Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 1 ("Nová duchovní cesta")

04.03.2011 08:42
Předmluva Pavel N. : Vážení čtenáři, tento článek vznikl jako odpověď  hned na 4 články, které aktuálně vyšly na webu novaduchovnicesta.webnode.cz. Jednotlivé články, která nějakým způsobem zmiňují náš web Rahunta a jmenovitě mého kolegu pana Luďka K. naleznete zde :

Otevřená odpověď na pomluvy Luďka Kováče

Obraty a zlomy v životě jedné rodiny

40E. Jaká je skutečná duchovní situace konzervativců?

40D. Duchovní konzervatismus jako brzda vývoje lidstva

Předtím než je ale případně začnete číst (abyste si udělali vlastní názor), doporučujeme Vám provést na začátku i na konci očistu Světlem a Láskou sebe i Vašeho počítače, aby u Vás nedošlo k zbytečným disharmoniím. Toto doporučení myslíme celkem vážně, neboť jsme se setkali s několika reakcemi, kdy po pouhém čtení obsažných textů na stránkách novaduchovnicesta.webnode.cz někteří lidé zaznamenali např. dosti silný úbytek životní energie ...

(pro zajímavost : jenom tisk 4 výše uvedených sáhodlouhých článků, abychom je nemuseli číst z monitoru nám pokryl 33 stránek A4, a to prosím po zmenšení  písma, vyhození fotek "ctěného" JN apod. Bez  úprav by to bylo tak 50 stránek - odhaduji. Holt pan Viewegh má v panu JN nebezpečnou konkurenci ... :-))

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A zde již vyjádření Luďka Kováče :

    Vážení čtenáři a čtenářky v úvodu článku " Možný silový vliv Slunce na Zemi", uveřejněný dne 14.2.2011 zde https://www.rahunta.cz/news/mozny-silovy-vliv-slunce-na-zemi jsem zmínil především pana JMM a jako druhého dalšího jsem uvedl pana Jiřího Nováka (dále jen JN) coby dalšího "duchovního velikána". No opravdu jsem neočekával takovou reakci v podobě grafomanské přívalové vlny 4 velečlánků na stránkách NDC (Nová Duchovní Cesta). Byl jsem na ně upozorněn hned několika lidmi z okruhu mých známých , ale i zainteresovaných. Nechtěl jsem a v podstatě ani nechci reagovat na to co dotyčný pán předvedl, protože již množství sepsaného textu ukazuje na něco velice zvláštního v osobnosti JN. Když k tomu přičtu bájnou lhavost, manipulace, překrucování a mnoho dalších odporných vlastností, přitom se prezentuje jako  svatoušek, který je neustále někým napadán, je mu ubližováno atd., vychází mi z toho, že by potřeboval odbornou pomoc ze strany psychologů a psychiatrů. Je mi velice líto rodiny, kterou takto zostudil a vrazil v podstatě skoro nevyjmutelný klín do jejich soužití. Je mi líto nejen rodičů, ale především jejich děvčat, protože jsou manipulovány tak nehorázným způsobem, že mě osobně je z toho špatně, protože vnímám metody a formy jaké pan JN používá. To, že mne nazývá černým mágem a přisuzuje mi věci, které přitom sám dělá, mi v podstatě nevadí, protože náš skutečný soudce, Stvořitel Všeho rozhodne kdo co dělal podle práva a kdo byl škůdcem proti Lidstvu a proti evolučnímu plánu. Pokud vím, je už stejně Soud nad bytostmi a lidmi hotov. Nyní jsme v době, kdy každý má možnost ještě napravit svá pochybení a ukázat snahu o nápravu svých žitých pochybení proti Božím Zákonům. Je mi opravdu jedno jestli jsem či nejsem podle subjektivního hodnocení pana JN černým mágem, archandělem, manipulátorem, konzervativcem či  ještě něčím jiným. Osobně jeho slepecké a neumětelské hodnocení nereflektuji, protože dobře vím kdo je, jaké má úkoly a zájmy, které nejsou v souladu se zájmy Lidstva a Krista.

