Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 6 ("Nová duchovní cesta")

23.03.2011 07:32

Vážení čtenáři a čtenářky, je opravdu zajímavé jak se v krátkém čase  naplno projevil a projevuje charakter pana Jiřího Nováka z NDC. Otevřel diskusi pod svým článkem zde:

41. Soupeření mezi Světlem a Temnem v duchovním pozadí světa spěje ke zlomu

....a protože jsem nechtěl neustále psát u nás odpovědi na jeho chorobně toxické texty, kde se neustále naváží do skutečného poznání, kterému říká Magie, napsal jsem kraťoučkou repliku na jeho pravdomluvnost a překrucování všeho do lži tezí. Odpověděl na to sice opět svým způsobem, ale nevyjádřil svou odpovědí výhrady, že jsem zde přispěl v diskusi, která byla jak vystřížená z dob socialismu na podporu Strany a Vlády tehdejší doby (přišlo mi to jako na povel :-) !!!) Vzhledem k tomu, že  skoro v každém příspěvku byl zmiňován zloduch LK, nedalo mi to na to nereagovat , ale slušnou formou a především konkrétně, tak aby každý z diskutujících  pod textem, dostal odpověď na svůj příspěvek podle obsahu a toho co jsem dostával přes kanál intuice, abych předal.  Samozřejmě jak vidíte v citaci JN pod článkem v hodnocení celodenní diskuse, nelíbilo se to co tam bylo napsáno, protože především bylo komunikováno jinak  než byly představy JN.

Pojďme k vlastní citaci a krátkým poznámkám k citacím - zde je nejprve celá citace pana JN, kterou uvádím pro přehlednost a souvislosti projevu JN:

Jménem provozovatelů těchto stránek děkuji všem, kteří jasně a jednoznačně vyjádřili podporu naší práci. V tuto chvíli 22.3.2011, 22.58 však vnímám, že stránky je potřeba ochránit a znemožnit další noční útoky mágů formou vstupu jejich energií do diskusních stránek. Postupně bylo vymazáno sedm diskusních příspěvků LK v rozsahu zhruba čtyř stran textu a další dva naprosté bláboly uvedené pod jménem Mischuler. Nepřijatelnost projevu pana LK a to, že bez jakéhokoliv požádání či navázání kontaktu začal na základě svého rozhodnutí diagnostikovat další účastníky diskuse, kteří se představili plným jménem, a neváhal veřejně prezentovat svůj pohled na ně, je z hlediska etiky duchovního pracovníka naprosto nepřijatelné. Vyjádřím se k tomu podrobněji ve speciálním textu, kde budou i některé ukázky jeho slov. Během dne bude možnost diskuse opět obnovena. Dosavadní diskusní příspěvky byly srovnány v chronologickém pořádku podle doby pořízení.

Jiří Novák

Jednotlivé  = dílčí citace z úplného textu:

Jménem provozovatelů těchto stránek děkuji všem, kteří jasně a jednoznačně vyjádřili podporu naší práci.

Není nad pěstovanou a především souhlasnou podporu vaší práce JN...!!!

V tuto chvíli 22.3.2011, 22.58 však vnímám, že stránky je potřeba ochránit a znemožnit další noční útoky mágů formou vstupu jejich energií do diskusních stránek.

Ó velký "Mistr" strašení promluvil, protože se jistě dívá jako velký stratég na noční letecké a raketové útoky na Libyi. Takže pan JN dovozuje nebo snad takto instruuje svého Elementára co má provést, aby to vypadalo jako "další noční útoky mágů formou vstupu jejich energií do diskusních stránek." Proto je to potřeba znemožnit a "velký Mistr" tomu musí zabránit a pokud to půjde všichni jeho příznivci věnujte část své životní energie do společného zásobníku výživy parazita NDC!!!

Jenže Vaše výzva je opravdu planá, protože nikdy z naší strany nebyly útoky ani ve dne a ani v noci! Dále, není ani co živit, protože Váš parazit je rozpuštěn a když se objeví ve Vaší blízkosti jakýkoliv podobný parazit bude automaticky rozpuštěn. Jestli tohle budete považovat za útok, tak to je jen Vaše paranoia!!! Již si ani neškrtnete ani vy a ani vaši další spolupracovníci na tvorbě vědomého , ale i nevědomého ztvořování Elementárů a Elementálů. Prostě již Vám to nebude umožněno. Tvorbě nízké a destruktivní magii parazitů je u Vás odzvoněno a měl jste pravdu v tom, že končíte Vy a vám podobní s tímto druhem nízké magie pro vlastní egoistické cíle. Čas se naplnil. 

Postupně bylo vymazáno sedm diskusních příspěvků LK v rozsahu zhruba čtyř stran textu a další dva naprosté bláboly uvedené pod jménem Mischuler.

