Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 4 ("Nová duchovní cesta")

17.03.2011 07:50

Nevážený , ale i vážený pane Jiří Nováku! Proč nevážený, to víte sám již za sebe a vážený pro vaší schopnost mne rozesmávat svou naivitou, že vám to co píšete někdo trochu normální uvěří (úsměv)….

No nic, pojďme pracovat  s textem, který stojí za to lehce prosvítit a pak přijmout  ve vztahu k vám jednoznačný závěr!!!

Tohle je opravdu k pobavení:

Každý magický zákrok je dnes neoprávněný - Otevřená výzva panu Luďku Kováčovi  

...
Stále ještě existují zbytky původních mocenských struktur

Stala se mi ještě následující věc, která potvrzuje skutečnost, že kolem nás jsou i v dnešní době roztroušeny zbytky struktur bývalých Duchovních hierarchií, které propagovaly magii a privilegia pověřených bytostí. O víkendu jsem si vyrazil na kole a část cesty mne doprovázela neobvyklá a místy dost silná bolest v levém koleni. Takový náznak obvykle duchovně vyjadřuje neochotu naslouchat některým doporučením duchovních institucí a taková rozhodnutí respektovat.

Bolest kolena je jasný signál vlastní nepokory! Levá strana = koleno osobní nepokora!!

 

Po návratu domů jsem se proto duchovně zeptal, kdo mi takto dával nepřehlédnutelný impuls. K mému překvapení se ozvala jakási stará karmická instituce, u které mi Příroda naznačila až 25 % temných levotočivých bioenergií. Což bylo potvrzením, že takový úřad už do nového vývoje nepatří a spíše šlo o zbytkovou strukturu z období vlády Duchovních hierarchií. Řekla mi toto (duchovní komunikace z 12.3.2011):

Neexistuje žádná stará a ani nová karmická instituce. Pokud bude tzv. nějaká nová, tak bude teprve v budoucnosti, na základě doporučení těch co zde byli, ač nemuseli z titulu svého místa ve stvoření. Tato doporučení teprve budou diskutována s Nejvyšším, když bylo slíbeno, že toto bude, ale až po dojezdu „starého způsobu“ realizace Zákona Příčiny a Následků! Přestaňte s těmi vašimi levo-pravo točivostmi, protože to je taková „ptákovina“, že opravdu rozum zůstává stát nad tokem vašeho zjednodušování, tam kde je to trochu složitější….!!!

 

Stará karma: „Je nepřijatelné, abys takto kritizoval nejvyšší bytost, které byl dlouhodobě svěřen vývoj na Zemi a ve Sluneční soustavě. Udělal mnoho dobrého pro vývoj a drobné chyby nejsou podstatné. Na prvním místě by měla být úcta k této bytosti a respektování jejího mocenského postavení. Takové bytosti jsou vyjmuty z karmického pořádku a žádná karma k nim nemá přístup. Ber toto jako poslední varování. On má právo tebe kritizovat, ale ty jeho ne. Takové jsou zvyklosti v systému Duchovních hierarchií. Takže se důrazně omluv a přestaň škodit této bytosti s vysokou hodností.“

Nevím a ani se mi moc nechce dívat koho to vlastně posloucháte, ale podle dikce bych to viděl na jednoho z vašich Průvodců, který vám radí docela dobře, jen vám se to asi nehodí, že :-) !!!

Jen tak mimochodem, mně nemůžete škodit a váš průvodce vám říkal trochu něco jiného, jen jste to asi nechtěl slyšet….bytosti s nejvyšší hodností… tohle vám říkal váš vlastní Průvodce. No jo no, co se dá dělat, když nechceme slyšet, tak neslyšíme, k vlastní škodě, že…..?!

 

Takže takto vypadal původní karmický řád z období vlády Duchovních hierarchií. Právě takovéto postoje vůči mocným a privilegovaným byly živnou půdou pro neustálý nárůst nadřazenosti jednotlivců nad zbytkem světa. Opět se nemůžeme divit, že takto vyhrocený kult osobnosti mágů existující v duchovním pozadí našel svůj průmět v podobě Stalina, Hitlera a dalších diktátorů i zde dole ve hmotě. Jak nahoře, tak i dole.

