Neohrožení bojovníci, bez bázně a hany za „skutečnou“ PRAVDU a SVĚTLO ? - 1.díl

24.02.2010 15:36

Po sérii článků a polemik se členy propagátorů nových přístupů, kteří se vymezují pod názvem "Nová duchovní cesta" a také se prezentují na ww.novaduchovnicesta.cz nelze než znovu začít opětovnou vlnu polemik a disputací, které sice asi pro ně nemají žádnou hodnotu, ale jak se říká: „Kdo mlčí, ten svědčí!

Ze všeho co kdy kde členové tohoto uskupení napsali, čiší doslova neznalost a hlavně nezkušenost z opravdové práce na sobě pomocí jakéhokoliv uceleného vlastního nebo cizího systému pro zdokonalení a pozvednutí Člověka jako celku.

Pod výše uvedeným názvem budeme proto publikovat naše postoje a výhrady, které zaznívají od výše uvedených propagátorů.

Jednou z nich je paní Marie Mejdrová (dále v textu jen MM. Její text s názvem "Strana Světla musí najít schopnosti typické právě a jen pro Světlo" jsem proložil svými reakcemi (Luděk Kováč):

 Strana Světla musí najít schopnosti typické právě a jen pro Světlo

MM:  Magie bývala hlavním dorozumívacím prostředkem mezi jednotlivými sférami a bytostmi Světla i mezi Silami Světla a Silami Temnoty. Používání magie bylo jako přesilová hra, která nebyla založena u Světla na čistých schopnostech, na tom, čím se Světlo mělo odlišovat, vydělovat od Temnoty. Ale na podvodu, na obcházení řádu Světla, kterým magie je. Trvalo celé věky, než se začalo ve vyšších světelných duchovních sférách tušit a později jasně chápat, že používání magie je bludný kruh, který nikam nevede. Že nejen pokud chceme definitivně zvítězit nad Temnými, ale i pokud chceme vůbec přežít, musíme nalézt radikálně jiné metody.

 

LK:  Magie nikdy nebyla a nebude dorozumívacím prostředkem! Magie je nauka, soubor prostředků, které vedou k možnosti se Vědomě posouvat po žebříku Světel ke Světlu, to je ke Zdroji. Zdroj je zde jednoznačně Stvořitel. Žebřík Světel, je schematicky vyjádřený Strom Života a Světlo/Světla jsou zde Sefiroty. Znalost a používání Magie, dává možnost nestát nahý v trní života a čekat kdo nebo co mne popožene dál, abych se vyvíjel….!!!

Představy autorky v těchto řádcích a nesmyslných výroků jsou fantaskní, vůbec si nedokáže ani představit o čem vlastně skutečně hovoří. Všechny hierarchické systémy našeho Univerza……. a i celého 11.Vesmíru, jsou řízeny bytostmi – prainiciátory (mohli bychom to převést na Akademiky) všech možných okultních oborů. Toto jsou opravdoví Strážci Světla!!! Střeží opravdové znalosti před nepovolanými, tj. před těmi co neprošli osobním vývojem do požadované úrovně, aby jim mohli být svěřeny a svěřovány znalosti, které by mohli škodit ve vývoji jednotlivců i celého lidstva.

 

MM:   Založit svoje trvale úspěšné tažení na nějakých svých vlastnostech, které jsou charakteristické právě a jen pro čisté Světlo. Protože právě v nich je ukryta síla Světla a potenciál vzestupu a rozvoje, zrovna tak jako jeho bezpečí. Světelné struktury lze ochránit jen tak, že budou vytvořeny takovým způsobem, aby se do nich nic temného, vadného, vychýleného, nemohlo nepozorovaně dostat, aniž by to spustilo poplach, imunitní reakci. Používání magie však touto zárukou není…

LK:  Každá vlastnost je určitou kvalitou- projevem Vědomí, které je tvořeno (ovlivňováno) impregnovanou (naprogramovanou) Kvantitou, což je energie. Pokud nejsme schopni své energie nejen znát, ale i harmonizovat z hlediska vyváženosti, ale i kvality a množství, nejsme nic než stéblo trávy ve větru. Dosažení tzv. „ČISTÉHO SVĚTLA“, znamená především spojit se a identifikovat se především se svým skutečným JÁ, což je tzv. NIJ (Nejvyšší individuální Já) nebo také jinak se svým Božským“ JÁ JSEM“a být pokud možno trvale ve stavu Božské Přítomnosti (BP) v normálním Vědomí ve 3D.

Požadavek  vytvářet „světelné struktury“ bez asistence Kristovského a Božího Vědomí v Duchu, je přinejmenším absurdní. Pokud toto Vědomí začnete  dosahovat  a nejste schopni TVOŘIT, tak Vás Kristovská úroveň a Boží úroveň začne stejně úkolovat nebo blokovat, abyste dohnali, to co jste promeškali ..., protože Vás dál již nepustí !!!

 

MM:   Magie bývala po celé věky společnou metodou plnění duchovních úkolů jak z pověření od Sil Světla, tak i z pověření od Sil Temnoty. Proto docházelo k tak snadnému překlopení světelného úkolu do temného. Proto docházelo k tak snadným zradám a přechodům světelných bytostí se speciálními úkoly k Temnu. Při plnění podobných úkolů neměla strana Světla používat nic, co by mohlo být zneužito Temnem. Žádnou společnou metodu, obdobné postupy, tytéž rituály.