Diskuse, kde není připuštěn jiný názor než souhlasné vyjádření není diskusí a ukazuje na mnohé, včetně sektářského založení NDC a jeho hlavního protagonisty !!! Text byl nezávadný a vymýšlení tezí o vyzařování, jen svědčí o tom jaký jste manipulativní typ. Kdyby jste byli tak čistí, jak deklarujete, že jste a opravdu by byl text tak negativně vyzařující, i tak by se neměl ani trochu nikoho z vás dotknout. Jenže ono to je trochu jinak, energie Světla a Lásky spaluje noční hmyz, který je přitahován a zároveň je smrtí pro hmyz zvyklý na opravdovou temnotu, pane Nováku...!!!

Buďte od té dobroty a text, který jste odstranil a je mým duševním vlastnictvím mi laskavě přepošlete na můj mail, pokud jej chcete používat v nějaké formě pro své rádoby veledůležitě zdeformované texty, jak jste naznačil kolegovi Dismasovi!!! Tyto texty vám nepatří, tak když je nejste schopen unést pro svou ješitnost na místě kde byli správně určeny, jako odpověď na jednotlivé příspěvky, vraťte je formou mailů. Potom mi nevadí, když použijete citace z těchto textů!!! Chci je zveřejnit jako ukázku toho co vám vadilo v plném rozsahu u nás.... Zachovejte se alespoň v tomto jako profesionál a ne jako stupidní diletant, žádám vás o to pane Jiří Nováku!!!

Nepřijatelnost projevu pana LK a to, že bez jakéhokoliv požádání či navázání kontaktu začal na základě svého rozhodnutí diagnostikovat další účastníky diskuse, kteří se představili plným jménem, a neváhal veřejně prezentovat svůj pohled na ně, je z hlediska etiky duchovního pracovníka naprosto nepřijatelné.

Kde berete jistotu, že jsem nepožádal a že mi to nebylo nejen dovoleno Boží Prozřetelností?! Kde berete jistotu, že jsem nebyl požádán přímo Duchem některých jednotlivců, abych předal co jsem napsal?! Jak víte co je skutečná etika při diskusi, když jí sám nedodržujete v tom nejelementárnějším módu provozovatele?! Kde je vaše etika, když se prezentujete jak vidíte a jak pomáháte a přitom necháte jednu paní pod vlivem 3 parazitů a nezasáhnete jako její učitel a průvodce své filosofie?!

Naprosto nepřijatelné a především naprosto odhalující jsou vaše praktiky, kdy si berete peníze za diagnostiku a kdo ví za co, přitom necháte dotyčného v plném zajetí energetických parazitů!!!

Naprosto nepřijatelné je především to, že necháte lidi, kteří vám chtějí věřit a věří v nevědomosti a bludech!!!

Naprosto nepřijatelné je především to, že vsugerováváte lidem, jak jim NDC pomáhá a jak jsou IN, když jsou přitom s vašim vědomím pod vlivem energetických parazitů!!!

Takže vy se chytněte za svůj nos pane JN a nechte planého proklamování etiky duchovního pracovníka, když se tím nejen neřídíte, ale především zneužíváte své postavení. Je to jako kdyby si někdo u vás objednal jako u pokrývače novou střechu a vy udělal jen jednou čtvrtinu práce, vzal si však dojednanou odměnu za celou střechu a ještě dotyčnému říkal jak perfektní střechu má. Stačí první nápor větru, větší déšť  či sníh a je jasno. Nebo příjde opravdový mistr pokrývač a řekně milý pane majiteli, ten kdo vám dělal střechu je diletant a vám bude ouvej, pokud si to nenecháte dodělat. Kdo je tedy zde za nositele šlendriánu, ten kdo upozornil a nebo ten kdo neudělal svou práci pořádně?....!!!

Když to neumíte, tak se alespoň jako chlap, opravdový chlap přiznejte že něco ještě neumíte jako opravdový mistr, není to ostuda!!! Tím ukážete, že jste schopen sebereflexe, což je dobré v osobním postupu. Nikdo není neomylný, každý může něco přehlédnout, ale musí se k tomu dotyčný postavit rovně a čelem. Pokud však začne dotyčný z hlediska ješitnosti  kolem sebe kopat, prostě narazí...!!!

Jeden váš ctitel napsal v diskusi toto... cituji:

Datum 22.03.2011

Vložil Tomáš

Titulek Smutné

Smutné je když žák přeroste učitele a učitel si to odmítá připustit. A to i přesto, že se často tato situace v dějinách opakuje.

Pane Tomáši je opravdu smutné, když žák si myslí že přerostl nejen svého učitele, ale všechny učitele, ale přitom ještě neodrostl plenám a to co v nich nosí nevoní po fialkách....