Motáte  „páté přes deváté“ srovnáváním Tvůrců a Stvořitelů s pokřivenými lidskými inkarnáty (jen tak mimochodem bych je neodsuzoval, protože měli svou dějinnou roli ve vztahu k lidstvu i když v negativní poloze). Ve stvoření jsou hierarchie z důvodu evolučního vývoje a tento model se nezměnil a nezmění, takže vymýšlíte nesmysly!!! I přes to že jsou hierarchie, jsou vždy nejen kontrolovány, ale především „ovládány“ Zákonem LÁSKY a ten nemůžete napadnout a když ano, tak se vlastně prozradíte za kterou stranu vlastně hrajete tuto hru s NDC. Vím kdo jste, ale jsou tací, kteří ještě neprohlédli vaše motaniny….(úsměv), ale i na to dojde….

 

Každý reálně uvažující člověk chápe, že takto nelze pokračovat dál. Že otěže vývoje musí převzít samotná Planeta a její Příroda. Že stejné právo musí být odebráno lidem ve hmotě, kteří až do nedávné doby takto násilně zasahovali do vývoje, a to s pozice nedostatečného duchovního nadhledu nad celou situací. Především to byl hlavní důvod, proč jsme začali uveřejňovat informace na těchto webových stránkách. Proč jsme rozhodli veřejně říci lidem pravdu o dnešním vývoji, pravdu o způsobu vedení lidského vývoje v minulosti.

Otěže vývoje drží v rukou stále Hierarchie Nadzemské Zóny, jednotlivých sfér planet Sluneční soustavy = Univerza a především Hierarchie sféry Slunce, která je odpovědna vyšším systémům (nebudu to zde rozebírat) Tyto Hierarchie se mění v jednotlivcích, ale jinak zůstávají, protože mají za úkol připravovat a kontrolovat vývoj jednotlivých evolučních vln, tedy i tu lidskou. Lidstvo končí pomalu s pobytem na této planetě a v této sluneční soustavě a nastoupí jiná vývojová vlna, ale ne ta vaše nelidská rasa :-) !!! Vy se pěkně vrátíte do své části vesmíru, odkud jste přišli a budete muset změnit sebe sama, jinak se nikdy nedostanete na hlavní cestu vývoje Lidské vývojové vlny… 

 

Bezprostředně jsem se zeptal nové centrální karmy nad novým vývojem, co říká slovům staré karmy: 

Centrální karma: „Takovýto karmický postoj oficiální instituce je nepřijatelný. Jen to svědčí o tom, jak byl starý karmický systém nespravedlivý, prohnilý. A jak umožňoval postupný nárůst kultů umělé moci. Tato stará karma bude oddělena od jakýchkoliv možností i nadále ovlivňovat vývoj na Zemi. Nadále už není možné takovéto karmické postoje tolerovat. To je vše.“

Je možné, že to čemu vy říkáte Centrální karma (jinak neexistuje, tak jak jí podáváte) by mohla být vaše karma, to je vaší rasy, protože patříte do jiného Vesmíru a tedy se to nemusí líbit, zvláště pak, když všechny Vesmíry půjdou do podřízenosti tomuto Vesmíru z hlediska vzoru i z hlediska řízení. Toto už je velice dávno rozhodnuto, takže ani vaše ještě nedávno robotická rasa na tomto nic nemůže změnit. Stvořitelé ostatních Vesmírů to přijali jako nejvyšší VŮLI a směr expanzivního vývoje v celém STVOŘENÍ, především však v dalších třech neobydlených kvadrantech…. Takže opravdu již nelze tolerovat vaše pokusy o změnu paradigmatu absolutního vývoje!!! Stavíte se do pozice nových Luciferů a padlých, dejte pozor, jak jsem již jednou napsal, abyste nebyli vymazáni z Knihy Života jako rasa a  jako výstraha pro ostatní. Tento experiment s padlými a jejich nápravou, stál tolik utrpení, že to již nebude nikdy dopuštěno a dovoleno…!!!  

 

Výzva Planety a Přírody pro pana LK

Planeta a Příroda: „Žádáme Vás důrazně, pane Luďku Kováči, o veřejné odpovědi na tyto následující jasně a jednoznačně položené otázky. Je čas nalít lidem čistého vína o skutečném pozadí magické moci nad tímto světem. Buďte alespoň teď férový a řekněte konečně světu pravdu o konkrétních příkladech používání magie.

