Reakce na článek Marie Mejdrové k předchozí polemice L.K. a J.N.

15.02.2010 18:50

V reakci na polemiku předchozích článků zveřejnila Marie Mejdrová na webu tuto odpověď :  Magie jako pozůstatek bývalé moci, slávy a postavení  . Reakce Luďka Kováče je uvedena pod článkem.

 

Marie Mejdrová

Magie jako pozůstatek bývalé moci, slávy a postavení

Komunikace z 13. a 14.2.2010                                       Vloženo 14.2.2010

(jako odpověď na reakce pana L.K.)

                                                                                                                 

 

    Bývalá světelná elita ztrácí zbytky své moci a vlivu, a tím i tzv. „bílou“ magii, kterou používala. Její zdroje, zázemí, uzemnění, síť. Ztrácejí tím zároveň to, na čem budovali svá ega. To je prakticky to jediné k čemu bílá magie už delší dobu slouží. Kromě odrážení určitých slabých útoků černé magie, ovšem cestou nečistou a zavádějící. Je to způsob vytloukání klínu klínem, bílá i černá magie jsou přehmatem vůči světelnému řádu, přírodě. Dnes každopádně i vůči karmickému plánu pro danou bytost i celý svět. Magie je to jediné, co jim zbylo. Poslední pozůstatek jejich bývalé moci (a slávy), jejich dřívějšího postavení. Jejich světelná čistota postupem doby vymizela. A je to ona, která je jediná skutečně vydělovala od zaslepených, ovládnutých a Temných.

 

    Tím, že se nechtějí vzdávat přežitých metod, které se nikdy v minulosti dlouhodobě neosvědčily, přesunují tím sami sebe na stranu Temných sil. Do opozice oproti svému původnímu úkolu. Nepomáhají už čistým silám Světla, které se snaží vypořádat se konečně nadobro s minulostí a nalézt cestu pro světelnou evoluci, která by dlouhodobě fungovala. Zůstávají z velké části, prozatím, na straně zatuhlých konzervativců, kteří lpí na starých dogmatech a nejsou schopni se otevřít něčemu novému. Zvlášť když je to radikálně nové.

    Proč? Znamená to, kromě jiného, i ztrátu výsad, pozic, privilegií, magie a další umělé výbavy. A také ztrátu uznání a postavení v určitých kruzích, tajných a polotajných spolcích, na úrovni hmotné i duchovní. Chtěli by si zachovat bývalé možnosti a schopnosti rozhodovat o vývoji na základě vlastního úsudku a vůle. (Pochopitelně především na podvědomé úrovni.)

 

 

    Nové energie, které teď proudí z vysokých světelných sfér, k nimž jste už předlouhé věky nebyli schopni získat přístup, proudí dolů a promývají, důkladně čistí a harmonizují, přinášejí informace a impulsy. Inteligentní energie automaticky postupně dávají do pořádku co je třeba a člověk se stává jejich nástrojem. Už se nedají ovládat vůlí, pouze směrovat a zesilovat, pokud k tomu dají Spojené Síly Světla a karmické instituce svolení. Jde tedy o to bez výhrad se podvolit vyššímu světelnému řádu a společenství vysokých světelných sfér a bytostí, které mají logicky vyšší, a tím i dokonalejší nadhled nad danou situací.

 

    Jednotlivec, člověk ve hmotě, se tím nestává pouhou figurkou, loutkou, jak by se mohlo zdát. Na jeho bedrech leží obrovská zodpovědnost. Ještě větší než tomu bylo u člověka 1. typu. Protože může pomoci i s očistou vysokých duchovních sfér a dalších světů. Má na to v potenciálu schopnosti a dokonce je to jeho poslání! Je to důvod, proč byl stvořen. Má možnost zásadním způsobem přispět ke změně vývoje, a to oběma směry, temným i světelným. Záleží na tom, jestli a jak na sobě bude chtít pracovat, jak vyladí svoje duchovní pozadí a hmotné tělo.

 

    Frekvence energie, na kterou se vyladí, pak určí, na jakou duchovní sféru či bytost dosáhne a bude od ní moci přijímat energie. On poskytuje vyšším Silám světla nezbytné uzemnění v nejhutnější hmotě, on využívá optimální podmínky, které mu poskytuje hmota ke svému vyladění. Přitom se nechává směrovat informacemi a impulsy z duchovních světelných sfér. Ty zase dostávají jeho prostřednictvím informace ze hmoty dole, kam samy dopodrobna nedohlédnou. Jde o vzájemně výhodnou spolupráci, kdy jsou obě složky trvale nepostradatelné.

 

    Tedy už žádný únik ze hmoty při vyšším vyladění. Evoluční koncept byl shora změněn, protože starý nefungoval. Ty síly, které mají pod kontrolou světy v nejhutnější hmotě, mají v rukou páky na řízení celého Stvoření. Tedy všech úrovní energií, všech úrovní hmoty a duchovního pozadí.

 

 

Diskusní téma: Magie jako pozůstatek bývalé moci, slávy, postavení

 

 

Datum 15.02.2010

Vložil LK

Titulek Duchovní temnota

Nemám potřebu obhajovat cokoliv co brzdí vývoji, ale nemohu nečině mlčet k tomu jak je příprava prostředí pro uplatnění Zákona "Musu" využívána duchovnímu slepci k vytváření osobních teritorií k uchopení moci, při tzv. "znovurozdělování" moci, pod pláštíkem nových Cest a Nové Doby!!! Vaše názorové pojetí Typu lidí je velice iracionální (nemám hlavu jako ragbiový míč= jsem vykopávka, mám šišku= jsem vyvolený... ach jo)Zapomínáte na to , že každý jednotlivec je zde především za sebe a svými činy pozvedává nebo brzdí celé lidstvo! Každý člověk je Tvůrcem svého Mikrokosmu a tedy je odpovědný za vývoj tohoto Světa. Pokud pozná a je schopen řídit sebe sama ve Všech úrovních, může být platný i pro své okolí, planetu, Univerzum, Galaxii, Vemír a dokonce pro celé Stvoření. Pokud toto nechápete a nebo nejste schopni pochopit, hledejte příčiny v sobě= hledejte v sobě pokoru, ztište se a naslouchejte vnitřní hudbě Sfér, snad najdete sebe sama v tomto Tichu a dostaví se k Vám na začátku jeden, pak postupně více záblesku Osvícení(Kenšo)........ a jednou i Jedno Úplné Osvícení(Satori). Byla Vám dána Vašimi průvodci v této inkarnaci možnost Skutečné Cesty, sebe poznání a seberealizace na Všech hladinách osobního Mikrokosmu. nechcete(z mnoha Vašich osobních důvodů), bude na Vás uplatněn určený pro pozvednutí Mas. Zákon Musu je zákonem pro Ty co jsou líní ve svém duchovním rozvoji(.. a je zcela jedno, jestli si o sobě myslí jak jsou IN) Dál k Vám nemám co říci krom slov jednoho z Mistrů: " Blahoslaveni Ti, co neviděli a přesto uvěřili. Běda těm, co viděli, slyšeli a pro osobní pýchu zavřeli svá skutečná Srdce...."

Zpět