Pokus o vzkříšení egregora Nové Duchovní Cesty ?

28.04.2011 08:04

Vážení čtenáři a čtenářky, článkem na NDC u pana Jiřího Nováka 43C. Nový vývoj již jednoznačně prokázal svoji užitečnost  jsme svědky v přímém přenosu ustanovování nového Egregora NDC.

Když se dělá = vytváří Elementár, tak mu dáme formu, počáteční energii a program toho co by měl dělat (úkoly).  Již v úvodu tohoto článku jsme právě svědky programování cestou opakování úspěchů a stanovení linie činnosti tohoto Egregoru. Vzhledem k tomu, že prvotní Elementár - Egregor byl rozpuštěn a jednotlivé pokusy byly vždy včas zmařeny v samém zárodku, byla snaha spojit se s negativními bytostmi, jak v našem Universu, tak dokonce i mimo něj, aby mne demonstrativně zničily. Toto by se deklarovalo jako jasné vítězství NDC a jako trest od SSS (spojené síly světla ve složení Planeta, Příroda a Karma). Dokonce člověk z blízkosti pana JN, kterého jsem také učil a který předtím praktikoval znalosti astrologie se na tom podílel stanovením doby vhodné k ataku, který se stal 23.4.2011 s cílem mne naprosto fyzicky eliminovat. Tento útok nebyl prvním, byl jedním z mnoha útoků různého typu a různé síly. Tento byl s využitím celé fronty negativních entit. Nechci to rozvádět, jen chci říci, že když jsem to zjistil, musel jsem velice silně bojovat sám se sebou v pudu sebezáchovy, abych se skutečně karmicky nezavázal svou odpovědí, která by nebyla tak sofistikovaně promyšlená a v duchu Zákonů Stvořitele Všeho.

Prodebatoval jsem to jak astrologicky, tak i verbálně s kolegy, kterých se to také týkalo a týká. Hovořil jsem s Otcem, Stvořitelem Všeho na toto téma a nechal hovořit i jiné, abych se nedopustil chyby. Měl jsem plnou volnost se rozhodnout a konat, ale zároveň jsem byl upozorněn, že mohu klidně ještě o tom meditovat a když konat, tak absolutně neosobně a spíše s lítostí nad přestupníky. Dal jsem si opravdu dostatek času a v té době (dnes) jsem byl upozorněn na nový příspěvek na www.amezdas.cz, kde je informace o založení nového institutu „Nová Kniha Života“, dále jen NKŽ, který mění opravdu vše doposud zažité a vlastně i naplno v konečném důsledku odhaluje nečisté praktiky NDC a jeho Vůdce!!! Na základě tohoto nového institutu NKŽ, jsem se rozhodl nečinit aktéry útoku plně odpovědnými a beru tyto zde na Zemi žijící osoby, jako kdyby nic nespáchali. Je tedy nyní jen na nich co v nejbližších dnech vloží do této Knihy…!!! Zato negativní entity, které se spolupodíleli na této mimořádné akci, budou vzaty do 24 následujících hodin k plné odpovědnosti za překročení svých pravomocí. S vysokou pravděpodobností budou vymazány z existence ve Stvoření, pokud Otec, Stvořitel Všeho nerozhodne jinak!!! Toto by mělo být pro všechny aktéry poslední a již jen jedinou výstrahou!!! Nejde jen o mne a pana JN, díky této akci byl například žijící Avatar této doby odejit, se snahou jej obrat o všechny schopnosti a sílu, kterou kdy vlastnil. Tyto tzv. drobné půtky, jsou zásadním střetem mezi silami A) které chtějí uzmout planetu Zemi pro sebe (jak jsem již psal) a spolu stáhnout lidstvo ke svým potřebám (otroctví a ke křížení) a B) Silami skutečného Světla a Lásky, vedené  jediným Synem Stvořitele Všeho v tomto 11.Vesmíru, kterým je tzv. Světový Kristus, který je něco jako předsedající všem Kristům ostatních Vesmírů (jeho Bratří) a zároveň všem Logos (Kristům) nižších úrovní (galaktičtí, solární, planetární). Toto jsou skuteční představitelé planet, sluncí, univerz, galaxií a vesmírů ve Stvoření. Neexistuje žádná jiná instituce v obecné formě.