    1) Ještě si dnes myslíte, že podobné magické násilí na lidstvu, Planetě a Přírodě, jako bylo uměle magicky provedené zemětřesení v italském Assisi, je ospravedlnitelné ideologií Duchovních hierarchií? Ještě stále vnímáte z pohledu vaší moci nad světem, že takový čin je z etického hlediska v pořádku?

    2) O kolika dalších podobných magických akcích (zemětřesení, záplavy, dopady těles na povrch), které byly provedeny zásahem mágů do přírodních a planetárních struktur, víte? Ať už byly provedeny v v tomto životě nebo v dávné minulosti?“

ŽÁDNÁ VÝZVA PLANETY A PŘÍRODY!!! To je vaše smyšlenka a fantazie!!!

Planeta jako Multidimenzionální bytost ví velice přesně kdo jsem a proč tady jsem! Stejně tak to ví všechny bytosti a jim podřízené síly, které označujeme souhrnně jako Příroda. Oni takovéto věci neřeší (úsměv) , protože ví jaká je moje Mise v tomto životě a jak naopak dostávají obrovské požehnání a pomoc  v tom co je potřeba napravovat díky činnosti Lidí a jejich loutkovodičů, různých nepřátelsky naladěných mimozemských ras (včetně té vaší). Kdo škodí jste tedy vy pane Nováku a to především v tom, že brzdíte skutečnou kvantitativní a kvalitativní přeměnu některých členů Lidského rodu na konci věků. Škodíte výrobou toxických textů, kterým zahlcujete virtuální prostor a pomáháte tvorbě elementárních bytostí, díky strašení a vytvářením paniky !!!

Vaše otázky, které jsou jasné svým záměrem a skutečným cílem, kterým chcete dosáhnout trapnosti, vypovídá o tom kdo skutečně pokládá otázku zda vy nebo opravdu Planeta a Příroda!!! Oni se nemusí ptát, protože skutečnost znají a jsou toho všeho účastni. Takže opět bludaříte a snažíte se o vychytralosti, ale …. :-) !!! 

 

Poslední výzva karmické instituce pro pana LK

Ač je mi to nepříjemné, nemohu odmítnout další žádost karmické instituce předat panu LK následující výzvu.

Centrální karma nového vývoje: „Vaše karmická situace, pane Luďku Kováči, je mimořádně složitá. Pokud jste vůbec schopen ještě přijmout nějakou radu, tak doporučení pro Vás je nejen co nejrychleji ustoupit do ústraní a přestat veřejně působit na duchovním poli. Ale především udělat další rozhodující gesto dobré vůle – dobrovolně se vzdát všech dosavadních privilegií a všech svých osobních magických systémů i schopností a vydat je Přírodě a Karmě. A dále se obrátit vůči lidstvu s veřejným prohlášením a veřejnou omluvou za všechny své dosavadní násilné magické zásahy. Jedině toto Vám ještě v tuto chvíli může zásadně vylepšit Vaši nepříznivou karmickou situaci. Tato výzva už nebude opakována a toto je poslední možnost, která je časově omezena lhůtou sedmi dnů. Poté budou zahájeny závěrečné operace Planety, Přírody a systémů Nové duchovní cesty na definitivní zlomení moci magie.“

Jedinou a skutečně CENTRÁLNÍ KARMOU VÝVOJE vždy byl a bude STVOŘITEL VŠECH STVOŘITELŮ , STVOŘITEL VŠEHO!!! Ten jediný se mě může ptát co jsem kde udělal, či vyvedl. Toto platí pro všechny, kdo jsou vedeni podle Zákona Milosti a Milosrdenství!!!! Takže pane Jiří Nováku, stáhněte jak se říká „ocas“ a to co jste mi chtěl naordinovat a zároveň mne tím vyděsit, platí především na vás. Jen tak mimochodem již vám uběhly 4KD ze sedmi dnů, které vám odtikávají.  Využijte zbytkový čas k vlastní nápravě a možnosti vlastní očisty. Negenerujte toxický virtuální odpad v podobě mýtomanských bludů  a pokroucenin.

