc. I když tehdy jako jeden z Dhyanů při této výměně asistoval a měl tak přístup k tvořivým systémům, metodám, příkazům, které takový přesun dokázaly zajistit. Jeho magická moc však narůstala s každým dalším úderem Nimiru do středu Sluneční soustavy, i každou další zkázou civilizace na Zemi. Protože při takové zkáze dokázal energii většiny usmrcených bytostí svým způsobem uchopit, zneužít a připojit ke svému systému osobní magie jako další kus tvořivé síly.

Pan Novák slyší přesně to, co slyšet chce a slyšet potřebuje, pak to zvěstuje svým následovníkům, kteřým strach nedovolí si ověřit pravost. Strašit, to on dovede. Ostatně, místo jeho pobytu je strašením poznamenáno dvojnásob. Pokud na svých stránkách zveřejnil něco co lze chápat tak, že jsem si najal detektivní agenturu aby ho vypátrala, pak se toto nezakládá na pavdě. Jsou mnohem levnější cesty. Pokud se mu někdo vloupal do bytu, jak naznačuje, pak ubezpečuji, že jsem to zcela určitě nebyl já. Pravděpodobně už vidí Guyvera všude. Čímž jen opět dokazuje že Metatron není. A pokud se dovolává paragrafů, beru to jako přiznání totální porážky Nové duchovní cesty, zabalené do velkohubého slovního průjmu.

Tož nakonec jednu pirátskú: https://www.youtube.com/watch?v=89BlFxuyqYQ&feature=related
—————

Datum: 29.03.2011

Vložil: LK pro pana Guyvera, ale i pro ostatní

Titulek: Re: Poprask mezi karmáši aneb Kdopak to mluví?

Jedna čtenářka a asi i stoupenec metod NDC paní Hanka se zeptala na základě strašení pana JN co a kdo mám být, jaké síly mám k dispozici tento dotaz. Hned za ním uvádím odpověď pana JN, opravdu stojí za to s povědomím toho co jste napsal k jeho průvodci:

Vložil Hanka P.
Titulek obal

Už 4 měsíce na sobě usilovně pracuji,ale laicky se zeptám:jak je možné že pan.L.K.má moc nad lidstvem?Jestli mám na sobě obal od tohoto pána tak mé snažení je asi k ničemu....
________________________________________________________________
Datum 28.3.2011

Vložil Jiří Novák
Titulek Re: obal

Tu moc nad lidstvem už má dlouhé tisíce let. Kousky té moci jsou uzemněny v mnoha lidech, kteří byli za celé věky postupně ovládnuti. A Planetě s Přírodou přece jen nějakou dobu trvá, než mu tuto moc postupně krok po kroku odeberou. Až přijde vhodný okamžik, lidé budou celoplošně od těchto ovládacích obalů osvobozeni. Zatím se tato možnost očisty týká pouze toho, kdo o ni Planetu a Přírodu vědomě požádá.

Můj doplněk:
V poslední větě v podstatě veřejně vyzývá k úpisu dotyčnému průvodci!!!
JJ-LK znamená JÁ JSEM Láska Kristova - takže vlastně tříká, že postupně se zbavíme vztahu ke Kristovi a jeho energii Lásky. Opravdu pěkné rozkrytí cílů....
Je mi líto lidí, kteří ten úpis již provedli.... Bohužel ten "zelený" není ten hlavní, jejich Pán je ješte dál za ním... za nimi, je jich trochu více, jak vidíme s kolegou. No začíná se rozehrávat skutečná hra", bohužel lidé jsou slepí, hluší a na varovné signály svého Božského Já v podobě Svědomí nereagují...!!!

Datum: 29.03.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Poprask mezi karmáši aneb Kdopak to mluví?

Nevím jestli má ještě smysl se k tématu vracet, přesto jak se zdá, si pan NDC lehce naběhl a když se v příspěvcích dočetl, že už není oním tajemným sluhou skryté mocnosti, ihned příspěvky smazal a rovnou zakázal diskuzi. Myslím že už není více třeba rozvádět, jakou službu lidstvu tu pan Novák koná a proč má tak spadeno právě na magii, která jako jediná dokáže oněm skrytým zlořádům čelit. No tak to by bylo. Už není co dodat a protože je NDC cestou zatracení, je zrovna tak čas dát od ní ruce pryč. Tedy přeji všem co Nováka následují tokovou cestu, jakou si sami vybrali.

Datum: 28.03.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Stále totéž

Každý člověk na této planetě si pamatuje z historie éru honu na čarodějnice a upalování kacířů za spolčování s ďáblem. Tedy za kacířství, za které bylo možné považovat cokoliv, od kozla na zahradě, až po mateřské znaménko na zadku. Nová duchovní cesta, (čti Malleus maleficarum) není z tohoto pohledu ničím nový a stejně jako její předchůdce, zakládá pouze "nový" (inkvizitorský) pohled na realitu ve smyslu panem Novákem přijatelných pravd. Je postavena na pitoreskním odsuzování jakékoliv živoucí struktury, která má tendenci projevovat touhu po vlastní projevenosti a duchovní realizaci. Pan Novák ke svému tažení světem sice nepoužívá oheň, ale svolává na pomoc cokoliv od přírody, karmy, vodních toků a podobně, aby zahájil jakýsi domnělý soud s vyvrženci stvoření, které se tak nějak v tomto smyslu vymklo z rukou a Stvořitel, těsně před koncem věků zjistil, že dělal všechno špatně a patrně aby si užil nářku zatracených, věnoval pravdu a vše kolem ní panu Novákovi. Co na to říct? Šťastnou cestu?

Datum: 29.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Re: Stále totéž

...takže NDC opět dobyla skvělého vítězství tím že uzavřela debatu a smazala rejpalské příspěvky. A máme po energijách, pane kolego!

Datum: 29.03.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Re: Stále totéž

Ba ba, nakonec tak dlouho se chodí se džbánem, až se ukáže kde je nejslabší místo. Nebylo to sice ucho, ale kašička co pan Novák navařil, ve džbánu zatraceně páchne.

Datum: 29.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Re: Re: Re: Stále totéž

Počítám že půjde na koberec k šéfovi. A nebude to pochvala.

Datum: 29.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Re: Re: Re: Stále totéž

Když už tam mají grammar naziho Tomáše Havla, není "trosí" v posledním řádku Mistrova sdělení taky hrubka?

Datum: 29.03.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Re: Re: Re: Stále totéž

Napomínat svého šéfa, a to přímo na veřejném fóru? Naprosto nepřijatelné, naopak, matka příroda, karma, slunce a pouštní kaktus prohlašují že v rámci NDC lze upravovat pravopis podle potřeb velkého mistra.

 

Zpět