Mám tu čest být pro mnohé člověkem na koho se mohou obrátit o radu a pokud jen trochu mohu pomoci rád to udělám. Když nevím, řeknu že nevím. Některé věci nemohu říci z určitých důvodů, tak se snažím jemně naznačit a když dotyčný slyší - super, když ne a pak mne z toho obviňuje, nezlobím se na něj. Nesvazuji nikoho a zároveň nikoho k sobě a svému nasměrování nepřipoutávám, každý má svou volbu, jak dlouho půjde či nepůjde po společné cestě. Má možnost si vzít světlo které si nesu, má možnost jít a nevzít si toto nesené světlo, je to na každém. Mám radost z každého úspěchu těch, kteří mne slyšeli a poučili se. Mrzí mne každý jejich neúspěch a sám sebe obviňuji, že jsem neudělal vše pro to aby se toto nestalo. Víte jakou má radost skutečný Mistr, když může některého svého žáka příjmout- uvést do kruhu Mistrů?!!!  Měl bych opravdovou radost, kdyby mne pan JN jak říkáte předčil a stal se více než žáčkem. Dmul bych se pýchou, která není skutečnou pýchou, ale hrdostí nad výkonem a osobním vzestupem toho, kterého jsem měl čest provázet. Jedna diskutující byla paní, které jsem se poklonil, když jsem viděl jak na sobě zapracovala a pracuje bez cizí pomoci, jen vlastním úsilím a pílí. Neprůvodcoval jsem jí a přesto jsem rád, že někdo takový skutečně je. Pan JN by se měl učit od ní a ne ona od něj. Ona má vykročeno na skutečného Učitele a Mistra!!! Tohle jsem vám chtěl odpovědět a nemohl jsem, tak to činím zde pane Tomáši. Je to i další odpověď na to co napsal pan JN a na co reaguji....

Vážím si lidí, kteří dodržují elementární pravidla Božích Zákonů, ctí Pravdu, Světlo a Lásku ve všem a ke všemu. Pak jsem nejen přítelem, ale vším co dotyčný potřebuje a o co požádá....

LK

  

 

Diskusní téma: Bludy a paranoia pana Jiřího Nováka 6 ("Nová duchovní cesta")

Datum: 24.03.2011

Vložil: Lukáš M.

Titulek: L.M. pro Guyvera

Dobrý den,

Chtěl bych Vás požádat, jestli byste mi mohl na sebe dát nějaký kontakt, popřípadě mi napsat na mail ndcoppositon@centrum.cz, chtěl bych se Vás pouze na pár věcí zeptat, pokud by vám to nevadilo, máme zřejmě v tomto podobný zájem :).

Díky Lukáš

Datum: 26.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Re: L.M. pro Guyvera

Odeslal jsem Vám kontakt dvakrát. Pokaždé se mi zpráva vrátila s tím, že byla označena jako spam. Znamená to to, co si myslím že to znamená????

Datum: 04.04.2011

Vložil: Lukáš

Titulek: Re: Re: L.M. pro Guyvera

Omlouvám se, že píši až nyní, ale byl jsem týden v zahraničí. Nevím co si myslíte, že to znamená :). Pravda je taková, že z jistých důvodů, Vám tady na otevřeném fóru nemůžu sdělit svoje pravé jmeno ani email. Proto jsem si na centrumu proto abych Vás mohl kontaktovat založil email....patrně mají problém se spamem...nebo nevím co se mohlo stát, že mi nedošel. Poprosím Vás tedy ještě o druhý pokus mi napsat na mail na seznamu : meyerlukas@seznam.cz
Díky moc.

Datum: 24.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Teprve nyní jsem se dostal ke zpracování dostupných astrologických údajů o útocích

a chci pouze sdělit, že ona "železná koruna" prvního egregoru je ve všech případech velice výrazná. Co podotknout???

Datum: 24.03.2011

Vložil: LK pro pana Guyvera

Titulek: Re: Teprve nyní jsem se dostal ke zpracování dostupných astrologických údajů o útocích

...pan JN "dělá jen svou práci" Koordinátora své rasy zde na Zemi... a jsou tací, kteří mu tuto práci kazí odhalováním jeho agendy...!!!

Datum: 24.03.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Dává to smysl?

Pan Novák si na krátkou dobu dodal odvahu a opět otevřel na svých stránkách diskusi. V níž, opět, podle svého dobrého zvyku, nesouhlasné příspěvky mazal. Následně je zveřejnil, ovšem se svým vysvětlujícím komentářem. Poté debatu opět uzavřel. Myslím že jeho verbální inkontinenci v posledních výplodech ducha lze považovat za ono příslovečné kopání dodělávající kobyly. Pravděpodobně teď začne zakazovat svým věrným astrologii, protože ta Černá Luna na hrotu 12. domu je velmi výmluvná. Nehledě o zvláštním postavení Marse a Saturna vzhledem k osmému stupni Lva... škodná jako když vyšije!

Datum: 24.03.2011

Vložil: LK pro pana Guyvera

Titulek: Re: Dává to smysl?

Nikdy jsem nebyl na astrologii mantickou, ale v poslední době, díky kolegovi R. Martiníkovi, zjišťuji, že i tato = tento druh astrologie je silně vypovídající, pokud se člověk správně ptá, dívá a vyhodnocuje z hlediska suvislostí. Děkuji za vaše info, je to další vysvětlující pohled. My přidáme ještě jeden a to už je síla...
Mějte se pěkně a pěkný den přeji :-)

 

Zpět