Závěrečné operace již dávno začaly, ale ve směru k očistění a transformaci Lidstva do vyšších vibračních rovin. Duplikáty energeticko materiálních těl jsou již pro většinu Lidstva hotovy, takže se agresorským přisluhovačům nepodaří stáhnout Lidstvo do otroctví, které vaše rasa a vaši Tvůrci chtěli dosáhnout. Žádné kataklyzmatické události tomu nepomohou, prohráli jste, protože vám jde o vlastnictví této planety. Vaše způsoby jsou strašení, manipulace a další disharmonické projevy. Naše způsoby jsou bezvýhradná Láska, Milost, Milosrdenství, Trpělivost, Laskavost, Soucit, atd. plus absolutní Poznání pro všechny, Moudrost, Vševědoucnost, VŮLE, Víra, … atd…. atd.

Pane Jiří Nováku, již vám nebude dovoleno nic co by škodilo Lidstvu, skutečné Planetě a Přírodě!!! 

Platí to pro vás, pro vaší rasu i pro vaše řídící…!!!

JJ-LK, JJ-FOP, JJ-KMaŠP, JJ-SaL, JJ-BP   

 

 

Diskusní téma: Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 4 ("Nová duchovní cesta")

Datum: 17.03.2011

Vložil: petr

Titulek: naše konání

ahojky,
omlouvám se že píšu,ale vrtá mi hlavou,jaký asi bude výsledek této výměny?
Obávám se,že pan Novák svoje bludy neodvolá,ba naopak soukmenovci se spojí a utuží v boji proti nepříteli-toho jste chtěli dosáhnout?
Lidé,kteří zpovzdáli toto sledují ,se mohou přiklonit na stranu JN nebo LK nebo na žádnou,zajímala by mě kvantifikace těchto skupin,sázím na to,že skupina poslední by byla nejpočetnější.
Chápu problém Krista a antikrista tak,že Kristus nepotřebuje bojovat nebo bojuje jen tehdy,kdy má boj pozitivní vliv na protivníka a tady v této při je pozitivní vliv v nedohlednu,ale možná se mýlím a JN se stane aktivním čtenářem těchto stránek...
:o)

Datum: 17.03.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Re: naše konání

Vážený pane, chceme dosáhnout pouze toho, aby pan Novák neohlupoval, aniž by to zůstalo utajeno před veřejností. Pokud jste si nevšiml, tak tu hlásáme cestu vlastní zodpovědnosti, tedy žádnou výpadovku směr Eden, ale tvrdou řeholi vlastní zkušenosti. Protože jen na ní lze budovat skutečnou víru. To že se tu ukazují různé metody duchovní práce, je logické a jen na čtenáři záleží čemu dá přednost a co si vybere pro své vlastní hledání. Nic takového jako NDC, SDC, LDC, PDC a kdo ví jaké DC prostě neexistují a rozhodně si každý musí být být schopen najít určitou míru zodpovědnosti za svůj osud a volbu. Není to moc, ale stačí to. Nemyslíte??

Datum: 17.03.2011

Vložil: LK pro Petra

Titulek: Re: naše konání

Je to docela jednoduché a odvisle, zda pan JN se uchopí příležitosti , kterou dostává nebo ne. Jinak to bude asi takto:
1. nebude již připuštěno aby odebíral přímo pan JN a jeho rasa životní energii a další typy energií bez souhlasu lidem, kteří přišli za panem JN s důvěrou v pomoc a ne pro parazitismus nejhoršího kalibru, přímou i nepřímou cestou!
2. Nebude připuštěno, aby bral Boží Jména nadarmo a povyšoval se nad ně!
3 Nebude připuštěno, aby generoval různé energetické parazity za účelem nestoudného ovlivňování lidí, jejich manipulování za účelem hmotného zisku i jejich energie!
4. Nebude již připuštěno, aby se odkazoval na Bytosti Planetárního, Solárního typu, bytostí a sil souhrně chápané jako Příroda
Pokud cokoliv z tohoto poruší, bude brán okamžitě k plné odpovědnosti.
Co se týká jeho pomluv a vědomých lží o mě, odpouštím mu, protože neví co činí :-) Nelpím na osobní prestiži, to není podstatné a spíše vyvolává jednání pana JN u mne blahosklonnost vůči dítěti, kterým v podstatě je jak osobně , tak v rámci jeho rasy....
Mějte se "Petře" nebo spíše Šimone? :-)

Datum: 17.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Koruna železná a koruna zlatá

