Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 2 ("Nová duchovní cesta")

10.03.2011 07:10

Nevážený pane Nováku,

v nejnovějším Vašem článku jste jen opět potvrdil, že jste to co jsem napsal ve svém článku o Vás. Vy máte obrovské štěstí, že nejsem ten za koho mne považujete (smích), protože již dávno byste byl skutečně atakován a především potrestán za vaší nevýslovnou drzost. Neurážejte Přírodu a Tuto planetu, tím, že se je snažíte naroubovat pro své prapodivné cíle. Chápu vás proč chcete za každou cenu tuto nádhernou Knihovnu 11.Vesmíru uzmout se svými soukmenovci pro sebe, Vy nemáte nikde domov a tak si ho vlastně jen hledáte..!!! Vaše drzost v tom jak věci překrucujete nezná mezí a docela se nedivím, že někteří lidé vám podléhají. No abych pravdu řekl je mi vás líto, protože vaše hodiny pomalu a jistě dotikávají. Svou vlastní činností si zkracujete díl, který vám byl vymezen. To že produkujete tuny toxického odpadu v podobě vaší lidové tvořivosti a zahlcujete jim virtuální svět, vám moc nepomůže, spíše naopak. To co produkujete, budete muset sám prožívat jako realitu osobního kokonu nižšího astrálu. No je to vaše volba a kolik lidí sebou strhnete, tolik virtuálního času budete muset prožít ve vámi vytvořených snech.

Myslet si že když si roztočím osobní "káču" v podobě cviků 5-ti Tibeťanů, tak mám vyhráno není opravdu pro mne jako pro praktika života skousnutelné ani z hlediska praxe a ani z hlediska teorie. Je zajímavé, že pořád točíte tu svou 5T Káču a přesto máte zavřený zadní kanál 3.čakry (čakra komunikace z boží roviny). Takto bych mohl pokračovat dále a dále, ale k čemu to? Zostudit vás nemám zájem, protože to děláte veleúspěšně vy sám. Jen se ptám nahlas a veřejně jak to je možné. Jak to že si dovolujete Stvořitele Všeho nazvat "nějakým" ... Ono když má člověk zavřenou, ano zavřenou (ani nezablokovanou) tzv. Zbožnou čakru, tak se pak nelze moc divit. Vy jí vlastně ani nemůžete mít otevřenou, prostě nyní ve stádiu vašeho vývoje to ani nejde... Takže až se někdy potkáme za eony věků (pokud se sám sebe nevymažete z knihy života) a budete tam , kde jste měl být již dnes (měl jste šanci) budete se stydět za své dnešní činy a hloupost. To že jste vzdělaný člověk ve 3D je sice krásná věc, ale duchovní vzdělání prostě nemáte. Ničím to nemůžete zakrýt, prostě to tak je!!!

Máte trochu načteno a pak jen fantazie, kterou jste popustil z uzdy, to je vše.

Poslední dvě věci: Nespojujte mne s MCEO a s Vesmírnými Lidmi Ivo Bendy, opravdu jste absolutně mimo a jen tak mimochodem MCEO má v sobě cca 89% informací pravdivých a Vesmírní lidé jsou ať se to líbí nebo nelíbí reální a chtějí většinou velice pomoci lidem na Zemi, protože pomáhají ve jménu vyšších ideálů než máte vy a vaše linie(rasa). Já osobně jsem naladěn na zcela jiný Zdroj a úroveň, takže toto co mi přisuzujete mi připadá velice úsměvné až směšné. 

Závěrem vám přeji všechno dobré ve jménu Světla a Lásky, ať se probudíte ze svého snu, který nyní sníte a rychle napravíte vše co jste způsobil a zatím způsobujete.

LK


Pár bodů k některým vyjádřením J.Nováka

autor : Pavel Nodl (PN)

Nemá vůbec smysl reagovat na všechen květnatý text pana JN a ani na to nemám čas, takže jen namátkou některé zajímavé záležitosti :

1) V minulé reakci jsem upozorňoval návštěvníky stránek "Nová duchovní cesta":

„Předtím, než je ale budete případně číst (abyste si udělali vlastní názor), doporučujeme Vám provést na začátku i na konci očistu Světlem a Láskou sebe i Vašeho počítače, aby u Vás nedošlo k zbytečným disharmoniím. Toto doporučení myslíme celkem vážně, neboť jsme se setkali s několika reakcemi, kdy po pouhém přečtení obsažných textů na stránkách novaduchovnicesta.cz někteří lidé zaznamenali např. dosti silný úbytek životní energie...“