Nepřichází tedy v úvahu že by mne například planeta chtěla potrestat. Pokud by tomu tak bylo, musel by pan JN říci jméno kterékoliv úrovně planety, se kterou tzv. komunikují on a jeho nohsledi, kteří hovoří spíše se svým vlastním podvědomím a nenaplněnými touhami. Planeta Země je bytost, která má mnoho jmen podle úrovně, se kterou navazujeme spojení, ale celkem je jich slovy sedm. Kdyby tedy příslušníci NDC skutečně hovořili s planetou Zemí, museli by jí oslovovat tímto jedním ze sedmi jmen, protože to co nemá jméno ve Stvoření, to jako kdyby neexistovalo….!!! Tohle ví každý, kdo jen trochu zná základní Zákony ve Stvoření. Možná napoprvé by Země zareagovala na volání evokujícího (svých pozemských dětí), ale sama by řekla, jak jí má dotyčný nebo dotyčná volat jménem!!! Jinak s bytostí planety Země jsem ve velice přátelském vztahu, takže kdo mne to má tedy trestat a vystupovat proti mně?

To co jsem uvedl u planety Země, platí pro tzv. Přírodu této planety a jiných úrovní. Pokud není jméno a stanovená funkce, nemá nikdo právo vystupovat jako bezejmenná síla, natož nějaký stupeň Vědomí. To co představuje souhrnně Přírodu, může být sbor entit, které mají přidělené funkce a odpovědnost za přidělené úseky v té časti projevu, které obdržely jako své pracoviště!!! Každá tato bytost = entita, má jméno, titul, seznam mocí a sil, které musí poctivě delegovat před člověkem, který prokáže odpovídající stupeň vnitřního rozvoje. Nikdo tedy nemůže vystupovat za celou planetu krom ducha planety a jeho nadřízený Logos této planety. Ten je hlavním představitelem všeho na dotyčné úrovni, tedy i všech bytostí a entit, které můžeme sloučit do tzv. Přírody. Za Přírodu může hovořit pouze a jen její planetární Logos (u vyšších úrovní odpovídající Logos). Ten samozřejmě má Jméno, síly a moci odpovídající zastávané funkci…

U tzv. Karmy, platí skoro to stejné. Na planetě existují planetární karmické bytosti, které mají v popisu práce sledovat vše, co souvisí se zákony, závazky a přípustné vztahové vazby. Na úrovni Univerza (sluneční soustavy) je konkrétně v naší soustavě planeta Saturn, která plní úlohu karmické planety (nechci podrobně popisovat a vysvětlovat) pro celý solární systém. Zde jsou zase konkrétní bytosti s konkrétními funkcemi a odpovědností. Jejich Logos je konkrétní bytost, s konkrétním jménem. Žádná obecně pojmenovaná karma…(proto si pan Guyver musel zákonitě dělat legraci z nestoudnosti a lží pana JN, jeho nohsledů a nohsledek). Místo aby se zamysleli nad sebou, proč se někdo nad nimi pozastavuje v humorné formě (dělá si vlastně z nich legraci), označí jej ve své nestoudnosti za provokatéra a vulgárního pisatele plného nenávisti. Kdo je nestoudný a byl nenávistný je vidět podle činností představitelů a stoupenců NDC. Pokud bychom pokračovali dále s tzv. karmou až k té „Nejvyšší“ tzv. Centrální Karmě = CK (podle NDC), tak zde zase je nějaká absolutní bytost a tou je Stvořitel Všeho!!!

Nikdo jiný to není a ani nemůže být. Přitom pan JN a další, mají tu drzost, že klidně hovoří s CK a ani k tomu nepotřebují Stvořitele Všeho… no je to i úsměvné, ale i velice pošetilé…!!!

Závěr tohoto krátkého vysvětlení spočívá v tom, že si pan JN a další spolupracovníci vymysleli objekty komunikace, které neexistují a když tak s úplně jinou právní subjektivitou ve Stvoření. Je to stejné, jako kdybychom volali na nějakou firmu nebo ministerstvo a místo abychom chtěli se spojit nebo si smluvit schůzky k jednání s odpovědnou osobou jako představitelem určité konkrétní funkce, tak bychom volali a spojovali se s nekonkrétním názvem firmy nebo ministerstvem.