Přestože pan Novák šmahem odmítá magii a staré cesty, stále ještě neopustil zásadu, obsaženou ve Smaragdové desce Herma Trismegista: "Co je nahoře je podobné tomu, co je dole a co je dole je jako to, co je nahoře, k naplnění zázraků jediné věci". Mimo jiné to znamená, že věci a děje na Zemi nesou pečeť nebeských vlivů. Abych poukázal na pravou povahu tzv. "Nové duchovní cesty", stačí když pohledím na hvězdné a planetární vlivy, které stály u jejího založení. Zde bych učninil menší tématickou odbočku:
Existují tzv. "přírodní chrámy" - místa, spojená s jistými oblastmi nebe a kopírující rozložení hvězdných sil na Zemi. Znám jednu takovou oblast o rozloze několika desítek kilometrů čtverečních. Její polohu bych nerad zveřejňoval z důvodů, které pokádám za dosti dobré, v neposlední řadě proto, že pan Novák a jeho nohsledové ji dosud neznají. V jedné vesnici v této oblasti můžeme na jedné budově vidět zazděnou železnou korunu. Podle pověsti ji zde zanechal cizí vládce, pokoušející se uchvátit český trůn a mající v úmyslu podstrčit falešnou železnou korunu místo pravé zlaté. Byl však zahnán na útěk a železnou korunu zde ztratil. Předpokládám že nemusím vysvětlovat co znamená na duchovní úrovni zlatá koruna českého lva, ani to, že této koruny nelze dosáhnout jinak než skrze Krista a jeho sílu.
Podíváme - li se na postavení planet k 1. dubnu 1999, což je den, který pan Novák považuje za oficiální vyhlášení své "nové duchovní cesty", můžeme tam, pokud známe z astrologie trochu víc než základy, číst slova "ŽELEZNÁ KORUNA", napsaná zcela jasně a zřetelně. Rovněž se tam dozvíme, že se nejedná o první pokus podstrčit falešnou cestu místo pravé. "Kdo nevchází do ovčince dveřmi, ale přelézá ohradu, je lupič a zloděj."
Spor mezi panem Kováčem a panem Novákem nepovažuji za oboustranný projev uražené ješitnosti, ale za snahu pana Kováče hájit kristovskou linii duchovního vývoje. Pan Novák může dokazovat, přesvědčovat. dovolávat se Země, Slunce, Přírody, vyhrožovat karmou, bojlerem, případně malešickou teplárnou - pravý původ a povahu svého učení dal najevo jasně tím, že prohlásil Krista za "umělý automat". Nyní nemá proti sobě pouze pana Kováče a provokatéra Guyvera, ale živého Krista, jehož existenci popírá a kromě toho síly koruny svatého Václava v morfogenetickém poli Země. Měl by to velmi rychle zabalit a požádat o odpuštění ty, kteří jej v dobré víře následovali.

Datum: 17.03.2011

Vložil: LK pro Guyvera

Titulek: Re: Koruna železná a koruna zlatá

Opravdu ze Srdce děkuji za Vaše SLOVO, uhodil jste od samého začátku hřebíček na hlavičku...!!! Velice jste mne potěšil, i mě se zde stalo to co se občas stává pro les nevidím strom a obráceně pro strom les. Ještě jednou díky, velice přesné. :-)S přátelským pozdravem a přáním hezkého dne LK

Datum: 18.03.2011

Vložil: Antiquus

Titulek: Re: Koruna železná a koruna zlatá

Zdravím Guyvera a ostatní souznící bytosti.
Guyvere, uhodil jste přesně hřebík na hlavičku. velmi výstižně a přesně pojmenováno. Také pan LK a spol. vystihují přesně "situaci". Ano všechny věci a děje zde na Zemi nesou pečeť nebeských vlivů. Pouze vnitřními smysly vidíme jasně a čistě. Toto není ovšem umožněno každému a to zejména bez schopnosti vnímat díky jeich jistému pokřivení a jeich "uvěznění" ve vnějších smyslech, které jsou perceptory kamufláže.
Proto "spor" mezi JN a LK je možno považovat i za "konflikt" mezi Vnějšími smysly a Myslí. Nemůžeme použít kamufláž k vidění skrze kamufláž. Velmi pěkně na toto téma "promlouvá" Seth část 23 a 24 (zde na serveru uvedeno panem LK).
Mějme tedy na zřeteli, že Mysl udržuje osobnost, aby nesešla z cesty a také, že Mysl je část vnitřní pláně. Je to část nás sebe!
Zároveň tímto děkuji panu LK a spol za uváděné velmi hodnotné studijní materiály.