    Pan JN vystupuje obecně proti magii, protože se jí bojí. Ptáte se proč? Je to jednoduché, zastupuje zájmy takových entit, ke kterým sám patří a které se bojí netechnologických obraných možností. Bojí se,  nejsou schopni se tomuto naučit, protože nemají v sobě božský princip. Bez něj není schopna žádná entita se naučit nic co nepřísluší jejich úkolům a roli ve Stvoření. Učil jsem i pana JN základům magie a mystiky, která je především o Lásce a porozumění své úloze, která nám byla přidělena. Panu JN, jsem jasně dával najevo, že vím kdo je a jaké má úkoly (zvědné) a že je Koordinátor nelidských inkarnátů v lidské podobě. Zároveň jsem mu říkal, že ať se učí a je schopen přinést poselství Lásky (praktiky v Duchovním Srdci a prožití Kristovy přítomnosti) domů, odkud je. Platí to pro každého z nás, co bylo řečeno Ježíšem Nazaretským, který se stal Kristem: " Dosáhněte Království Božího v sobě, a vše ostatní dostanete návdavkem!" Všechny ty síly a moci, které toužil pan JN mít a ovládat, jdou v ruku v ruce s osobní čistou, anebo zavázáním se nějaké entitě z řad duchovní hierarchie (zpravidla negativní entitě... před čím jsem i jeho varoval). Nikdy je nedosáhl, protože nedosáhl vnitřní čistoty a tím nedosáhl jako entita bytostného charakteru božského principu v sobě, jako dar za uskutečnění bezpodmínečné Lásky. Zároveň byl a podle všeho stále je ve svém skutečném úsilí nepevný, nevytrvalý a líný, protože jinak by uměl alespoň  pracovat se základy živlových energií. Kdyby totiž tomu tak nebylo, neměl by tolik problémů s ohňovým principem po jedné stránce a se živlem vody po druhé stránce (viz charakterově-volní vlastnosti - introspekce). Toto co jsem nyní zmínil není atak, jak opět pan JN jistě vyloží, ale vysvětlení, proč se tak chová. Takto se chovají všichni, kdo něco nezvládli, tak aby sami sebe vyvinili, očerňují to co sami nejsou schopni dosáhnout, ač by velice rádi.... Jenže duchovní postup je dán vždy osobním úsilím a osobní odpovědností. Nikdy nebude nikomu nic dáno zadarmo a určitě ne tomu, kdo není připraven. Napáchal by tolik škody, že by se to velice těžko napravovalo...!!!   

    Takže pane JN, klidně vystupujte proti skutečnému poznání, nic se vám nestane v tomto ohledu, protože jste nevědomý a nevědomost není brána k odpovědnosti (úsměv). Za co však jste již nyní odsouzen - jsou vaše manipulace, překrucování a osočování skutečných pracovníků Světla, o kterých vůbec nic nevíte a přesto si dovolujete je nejen kritizovat, ale proti nim štvát bližní. Je mi vás v podstatě líto, protože opravdu nevíte co činíte...

Přestaňte sám energeticky upírovat své příznivce a lidi, kteří hledají pomoc. Pokud vám chybí energie, požádejte - poproste Stvořitele Všeho, projevte skutečnou a upřímnou lítost nad svým dosavadním životem a jistě dostanete šanci, Láska našeho Otce je nekonečná, tedy i pro Vás a Vám podobným....!!! Zároveň Vás pane Jiří Nováku prosím, nepřisuzujte mi role a činnost podle vaší bujné fantazie, protože skutečnost daleko, opravdu daleko předčí vše co jste doposud vymyslel ve své bájné lhavosti. Má práce je z jinší provenience než ta vaše a má opravdu jinší charakter než to co mi podsouváte. Abyste nemohl říci, že jste nevěděl, vězte že budete stát před mým soudem za své činy proti Lidstvu ve své skutečné nahotě a žádná lež vás nevyviní z vašich činů proti Lidstvu, stejně jako vaše soukmenovce z vaší rodné nelidské rasy. Jen hluboká lítost a snaha napravit i v poslední chvíli napáchané proti skutečnému Lidstvu, vás může vrátit do budoucího vývoje....!!!   