A dle Vás je to vlastně důkaz, že „přirozené energie Vašich textů fungují.“ :

„Děkujeme za tato slova, která jasně naznačují, že energie našich textů opravdu dobře fungují. Naše texty i fotografie jsou totiž napojeny na samotnou Planetu i Přírodu, které Novou duchovní cestu jednoznačně podporují. Přirozeným důsledkem těchto textů je pomoc připraveným na vzestupu a naopak narušování temných struktur, umělých schopností, magických systémů, privilegií u těch, kteří jsou v pádu.

A duchovní očista, detoxikace, se skutečně může projevovat nejrůznějšími způsoby. Od bolestí hlavy, přes celkové nepříjemné pocity až k únavě a pocitu ztráty energie. To člověk zabývající se skutečným vzestupem ví a zná. Mágové se čtením našich textů vlastně nevědomě poddávají světelné očistě a jejich umělá magie je energiemi těchto článků narušována a postupně ztrácí svoji sílu.“

Dle Vaší nestoudné interpretace, mohu tedy vydat nové doporučení (smích)  :

(Všem hlupákům: ) Stránky pana JN můžete používat v podstatě jako barometr své duchovní úrovně. Pokud jste po návštěvě stránek JN a přečtení jejich textů úplně v pohodě, jste na velmi dobré cestě vzestupu. Pokud ale pocítíte nějaký disharmon, který jste do té doby necítili, nejste čistí - jste temní, pravděpodobně i mágové a právě u Vás probíhá detoxikace … Nepoužívejte prosím ani různé magické formule jako je očista Světlem a Láskou, neboť samotné stránky a učení pana JN jsou světlem a láskou samy o sobě !

Poznámka LK:

Je zajímavé, že tak "čisté a duchovní stránky" vyzařují disharmon a vysílaly prapodivné entity k oponentům :-)! Ještě zajímavější je , že proklamované působení svých stránek vnímá jen autor pan JN a jeho zmanipulovaní (ovlivnění sugescí) následovníci a příznivci. Když požádám o Světlo a Lásky pro tyto stránky a pošlu je do těchto stránek, všechen disharmon skončí. To samé když požádám kteroukoliv úroveň Matky Země. Osobně spolupracují s božskou rovinou Země, jejiž jméno je IENTA a ta má z pana JN docela humor, ale je to Matka, takže se na něj dívá jako na dítě co si hraje na dospělého a přitom musí se mu ještě vyměňovat pleny...!!! Takže pane Nováku, přestaňte živit svůj vysílací kanál disharmonem, nebo budu muset vaše stránky v zájmu hledajících (nejen těch vašich) napojit trvale na Světlo a Lásku z Moře Světla a Lásky. Zároveň pak budu muset rozpustit vašeho Egregora NDC.Pokud přestanete vysílat na těchto stránkách disharmon (stačí očistit to co jste vygeneroval v textu) nebudu zasahovat!!! Je mi absolutně jedno co zase napíšete ohledně mé arogance a jednání z pozice síly a magie, každý víme své. Takže nebalamuťte čtenáře, hledající a ani sám sebe!!!

Karmická očista se může provádět až v době, kdy příjde = dozraje konkrétní karmická příčina v následek nebo těsně před tím, což znamená že když přichází na dráhu přítomného času. Z toho vyplývá, že neoprávněně zasahujete(pokoušíte se) za úplatu do Božího úradku. Kdo je tedy manipulátor, černokněžník nejnižšího řádu (sice s titulem, ale i tak hodný k politování)???!!! Nebylo by lepší pro vás pane JN najít si normální práci a svému hledání sebe sama se věnovat jako koníčku ve svém volném čase, než si přilepšovat do svého rodiného rozpočtu nestoudnými praktikami?! Myslím že sám víte, že máte na víc, kdybyste se věnoval skutečné Mystice a až byste dosáhl Království Božího v sobě, se pak rozhodl co dělat dál. Bez toho nic a nikdy nedosáhnete...