LK:    Být pověřován  Silami Světla mohl a může být jen ten, kdo je skutečně připraven pro specifické úkoly a mise. Ten kdo byl a je pověřován, je vždy patřičně vybaven nebo je dodatečně dovybaven pro tu kterou úlohu má plnit! Druhá strana nikdy nikoho nevybavovala, protože jí stačilo a stačí, aby lidé svou pokřivenou výbavou svých charakterově-volních vlastností byli snadno ovladatelní a manipulovatelní. To, že za nějaké přísliby rádoby mocí a schopností, krátkodobě byli zálohováni, ještě neznamená, že byli něčím pověřováni. Druhá strana má ráda získané lidské služebníky, kteří jim spadnou po skončení dohodnuté doby snového žití do jejich jurisdikce. Proč? Je to jednoduché, Druhá strana na rozdíl od našich  lidských zaslepenců zná potenciál plnohodnotného lidství a ráda jej pak u svých zajatých služebníků využívá pro své účely.

Poslední možnost argumentace je generalizovat! Jinak i Druhá strana má své úkoly od Stvořitele a to je přezkušovat (pevnost, stálost, odolnost, víru, moudrost a atd.). Jsou Ti co přezkušují přímo v praxi, je potřeba je respektovat  bez povyšování se nad nimi. Mít vše Stvořené  v úctě, jako dílo Boží, je nezbytností a může opět jen ten kdo aktivně stoupá po žebříku Světel a učí se z poznaného….!!! Vymýšlet nové cesty po přesně a jasně nadefinované konstrukci Žebříku, je  to vymýšlení  NOVÉ VZPOURY  proti Božskému Řádu. Pokud polezete nebo budete chtít  lézt  jinudy než máte možnost výběru, stavíte se na stranu klipotických sil.

 

MM:    A protože Světlo používalo magii, co se pak stalo? Magie měla uskutečnění světelných úkolů podpořit, posílit. Místo toho je však katastrofálně oslabila. Protože byla prvkem, který současně používaly Temné Síly, a kterým se tak snadno vytvářelo navázání na Temné Síly. Rychlé zkratové propojení vycházející z faktu, že magie je přehmat proti světelnému řádu. Přehmat, který představuje manipulace s energiemi, předbíhání přirozeného procesu, neoprávněný zásah do zákonitostí Přírody a Karmy.

LK:    Kdo to říká a z jakého titulu? Má nebo mají Ti kdo to říkají vůbec Právo na tyto Soudy a Hodnocení ? Mohu říci obligátně „Domnívám se , že ne.“, ale Já říkám : „Vím že NE!“ Jsem proto arogantním, protože jasně a zřetelně říkám co VÍM. Jsem služebníkem „TEMNA“, protože na rozdíl od těch co si jen myslí že vědí to skutečně VÍM? Používám základní znalosti s práce  s energiemi, zákony Mikrokosmu a Makrokosmu ve své praxi k vlastnímu zdokonalení, pomoci potřebným jako jsou jednotlivci, ale i v některých aspektech celému lidstvu, podle toho co je dovoleno, protože nikdo to za nás neudělá. Buď budeme neustále „tříbeni“ různými kataklyzmaty, jako výsledek našeho chování, anebo se budeme Vědomě sami tříbit a růst ! Ti  Starší a pověření  různými misemi  pomáhají zabezpečit hladké tříbení. Někdy jako akt milosrdenství na základě vyprošené Milosti, je umožněno vyčistit od astrálních a mentálních Výpotků lidí životní prostor zde na planetě Zemi, ale nejde to do nekonečna a pokud budete  Vy a Vám podobní plodit to co jsem nazval v předešlém , budou muset bez pomoci lidé v tomto marasmu žít a přežívat. Oslabujete koncentraci, respektive snažíte se oslabit koncentraci a Vědomí lidí. Vedete je k pasivitě, protože jim impregnujete do mysli strach z opravdového Vědění. Neoprávněné zásahy děláte Vy a Vám podobní, protože umrtvujete Vědění a tím i Ducha ve všech vyšších aspektech!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toto jsem odpověděl na článek paní  Marie Mejdrové, jako odpověď na její jednostranné a pokřivené svědectví o dnešní době s odkazem na minulé.

Považuji za zjevnou a bezbřehou nadutost soudit, co tzv. Strana Sil Světla (SSS) udělala a dělá špatně, co smí a co nesmí používat atd. Zdá se mi, že je to už velice silné a bezuzdné povyšování se do pozice, která není vůbec na místě!!! V této oblasti, by měl člověk být pokorný a měl by být tzv. na Příjmu (měl by být schopen se neustále učit a zdokonalovat)!!!

Žasnu nad tímto postojem, žasnu a nemohu nic více než napsat několik vět, která stejně asi budou opět tzv. „Odzrcadlena „ zpět a překroucena do podoby těch, kterým tato slova patří v té nejvyšší možné čistotě k zamyšlení a sebereflexi ...

 

 

Zpět