    Závěrem bych chtěl říci, že jeden z možných aktů nápravy vámi způsobených škod, je stažení těchto čtyř článků, které jsou vaším vysvědčením o všem co jsem napsal zde výše v textu. Je to na vás - je to výkladní skříň vašeho charakteru. Nikoho nestrašte zákony této země, když sám jste je mnohokrát porušil včetně pomluvy a nepravdy, viz kdo skutečně koho vzal pod krkem například. Když mne oslovil nejprve zainteresovaný mladík, který měl a má obavy o svou dlouholetou přítelkyni a pak i její rodiče, nabádal jsem je ať se snaží pochopit své dcery, přítelkyni, i vás a aby nepodávali na vás trestní oznámení, aby se snažili pochopit skrze Lásku konání všech zainteresovaných.  Nemoralizujte jiné a zpytujte vlastní svědomí k vlastní rodině a partnerce z doby kdy jste ke mě chodil. Nikdo z nás zde na Zemi není bez viny, každý máme nějakou tu slabost se kterou se potýkáme a nad kterou musíme v čase a prostoru zvítězit. To je forma učení, ať už Vědomá nebo podle Zákona "Musu". Nesnažte se prosím nalhávat, že máte tu moc řešit karmické uzly (úsměv), když je nejen nevidíte v souvislostech, ale především karmický uzel musí ve zkoušce ustát dotyčný karmicky zatížený jedinec. Jediný kdo může toto absolutně zrušit je Kristus na základě moci, která mu byla svěřena viz. "Komu odpustím, tomu bude i v nebi odpuštěno!" Vím, že kdyby zde byl inkarnovaný, tak by to sice mohl udělat, ale přesto by nejprve dotyčnému řekl: "Vstaň, vezmi své lože a nehřeš již více!", jak to již jednou podle svědků udělal. To znamená, že by mu pomohl, ale jen když by pochopil co vlastně přestupuje, anebo jako důkaz Moci(jako ukázka pro jiné), která mu byla svěřena na počátku Stvoření.

     Pane JN, Vy jste nikdy nebyl a nikdy nebudete Metatron ani v této a ani v jiné sluneční soustavě v celém Stvoření, protože tato funkce je svěřována pouze archandělským bytostem, které jsou úplně z jiné vývojové evoluční linie. Pokud někdy bude tato funkce někomu jinému svěřována, tak jen vyvinutým příslušníkům Lidstva, do kterého nepatříte, příteli na Cestě (úsměv). Nahrát do Mysli lze mnohé stupidity, takže je mi to líto... tento úřad není pro vás. Ale i Koordinátor je velice významná funkce, zvládněte jí ve prospěch své rasy podle Zákonů Stvoření a Zákonů 11. Vesmíru a budete skutečně významným činitelem svého vývojového druhu. Zatím děláte své rase medvědí službu a to je škoda, bylo vám umožněno se se mnou setkat a naučit se mnohé, což by pomohlo významně vaší vývojové linii, která je v podstatě umělá. Máte právo na život jako každý jiný ve Stvoření, jen musíte respektovat Zákony Stvoření a nesnažit se předurčené stáhnout na svou úroveň, která je smrtelná... Skutečné Lidstvo je Lidstvem Krista, které je vzorem pro celé Stvoření, tak to Stvořitel Všeho chtěl a takto to bude pane Jiří Nováku. Nic s tím nenaděláte, co však můžete i vy a vaše  linie (rasa), je dosáhnout po vzoru lidstva nesmrtelnosti díky realizované bezpodmínečné Lásce, pak i vy se stanete Vesmírnými lidmi a přestanete být účelově vytvořenou námezdní silou pro vaše Tvůrce a zároveň dáte svobodu i těm - zase vašim sluhům, biorobotům...

Pane Nováku a Vy všichni z této linie, kteří k Vám patří: "Žehnám Vám ve Jménu Světla a Lásky", přeji Vám ať pochopíte co Vám bylo nyní sděleno výše v mých slovech pro Vás a ať najdete rychle poslední možnost změny orientace svého působení. Můžete jen s Lidstvem podle Zákonů Stvořitele Všeho, jinak to nepůjde....

Luděk Kováč, bratr Všech v Kristu.

 

Diskusní téma: Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 1 ("Nová duchovní cesta")

Datum: 09.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Archanděl - parchanděl

Na to, že si mjn Jiří Novák nárokuje titul Metatrona, projevil takové hnidopišství a nedůtklivost, jaké lze u archanděla jen těžko předpokládat. Zároveň o sobě tvrdí že je Henoch, což je sice v souladu s tradicí, ale zároveň ho usvědčuje ze lži, protože Henoch nezemřel, nýbrž "nepoznal smrti" ( Gen. 5, 18-24 ). Vzhledem k tomu, že pan Novák nesestoupil do Strašnic v ohnivém voze, ale narodil se paní Novákové, můžeme směle tvrdit, že se jedná o ten druh archanděla, jakých jsou plné Bohnice.