Datum: 17.03.2011

Vložil: Erien Azarin

Titulek: Magicus Luceus

Ach jo, pane Novák, kdybyste jen věděl, co ani netušíte. Ukázat někomu pravdu je snadné, pokud tuto pravdu znáte. To není o diskuzi s virtuálním vědomím, ale o hluboké zkušenosti, která sama vede k rozpoznávání příčin a následků. Kéž by i vás nalezla ona jiskra Prvotního Stvořitele, abyste konečně spatřil to co má být viděno. Nebuďte hluchý a slepý. Už delší dobu víme jak vám podobní nakládají s pravdou která je jim předložena a jak umě ji okamžitě zakomponovávají do vlastních zdegenerovaných teorií. Proto ani náhodou nečekejte, že vám pravdu ukážeme. Na to nemáte "prozatím" morální právo, ani zkušenost, která by vás díky poznanému mohla osvobodit. Není mi vás líto, protože jdete cestou své volby, ale pamatujte že z upečeného chleba obilný klas znovu nevyroste. K tomu je zapotřebí ještě cosi jiného. Až to naleznete, dejte vědět všem lidem na co jste přišel. Do té doby držte hubu. Děkujeme vám my, poslové krásné a životodárné magie.

Datum: 17.03.2011

Vložil: LK pro Eriena

Titulek: Re: Magicus Luceus

Milý Eriene, napsal jsi to dobře a po pravdě s jistou dávkou humoru, ale někteří to nepochopí a budou to brát jako "atak". Snad to přece jen k některým souvěrcům pana JN dojde do vyšších rovin než jen do úrovně blokády NDC, což je jak jsem zjistil je 11.-12. tělo = DR/DT, což je sídlo nižší Mysli. Opravdu vysoká duchovní cesta to co učí pan JN v NDC....

Datum: 17.03.2011

Vložil: petr

Titulek: Pravda?

……………………..
OHEŇ PRAVDY

Na nejvyšší hoře
v posvátné zemi
hoří oheň Pravdy.
Kolem sedí čtyři mudrci
a meditují o Pravdě….

První říká:
Vše je Pravda!
Ten proti němu namítne:
Nic není Pravda!

Mudrc vlevo dí:
Něco je Pravda a cosi je nepravda!
A poslední:
Právě naopak,bratře-
něco je nepravda a cosi je Pravda!

Obcházím jim za zády
a zkoumám jejich pohledy.
Vidím,že každý z mudrců zří své,
přestože oheň Pravdy je jen jeden.

Mudrci se neperou,
přijímají pozice druhých
a nepotřebují obhajovat své.

Kéž bychom byli jako oni
až se před námi
rozhoří oheň Pravdy.
A on už doutná,
už brzy
vyšlehne!
…………………

Datum: 17.03.2011

Vložil: LK pro Petra

Titulek: Re: Pravda?

To co jsi napsal je pěkné a i poučné pokud hovoříme o PRAVDĚ, pokud hovoříme o obrácené straně PRAVDY, aby se nikdo nedostal k Ohni PRAVDY, tak to už každý za sebe musí si zvolit zda bude PRAVDU hájit jako takovou, ale především za přístup k ní. Pokud je zde někdo, kdo se vydává za znalého a přitom díky svému neúmětelství nedokázal se naučit základy pro získání přístupu k Ohni PRAVDY, je potřeba na to nejen poukázat, ale když škodí a brání dalším k přístupu k PRAVDĚ, je potřeba osvobodit z řetězu nevědomosti TY, kteří jsou spoutáni a vlastně ani o tom nevědí...!!! Jsme v Zóně svobodné vůle a proto každý musí mít právo skutečné svobodné volby. Nelíbí se to některým, že je odhálováno to čím jsou lidé svazováni. Proto "zloděj křičí chyťte zloděje"...
Oheň Pravdy není Ohněm, pokud jen doutná, Oheň PRAVDY je v srdci každého ČLOVĚKA a je na každém zda hoří nebo nehoří!!!

 

Zpět