Příklad:

„dopravní firmo, kdo může za díry na dálnici?! „Já dopravní firma ti odpovídám, že za díry na dálnicích ve všech dimenzích galaxie a přilehlého okolí do 150 parseků může bratrstvo magických tvořičů děr pod vedením LK. Předej mu, že již brzy bude zastaven a sám bude uvržen do díry, kterou jsi mu vytvořil pomocí přátel z bratrstva kočičí pracky, které jste v zájmu kamufláže správně nazvali SSS.“

 

Hlavní model práce NDC a jeho hlavního představitele

Základním prvkem práce a činnosti pana JN je je absolutní snaha vše co je mimo hlavní teze jeho filosofie, relativizovat. Tím si vytvoří podmínky, pro jasně determinovanou cestu bez možnosti (podle něj) jakkoliv oponovat či argumentovat. Jenže v tom se docela mýlí. Může mystifikovat a podvádět neznalé, ale ti co mají opravdové vedení a k tomu opravdové vědění s moudrostí, nemůže ohloupit.  Mohl bych zde uvést desítky přesmyček, které v čase a prostoru přímo na svých stránkách provedl pan JN. Je to však zbytečné a pokud vás některé přece jen osloví touha poznat po ovoci kdo je pan JN a jeho spolupracovníci, jistě tyto přesmyčky najdete. Tím se snáze naučíte skutečně rozpoznat co je to anatomie lži v duchovních otázkách. Začnete více věřit svému osobnímu vedení, to je skrze vlastního 3JD a vašich pravých průvodců.

Pokud uvěříte argumentaci pana JN, vzdáte se vlastního vývoje a odevzdáte svůj vlastní mandát cizí vývojové linii. Nebudu vás strašit, co pak bude a není to až tak daleko. V každém okamžiku může již brzy nastat okamžik Pravdy, kdy budete tázáni, čím jste měli být a čím skutečně jste. Velice pěkně mi to definoval v rozhovoru dnes na skypu pan Erien Azarin, snad se sám k tomu vyjádří svými slovy v diskusi pod článkem.

V každém případě kalkulace dotyčné vývojové linie jsou liché a budou velice překvapeni co bylo vymyšleno a co je připraveno proti jejich „plánu“ (ÚSMĚV)…!!!

Jsme před bodem obratu, a tedy vše již brzy skončí. Kdy, jak a kdo skončí je na každém z nás členů lidského rodu. Jediné skutečné vodítko na Cestě je Světlo Lásky, dosažené skrze Světlo a Lásku, kterou najdete a rozsvítíte ve svém CHDS a pak v celém svém Mikrokosmu. Není to dlouhých a úmorných cvičeních. Je to o upřímnosti k sobě a k jiným, odpuštění sobě a jiným, pravdě, víře a naději v Milost a Milosrdenství Stvořitele Všeho. Je to celé o radosti v žití v přítomnosti. Vnímat sebe sama jako Zdroj, paprsek i objekt osvitu. Prožít sebe sama, jako to co jsem uvedl předchozí větě, jako skutečnost v plnosti nádhery, která z toho plyne…  Zde jsou to jen a jen slova, jak říkám bla bla bla…!!! Protože skutečnost, žitá skutečnost je plné dosažení „JÁ JSEM!“ v kterékoliv úrovni Vědomí svého 3JD.

 

Co říci závěrem? Je to jednoduché...!!!

Každý z nás máme  čistý list v Nové Knize Života, každý z nás má novou příležitost, která byla dána jako akt Milosti a Milosrdenství se zrozeným Lidstvem. Má jí tedy i pan Jiří Novák a jeho následovníci. Dnešní činy budou měřítkem skutečných hodnot, čím jsou a čím nejsou. Samozřejmě to platí na každého z nás...!!! S ohledem na tuto NKŽ, již nemám pocit závazku vůči svým bývalým žákům v této prožité inkarnaci. Tedy již nemám pocit odpovědnosti za to, co jsem pana JN učil a tím jsem přestal mít sám v sobě pocit odpovědnosti za jeho činnost, co by jeho učitel skutečného poznání. Mohu se tedy s klidným svědomím od něj a i od dalších odpojit, bez toho abych se musel blahosklonně dívat na jeho činnost, která mne však bolela a zraňovala. Od  08,00h  28.11.2011 se zříkám odpovědnosti za to, co od této doby udělá/udělají a tím ztrácí u mne status chráněné bytosti. Pokud bude pokračovat doposud praktikovaná činnost ve stejných kolejích a svými důsledky půjdou dál proti Lidstvu, bude následovat rychlá a neodvratitelná reakce. Doposud vůči němu a ani vůči jeho spolupracovníkům nebyla uplatněna žádná přímá akce, ač mne energeticky na rovinách 3JT "okusovali" skoro každý den. Jediné co mohli zakoušet jako nepříjemnou záležitost, bylo prosvětlování a očisťování celého prostoru planety Země nejvyšším Světlem Lásky skrze Světlo a Lásku z Moře Světla a Lásky, Moře které patří mému Otci, Stvořiteli Všeho!!! Není nic vyššího, takže hovory o tom, že je to něco "temného" a někdo má vyšší energie, jsou pusté lži a hlavně je to bezprecedentní rouhání vůči Stvořiteli Všeho. Musel jsem na to upozornit, abych včas varoval "chytráky", kteří na informaci přihodí další kontrující protiinformaci nebo stupňující informaci, která má za úkol již vyřčené podle PRAVDY, relativizovat, zpochybnit a pokud možno znevěrohodnotit. Tento model konání již nebude dále tolerován!!!