Datum: 09.03.2011

Vložil: stýv

Titulek: ??

proč a jakým právem tu posuzujete druhé ? ..každý má právo na vlastní Cestu ..každý dělá co umí

Datum: 09.03.2011

Vložil: LK

Titulek: Re: ??

... čistému vše čisté... :-)

Datum: 09.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Re: ??

Ale nemá právo v tom ráchat ostatní. Což pan Novák činí s velikou chutí.

Datum: 04.03.2011

Vložil: petr

Titulek: život


Promluvy:

Zatímco se hladina Velkého moře Mysli zvlní do vzájemně bojujících nepřátel, hlubina zůstává NEUSTÁLE doslova božsky vřelá sama k sobě. Vypadá to doslova tak, že Hlubina Bytí sebe sama stále totálně objímá a miluje...

Když se bytosti o sebe tříští jako vlny ve svých bojích, vrhají se na sebe a bojují navzájem, jejich Podstata je přitom neustále absolutním způsobem spojuje v Jedno. Je krásné to zažívat, vidět.

Bytosti se mohou navzájem strašlivě nenávidět, mohou se urputně snažit jedna druhou zničit – a přitom stejně vždy zůstanou jen různými výběžky Jediného - Jediného! - totálního Já.

Každé individuální já je pouhý výběžek Jedné v sobě žijící Existence. Kdykoliv kohokoliv napadáš, napadáš pouze sebe! Ne v nějakém filosofickém významu – doslova, kvantově, FYZIKÁLNĚ.

Kdykoliv komukoliv odpouštíš, odpouštíš SOBĚ. Kdykoliv kohokoliv nenávidíš, nenávidíš - SEBE!

Není zde víc životů než Jeden

Datum: 04.03.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: život

Každý pocit který máme, je velký dar na naší cestě poznání. Je to jedinečný dar od Boha pro Boha. Protože skrze každý pocit, je nám dáno spatřit kým doopravdy jsme. Pocity jsou ona energie z níž je naše existence stvořena. Ne myšlenky a názory, ale prožívání našeho přítomného okamžiku tvoří svět lidské bytosti. Pocity stejně jako každá energie, musí existovat v polaritách, protože jinak by zůstaly nepoznatelné. A proto na této úrovni milujeme a nenávidíme, máme strach i odvahu, toužíme i odmítáme atd. Jestliže někdo odmítá nádheru i surovost vlastních pocitů, odmítá své čisté božství. Nevědomky zatracuje to, co má přijmout a ovládnout, aby se sám stal moudrým stvořitelem svého světa.

Datum: 04.03.2011

Vložil: Pavel N.

Titulek: Re: život

Zase jeden teoretik skutečného života a poznání ... Párkrát si něco přečte z východních nauk a ... a nejradši by se rozpustil v jednotě, neboť pochopil "absolutno" ... A tak se jen blahosklonně dívá jak ti ostatní žijí, pracují, milují se, tvoří, touží po něčem, mluví spolu. Jak zbytečná je snaha ostatních lidí, vždyť přeci vše jedno jest ! Kdyby tak pochopili a dosáhli úrovně mého vhledu a pochopení, že ... ? :-)))

Datum: 05.03.2011

Vložil: petr

Titulek: Re: Re: život

:o)
........

Datum: 04.03.2011

Vložil: E. Azarin

Titulek: Postřeh

Jeden z odkazovaných článků, mluví o tom jak se pan Novák domlouvá s přírodou. Teda pane!? Jestli hodláte i nadále takto lhát, tak to s tou duchovní cestou ať už starou nebo novou máte dost pokroucené. Víte já jsem člověk co ukecává motýla aby se nechal vyfotit a rozhodně o přírodě vím dost, ostatně o tom tak trochu vypovídá a tato stránka https://www.fotogalerie.cz/erien/galerie/strana1.html , ale že bych si s ním pokecal o ženských a pozval ho na pivo, tak to teda jsme asi fakt někde úplně jinde.

Zpět