 

2) Již opakovaně se snažíte mému kolegovi LK podsunout, že doporučuje nestoudné výdělečné duchovní aktivity a fandí různým „temným učením“ jako je třebo MCEO :

"Pan LK mne kritizuje za výdělečnou poradenskou činnost v duchovní oblasti, zatímco na svých stránkách vřele doporučuje jiné webové stránky, kde nabízejí služby formou různých zasvěcení desetinásobně i více hodinově placené ve srovnání s tím, co požaduji já. A hodinové výdělky v řádu tisíců korun – to je opravdu nestoudnost na duchovní scéně. A co takhle učení MCEO, se kterým pan LK souzní, a které je opravdu dobrým zasvěcovacím byznysem po celém světě, na kterém se za jednu akci vydělává téměř v řádech statisíců? Zřejmě to posuzuje podle obvyklého primitivního hodnocení – čím více to stojí, tím větší to nutně musí mít hodnotu."

Pane JN, doložte prosím kdy a kde pan LK nebo web Rahunta posílal lidi na nějaké předražené kurzy MCEO. Jediné co jsme ve vztahu k MCEO řešili, bylo naše doporučení čtenářům prostudovat si materiál "Tajemství Amenti1", který obíhá na internetu (a je i u nás zde) zdarma !!! Tento materiál považujeme za celkem dobrý informační zdroj ...

Za asi nejdražší co jsme kdy doporučili, byla zřejmě možnost využít Zasvěcování (Rada 333 - velice zajímavé stránky pro cvičení). Ano zde Vám „hrozí“ že třeba za 10 zasvěcení zaplatíte 333Kč (hrozí = pokud se vám to bude líbit a jste spokojeni s dosaženým, můžete dobrovolně přispět touto částkou). Ale kde pan JN vidí ty tisíce za hodinu to fakt nechápu … A i toto je pouze v rámci naší (redakce Rahunty) snahy nabídnout i jiné pohledy a přístupy ke svému sebezdokonalování / poznání. Pravidelnější návštěvník našich stránek ví, že zveřejňujeme mnoho z vlastní tvůrčí tvorby, ale nezištně doporučujeme i mnoho z jiných webů a zdrojů pokud se nám jeví jako zajímavé a přínosné.

Ale nyní pro změnu k Vaším nestoudným výdělečným duchovním aktivitám pane JN ! Cituji Vaše věty z Vašich článků :

„A finanční náležitosti? Za více než dvouhodinovou konzultaci s karmickou očistou v září zaplatil 600 Kč. Za 7 karmických léčeb na dálku v říjnu zaplatil na účet 850 Kč (dostal ode mne studentskou slevu ...)“

(poznámka Rahunty: výše citované se týká jakéhosi pana Bouchala - viz Obraty a zlomy v životě jedné rodiny )

"Je důležité si uvědomit, že síla osobního magického systému nepovstane jen tak z pouhého několikahodinového cvičení den za dnem. Podstatná část této síly se tvoří mnoho životů. A jak jsem se v tisícovkách různých operací karmické očisty přesvědčil, tato síla pochází ze stovek, tisíců a později milionů bytostí, které daný člověk ve své minulosti postupně manipuloval, ovládal, a na něž je dodnes přes jejich i své karmické vrstvy napojen."

Takže za tzv. „karmické očisty“ berete peníze, a to min. 300kč/hod. Jedna očista mnohdy trvá min. 2hod, příp. je třeba ještě působit i na dálku (zde bohužel Váš ceník s ohledem na čas nelze vydedukovat). Vypadá to ale, že velice snadno takový zájemce o karmickou očistu u Vás vyplivne min. 600,-Kč a ani nemrkne.  A teď násobme : 600Kč krát několik „tisícovek různých operací karmické očisty“ ...

Předpokládejme však že jste lidumil a ne vydřiduch, takže jste jistě některé očisty provedl zdarma - z lásky a z přesvědčení … Předpokládejme tedy, že jste si nechal zaplatit jen a jen pouze jednu tisícovku operací/případů. I tak to máme výdělek 600 000,-Kč ! Fíha ! To není vůbec špatné … Předpokládám také, že takový čistý, čestný člověk jako jste Vy, má z těchto příjmů jistě zaplaceny příjmové daně …, ... nebo snad ne ...???

 

Diskusní téma: Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 2 ("Nová duchovní cesta")

Datum: 10.03.2011

Vložil: na mne taky nezáleží :)

Titulek: Taky se sem chodím bavit

:))) Novák, Mašek, Amezdas, všichni jsou to pitomci.. Jen panu Lukáčovi hovno jistě voní po fialkách. :-))) Má chorobnou potřebu neustále s někým bojovat.. jak duchovní! Tu diskreditaci Krista, kterou neustále podsunuje ostatním, děláte především vy, Luďku, neboť jako jediný se jeho jménem podepisujete. Bohužel. Je to smutné, ale všeříkající...

