Zbyněk P. reaguje na článek Marie M. k Magii

18.02.2010 21:51

Jeden z našich čtenářů - Zbyněk Pokorný nám zaslal vlastní vyjádření k článku Marie Mejdrové Magie jako pozůstatek bývalé moci, slávy a postavení , na který již před třemi dny reagoval i Luděk Kováč zde .

 

Vážený pane L.K.,
chtěl jsem si dnes večer přečíst nějaký dobrý článek, abych mohl přemýšlet a duchovně tvořit, ale když jsem si přečetl článek od autorky : M.Mejdrové, tak se mi tak udělalo zle, z těch nesmyslů, že jsem se rozhodl Vám ještě jednou napsat a reagovat. A jelikož to budu adresovat autorce, proto se nedivte oslovení. Takže :

 

Vážená paní autorko, pí. M.Mejdrová

Je až hmatatelně zřejmé, že Vy a Vaše kolegyně pí. Nováková jste se „vyklubaly z jednoho názorového hnízda“, nebo jste obě pod vlivem nějakého gurua, který Vám napovídal takové nesmysly, že až to člověka, který čte Vaše články, velice bolí a zaráží, jestli to je vůbec možné.  

Autorka M.M. se rozepisuje o „Bývalých světelných elitách, o bílé mágii, o vybudování moci na EGECH“. Ať mi dozajista milá dáma, pí. Mejdrová, odpustí, ale to, co píše a uvádí jsou opravdu bláboly, nepodložené ničím, ani ověřitelnými důkazy, ani vlastním prožitkem s konkrétní budoucí vizí. Píše o něčem, co jest postaveno jen na neověřené a slaboduché domněnce.

Velice by mne zajímalo, co autorka míní pod pojmem:“ Bývalá světelná elita“, co míní pod pojmem „Bílá magie“, kde a proč pojala úvahu, že bílá a černá magie je přehmatem vůči světelnému řádu, vůči přírodě. Jak může tvrdit (a na základě čeho ?), že se v minulosti ta magie dlouhodobě neosvědčila? Promiňte mi, ale člověk by až brečel, když to čte !!! Neboť když si to, to, co píše autorka v tomto článku, převedu do duchovně-magické oblasti, tak nakonec zjistím, že Bůh, andělé, archandělé, elementálové, a jiní duchovní pomocníci a vládci to mají již spočítáno, a že už musejí jít od „válu“, neboť jim to takto předurčila autorka článku !!! 

A co takoví mágové jako byli : Hermes Trismegistos, Abraham Eleazar Žid, Synesios, Artephios, Basileus Valenten, Issak Newton, Elifas Lévi, Pythagoras, Ježíš Kristus, Šalamoun, Zarathustra, a Svobodné zednářství.  Ti všichni jsou pro autorku vzduch? Všichni tito velectění pánové-mágové (a plno dalších po mnoha staletích a tisíciletí) prohlubovali pravdu jen pro své EGO, pro svou moc a své výhody????  Řeknu na rovinu, že bude-li i nadále autorka propagovat takové nehorázné nepravdy (přímo lži), tak si „vystačí“ pouze u lidí, kteří jsou méně sečtělí. Ale u lidí, kteří ví a znají, tak se zcela odepíše pro svou hloupost a neznalost. A vzhledem k tomu, že bude tzv.: „Očerňovat“ bytosti světla výmysly a lživými nepravdami, potom může očekávat tzv.“Magickou facku“ od oněch bytostí světla.  

Ta „Magická facka“ není nic jiného, než-li nějaká reakce, která bude míti za cíl, bolestivé osvícení v hlavě paní autorky. Ne prosím, toto není vzedmutí mého EGA, je to pouze popis magické reakce. Tedy to, co může nastat.

To, že magická díla a síla nejsou každému ukazována a předkládána, tak to ještě neznamená, že tato síla není. JE  A  JAKÁ !!!!!!  Všichni ti, kteří se začali a začnou magií zabývat, tak to vždy konaly pro blaho lidstva, pro získání JEDNOTY  ČLOVĚKA  S UNIVERSEM a pro rozšíření LÁSKY K BLIŽNÍMU SVÉMU. To, že to v některých případech bylo zneužito panovníky, tak to je jiná věc. Ti, kteří toho zneužili, tak ti nepatřili mezi pravé mágy (a můžete býti zcela jista, že takovýto zneuctitel, tak že na to vždy velmi zle doplatil, a to např.: uhořením, zabitím, či zešílením, či zazděním za živa).

Je vidět, že autorka vskutku nic neví o této oblasti, a pouze „mlží a dělá bubliny“, aby si pozdvihla své vlastní sobecké a zakomplexované EGO. Je-li si autorka tak jista a pevná „ve svých kramflecích“, tak ať započne sama nějaký magický postup-obřad-úkon a téměř okamžitě se dozví (podotýkám že i tělesně), zda-li starý koncept vývoje slábne a přestává fungovat, nebo zda-li má stejnou sílu jako vždy, tedy od začátku. Je vidět, že tento článek mohl napsat jen takový člověk, který o Mágii vůbec nic neví. To, že si někdo přečte jednu či dvě knihy o magii, tak jednak z něho ještě žádný mág nevznikne, a také, v žádném případě se nedostane do hloubky – zůstane pouze u krátké informace, kterou si přečte z té knihy – a kdoví, zda-li to zrovna nebude kniha o černé magii.

Přeji hezký večer. Zbyněk P.

 

Zpět