Přeji všem lidem dobré vůle, ale i svým protivníkům, včetně pana Jiřího Nováka a jeho spolupracovníků, aby každému dařilo podle jeho přání a představ, pokud jsou v souladu se Zákony Stvořitele Všeho, s  bezvýhradnou Láskou a Pokorou v Duchu a především v ČINECH!!!

LK

   

 

Diskusní téma: Pokus o vzkříšení egregora Nové Duchovní Cesty ?

Datum: 28.04.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Čeho je moc.......

Když jsem četl tento článek, přemýšlel jsem o všem co bylo v diskuzích mezi mnou a Luďkem řečeno. Přirozeně bych se mohl cítit ukřivděný, protože pan Novák, bez jakéhokoliv smysluplného důvodu, každého kdy nesouhlasí s jeho dogmatem veřejně osočuje, a zahrnuje do jakési válečné zóny kde se bojuje o přežití lidstva. Každý soudný člověk přitom ví, že tento boj se vede úplně jinde a na úplně jiné rovině než presentuje. Nicméně nebýt oněch snah vymazat své oponenty z vesmíru, je dobře že se projevuje ve všech vrstvách své bytosti, jako někdo, kdo pohrdá významem a úsilím velmi vyspělých bytostí, pomoci lidem na jejich obtížné cestě. Ačkoliv nemám rád církevní dogmata, jak správně zakomponoval mou myšlenku do svého pamfletu, nikdy bych si nedovolil upřít Ježíšovi jeho nejen pozemské, ale i vesmírné postavení. Jsou to obdivuhodně nesourodé a neopodstatněné slátaniny, které tento Anti-Metatron produkuje, aby své následovníky ohlupoval. Protože jak je nám dáno na své cestě skrze údolí stínů pochopit, není dobré oplácet zlo zlem, nezbývá než odpustit a nechat slepé slepým, a hluché hluchým. Volba je na každém z nás, ať už dobrá nebo špatná, pokaždé díky ní dospějeme k poznání a to je nejvyšší dobro.

Datum: 28.04.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Re: Čeho je moc.......

Velice jsem se musel smát, když pan Novák označil za neetické, jestliže jsem psal komentáře k jeho článkům pod jeho vlastním jménem. Ale cožpak on nečiní přesně totéž? Viz jeho rozhovor se Santa Klausem. Moc mě ale mrzí, že nesdělil oficiální stanovisko Přírody, Planety Země a Karmy k seriálu "Městečko South Park", o čemž jsem ho žádal. Škoda že tvůrci South Parku neznají NDC, byl by to moc pěkný díl!

Datum: 28.04.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: Re: Čeho je moc.......

Pokud je člověk dostatečně pozorný, potom stačí přečíst úvodní slogan, na stránkách oné nové duchovní cesty který zní: "NOVÁ DUCHOVNÍ CESTA ..... Cesta za hranice Vesmíru." Každý rozumný člověk ví, že vesmír nemá hranice, protože ať už se vrtnem kamkoliv, ať už vstoupíme do jakékoliv reality, vesmír nikdy neopustíme. Jediná cesta jak opustit vesmír je smrt, tedy neexistence a pokud si člověk všimne tohoto varování na úvodní straně, jistě už nemá smysl dále pokračovat.

Datum: 28.04.2011

Vložil: Lukas

Titulek: Re: Re: Čeho je moc.......

V článku Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 6 ("Nová duchovní cesta") jsem Vám psal jestli byste mi mohl napsat na mail, v odpovědi jste mi psal, že jste mi odepisoval, avšak nějak se to nezadařilo. Ještě jsem Vám na to odpovídal, ale zřejmě jste tuto odpověd již nečetl. Mohl bych Vás ještě jednou poprosit o druhý pokus mi napsat na mail: meyerlukas@seznam.cz.

Díky.

Zpět