Datum: 11.03.2011

Vložil: LK pro nmtn :)

Titulek: Re: Taky se sem chodím bavit

O tom, že by někdy padlo slovo - výraz "P......" nějak nevím, jak jsem napsal Amezdas prosím do toho netahejte...!!! U těch prvních dvou i přeze všechno nic takového o nich, to je o panu JN a JMM si nemyslím, jsou to velice chytří lidé a v mnoha ohledech jsou hodni obdivu. To že někoho za něco kritizuji, neznamená, že si jich nemohu vážit za něco jiného. Podle mne není potřeba se na věc dívat jen jako přítel/nepřítel. Dnešní protivník může být v čase a prostoru klidně přítelem, protože všichni se měníme a nebo jsme měněni... vedeni ke změně. Hold někoho to bude více a někoho méně bolet. Když mě někdo řekne, že dělám chybu, tak o tom silně nejen přemýšlím, ale i se ptám svého vyššího Já jestli náhodou nemá pravdu. Jestli tomu budete věřit nebo ne, je na vás, ale vím přesně co dělám a jak to dělám...!!!
Říkate něco o boji, to že řeknete někomu co vnímáte včas je podle vás boj, opravdu asi nevíte co je boj!!! Kdyby se zde bojovalo(na duchovní a astrální úrovni), tak je velice rychle vymalováno a nejsou to vůbec silná slova!!! Jenže ti kdo skutečně vědí a umí, ví že to nikam nevede, jen ke karmickému zadlužení, které nikomu nepomůže. Takže pane Jiří někdo je Mária a někdo LK :-) . Když jsem používal jedno z mých duchovních jmen Arion, také vám to vadilo. Arco mi bylo doporučeno již nepoužívat. Kdybych veřejně použil skutečné Jméno, tak to byste již opravdu nerozdýchal :-) Jinak jak jsem již napsal Kristus je především Jméno - název úřadu, ikdyž je spojováno s konkretní vysokou bytostí. Ten který je Kristem, je zároveň Stvořitelem 11. Vesmíru. Každý z 12-ti Vesmírů má svého Krista a ten náš je v podstatě zároveň šéfem nad všemi kristovskými úřady ve Stvoření. Takže ono to je všechno jinak než si myslíte a než většina ví. Nyní je však důležité dokončit bez zbytečných ztrát tento cyklus a zahájit nový a v nových podmínkách... to je vše. Takže buďte zde vítán, bavte se a když se ještě sem tam v něčem poučíte super a když ne, nu což ... nikdo vám to nikam nebude vtloukat :-) S přáním Světla a Lásky LK, nebo LKA nebo JJ LK ... vyberte si (smích, ale v dobrém)

Datum: 11.03.2011

Vložil: E. Azarin

Titulek: Re: Taky se sem chodím bavit

Naše cesta je nám dána skrze karmu, a tak každý z nás vidí pouze to, co je mu na jeho cestě dáno vidět. Nejhorší je vidět jen sám sebe. Pokud jste příznivec pana Nováka a nebo některého ze zmíněných, bude dobré vyjádřit souhlas jim, a nikoliv nesouhlas panu Kováčovi. Bavit se můžete chodit i na toaletu a nechat své exkrementy tam. Potom když budete uvolněný od stresu a jedů, začnete psát věcné a slušné příspěvky. Tedy konkrétně k určitému tématu, se kterým nesouhlasíte. Uvidíte, jak krásné je, když poznání pronikne do našich srdcí.

Datum: 10.03.2011

Vložil: Ladislav

Titulek: 5T

Dobrý den,
pochopil jsem, že odmítáte cvičení 5T. Jaký máte na ně prosím názor?
Plánoval jsem je totiž začít cvičit až mi to zdravotní stav dovolí.
Děkuji předem za odpověď

