Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 3 ("Nová duchovní cesta")

14.03.2011 08:54

Zatím stále ještě nevážený pane Jiří Nováku, opět jste prokázal v praxi viz váš článek  ze dne 10.3.2011 (Reakce na další útok Luďka Kováče: Dnešní magie se čím dál více podobá umělému náboženství) jaká může být vaše vnitřní pokřivenost z jedné strany děsivá a z druhé směšná. Jestli opravdu tohle vydáváte za znalosti a relevantní myšlenky o tom jak to vlastně celé je, tak opravdu už raději nebudu s vámi ztrácet čas. Nejen, že nevidíte skutečné příčiny toho co se kolem vás děje, ale vy si opravdu vymýšlíte strašidelné pohádky pro své stávající a i potenciální ovečky, které chcete dostat do stavu živoucích energetických konzerv pro sebe a své Elementáry, které živíte, ale které stravují i Vás. Měl byste se především řádně podívat kdo Vás skutečně upíruje a kdo s Vámi a s Vašimi ovečkami manipuluje. Jste to především Vy sám a Elementáří upíři, žijící ze strachu a obav, které Vy nejen generujete, ale především ponoukáte k tomu Vaše čtenáře a hledající svými toxickými bláboly. Takže nekřičte, že se vám něco stalo díky útoku LK, protože je to přesně v duchu: "Zloděj křičí - chyťte zloděje...!" Zameťte si před Vašim vlastním prahem, abych nemusel po Vás uklízet!!! Už tak je Svět zaneřáděn larvami, elementáry různého charakteru, Egregory atd.

Po přečtení Vašeho článku dne 11.3.  v 17,00-17,10h jsem se podíval a pořádně promeditoval to co jsem "viděl, slyšel a cítil" a provedl opatření i ve Vašem vlastním zájmu. Váš a Vámi vytvořený Elementár - Egregor NDC, který škodil všem příchozím na Vaše stránky, Vašim soukmenovcům i Vám a Vaší rodině, byl v 17,45h tohoto dne rozpuštěn a energie po pročistění byla vrácena zpět všem , kteří jí nedobrovolně odevzdali Vašemu výtvoru....

Dále dohovořil jsem se s  Matkou Zemí ve všech jejich rovinách, že jestli budete brát její Jméno nadarmo a budete vydávat své bludy jako její postoje, budete odpoután od její ochrany, kterou má každá bytost zrozená na této Planetě. Dále Požádal jsem Stvořitele Všeho, aby všechny síly a bytosti, které jsou pod souhrným pojmem Příroda, Vám dali patřičným způsobem najevo, že nejsou Vaší hračkou!!! Pokud tedy budete překračovat Zákony Stvořitele Všeho, tedy i Zákony Přírody, budete patřičně brán k okamžité odpovědnosti. Už žádná karenční doba pro Vás a Vaše soukmenovce z Vaší rasy!!!

Jak to vezmete je na Vás, máte obrovskou možnost se vyvázat z generování elemntárních bytostí, které škodí všem a kteří ve strachu o svůj bídný život škodí i pracovníkům skutečného Světla a Lásky.

Stále ještě věřím a chci věřit, že přece jen jsem vás něco málo ze základů mystiky a práce na sobě  naučil.... snad se ještě vzpamatujete a přestanete sám sobě a jiným lhát, vymýšlet si, překrucovat to co je Vám říkáno-psáno!!! Čas beztrestných her skončil, nyní je to na Vás jak a co se tvoři ve Vašem životě s přímými důsledky.

Poslední co pro Vás mohu udělat, je že vám nabízím bezplatnou pomoc v diagnostice Vašich skutečných problémů v energetických tělech, čakrách a úrovních Vědomí. Ostatní si musíte udělat již sám. Čim dříve to uděláte tím lépe pro Vás. Osobně Vás nepovažuji za nepřítele ani zde na Zemi a ani nikde jinde ve Stvoření. Jsem ochoten pomoci každému, kdo o to stojí, v rámci možností, které jsou silně odvislé od jeho osobní karmy a vnitřních postojů....

Písemně nebudu již reagovat na Vaše  toxické výlevy, ale budu již přímo jednat, tak aby ten Váš toxický odpad nemohl nikomu škodit...!!! Pokud byste se rozhodl přímo magicky zautočit, tak jak jste se o to již několikrát pokusil, nebudu to již tolerovat, jako doposud....!!!

Výše uvedené je jen oznámení, které můžete, ale i nemusíte respektovat. Je to celé na Vás. Osobně se na Vás nezlobím, jak jsem již napsal, jen už si nenechám sypat sůl a pepř do svých "ran".

Mějte se v souladu se Zákony Stvoření a ať Vás Světlo a Láska probudí do skutečného ŽIVOTA....

Luděk Kováč  - Bratr na Cestě a v Kristu

 

 

Diskusní téma: Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 3 ("Nová duchovní cesta")

Datum: 16.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Jak je to opravdu s energetickými útoky na pana Nováka?

Pan Novák si neustále stěžuje že na něj "kdosi" útočí. Rád bych popsal svůj osobní zážitek, který, myslím, dost osvětlí povahu oněch "útoků". Ve skutečnosti mě pan Novák energeticky napadl jako první. Stalo se tak v přítomnosti osoby, o níž jsem psal, že pod jeho vlivem "zblbla", a ještě nějakých známých. Velice dobře a přátelsky jsme se tenkrát bavili a o panu Novákovi nepadlo celou dobu jediné slovo. V jednu chvíli jsem pocítil energetický útok. Byla to hustá a temná energie, podobná té, kterou cítím z geopatogenních zón. Udělal jsem nějaká opatření a energie, přestože byla dosti silná, se velice rychle rozplynula. Zábava pokračovala dál a vše se zdálo být v pohodě. Druhý den jsem obdržel sms od té osoby, že se dostala do divných psychických stavů a volala panu Novákovi. Ten prohlásil, že se jednalo o útok černého mága, pokušejícího se infiltrovat NDC. Z textu bylo zřejmé, že tím černým mágem míní mě. Z toho jsem usoudil, že jediný kdo pana Nováka opravdu napadá, je pan Novák sám a že tzv. "útoky" nejsou nic jiného, než jev, dobře známý jako "zpátečka". Pokud útok nesplní účel, vrací se k původci a ten má veliký problém. Inu, čím kdo zachází...

 

Zpět