Datum: 10.03.2011

Vložil: LK pro pana Ladislava

Titulek: Re: 5T

Určitě nemám nic proti 5-ti T, jako tělesně a harmonizačnímu cvičení, ale nesmí se to přehánět v tom co všechno to má způsobovat v dalších rovinách. Takže tělesně ano a super, emočně jako důsledek tělesného cvičení a rozpohybování toků energie v materiálně éterickém těle, také super, ale je potřeba jít dál v a s pravcí s Myslí = duševním tělem. Pokud vám to zdravotní stav nedovoluje, zkuste začít s cviky, které rozpohybují meridiany jednotlivých orgánů viz například Autorehabilitační sestava
Cvičení, masáže, akupresura
Jana Kombercová, Marie Svobodová, pak můžete postupně i s 5-ti T nebo se 7 T Mějte se a ať se vám daří :-)

Datum: 10.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Podle ovoce jejich poznáte je

O panu Novákovi jsem se dozvěděl před několika lety, v době, kdy ještě neměl vlastní stránky, od jedné osoby, která pod jeho vlivem doslova zblbla a měla panickou hrůzu úplně před vším, o čem prohlásil, že to "obsahuje magii". Když si Mistr loni otevřel stránky, dosti bedlivě jsem je zkoumal, i seznal jsem, že mjn Jiří Novák magii zakazuje proto, že ji sám provozuje, jenže jí tak neříká. Důkazem buďtež jeho články o megalitech, fotografie kamenných oltáříků, které lze na jeho stránkách rovněž nalézt a v neposlední řadě skupina balvanů, kterou umístil před vchod do domu, v němž bydlí. Upozornil jsem ho, že říkat magii "cesta přirozeného vzestupu" je asi stejné jako říkat hospodě "pohostinství, policii "veřejná bezpečnost" a vězení "ústav nápravné výchovy". Jedinou odpovědí bylo, že jeho hrátky se zemskými energetickými proudy magií nejsou, stejně jako Pět Tibeťanů. Rovněž jsem zaznamenal, že příspěvky, které by mohly vynést na světlo základní neznalosti, např. v posuzování pravotočivosti a levotočivosti, prostě mazal. Jak nedůstojné Metatrona! I rozhodl jsem se riskovat a Mistra naštvat. Podnikl jsem na jeho stránky několik nájezdů. Výsledkem nebylo to, že by mě sežehl blesk nebo tak něco, nýbrž pouze to, že Mistr uzavřel veřejnou diskusi. Čímž prokázal pouze to, že není žádný duchovní učitel, ale lhář a tlučhuba. Pokud opravdu platí zákon karmy, jehož se dovolává, nelze dodat, než ono biblické: "Aj, má odplatu svou."

Datum: 10.03.2011

Vložil: LK pro pana Guyvera(Guyvra) ... :-)

Titulek: Re: Podle ovoce jejich poznáte je

Naprosto s vámi souhlasím, je mi líto všech těch, které tak zblbnul a vyděsil k smrti... Mějte se pěkně :-)

Datum: 10.03.2011

Vložil: petr

Titulek: odkrývání čeho vlastně?

ahojky,
co sleduju tyto stránky,už tady bylo komunikováno s Lyricusem,Amezdas,JN-aspoň tolik jsem zachytil...Proč?
Fungujete jako potírači nepravd?
V mém okolí je také plno věcí,se kterými nerezonuji,ale nechává mě to klidným,i vpřípadě,že se někdo o mě otře
falešní proroci se budou množit,potírat všechny,to neutáhnete...
krásné časy
petr

Datum: 10.03.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: odkrývání čeho vlastně?

Ještě jste přehlédl Osud.cz (smích). Ano kromě praktických cvičení a různých doporučení máme průběžné upozorňování na různé nepravdy a nesmysly v duchovní branži jaksi v náplni stránek.
Amezdas bych ale z tohoto seznamu vyjmul. Čtenáři si mohou povšimnout, že jej dlouhodobě citujeme a je i mezi našimi doporučenými odkazy (a štítky). Náš poslední článeček k Amezdasu byl pouze vyjádřením trochu jiného pohledu na určitou věc, jak už to i mezi přáteli občas bývá ...

Datum: 10.03.2011

Vložil: na mne nezáleží

Titulek: Re: odkrývání čeho vlastně?

Jeho EGO ho nutí navážet se do ostatních!
Vždyť pravdu zná je ON !!!
Je to už směšné.
Ať dokáže něco sám!
Ale to těžko...

Datum: 10.03.2011

Vložil: LK pro "na mne nezáleží"

Titulek: Re: Re: odkrývání čeho vlastně?

... to myslíte mne :-) ? Pokud ano tak nechápu proč :-)....

 

Zpět