Otevřený dopis Jiřímu Novákovi

19.04.2011 10:49

Nevážený pane Nováku,

opět jste se ve svém článku na vašich toxických stránkách otřel o mne, o naše stránky www.rahunta.cz  a o další lidské bytosti, kteří na sobě skutečně pracují, na rozdíl od vás a vašich nohsledů.

Ve vašem článku:

42A. Očištění biopotravin od temných nánosů

píšete o biopotravinách a geneticky upravených plodinách celkem normálně, proti tomu nic nelze namítat a ani bych se o to nesnažil. Bohužel jste si zase přisoudil osobní zásluhy, které jsou tak zcestné, že člověk žasne, kde se bere ve vás ta drzost neumětele...!!!

Když pominu to, že (nejen) biopotraviny jsou v prodejnách částečně impregnované negativitou, která je generována:

- ziskuchtivostí

- klamavou reklamou

- neláskou prodávajících

- povýšeneckostí kupujících

tak mi vychází, že to co vy proklamujete jako "zasviněnost" levotočivými energiemi, je jen opět váš blábol, protože výše uvedené potraviny jsou "negativitou" naimpregnovány cca do 30% max.!!!

Trochu jsem se podíval na váš rádoby očistný zásah viz zde cituji:

Kolektivní akce na očištění biopotravin  

Dlouhé měsíce a roky jsme věděli, že zatím nelze s tímto temným nánosem na biopotravinách nic udělat. Až v únoru 2011 přišel jasný a zřetelný impuls, že Spojené Síly Světla sdružující Planetu, Přírodu, karmickou instituci i velké množství celých světů nad naším Vesmírem a také bytosti na Zemi, které dokázaly vstoupit a udržet se na cestě stabilního vzestupu, již mají dostatečnou energetickou sílu na potřebný zásah. Zásah proběhl 10.2.2011. V tento den byl kolektivní akcí Spojených Sil Světla, včetně několika lidských bytostí ve hmotě na různých místech České republiky, podniknut pokus jednorázovou akcí odstranit temné povlaky ze všech biopotravin.

Akce přinesla následující poznatky o povaze temného napadení biopotravin. Po určité době vnímáme bytost mága, od kterého vede obrovské množství temných nitek na všechny biopotraviny. On byl tedy tím původcem, který někdy v minulosti tyto temné povlaky na biopotraviny nasadil, aby je poté pohodlně kontroloval a využíval pro své magické potřeby.

No musím konstatovat, že vaše SSS nemají žádnou sílu a ani žádné schopnosti a když tak jen ve vašem chorém mozku či představách (vyberte si), protože k ničemu nedošlo v očistě. Jen ti,  co to po vás čtou si programují nějaký zásah "velkého mistříčka ala Metatron".

Místo abyste čtenářům přednesl pravdivé informace o skutečném zaneřádění potravin a způsobu očisty (proměny) cestou eucharistie, plantáte zde nesmysly a sebestředně si masírujete pokřivené Ego.

Každý člověk zde na Zemi, má možnost poprosit a požádat Stvořitele Všeho o požehnání jídla jako daru, takže vše je pak čisté a požehnané. Stejně to lze udělat tím, že dotyčný požehná ve Jménu Otce, Syna i Ducha Svatého nebo ve Jménu Krista svůj pokrm!!! K tomu nepotřebuje nikoho takového jako jste vy a vám podobní!!!

To co jste napsal v druhém odstavci je opravdu nebetyčná drzost a vrchol lživé manipulace!!! Jestli jste si tak jistý sám sebou a jste ochoten tohle říci u soudu?! Jestli ano, sdělte mi to, provedu příslušná opatření...

 

Dále píšete - cituji:

Co magie tímto osvobozením biopotravin ztratila?  

Planetární síla magie ztratila tímto „osvobozením“ biopotravin jednu důležitou nožičku. Přišla o jeden ze zásadních zdrojů své centrální magické síly. Až teď při písemném zpracování tohoto tématu mi docházejí další důsledky, které tato akce měla pro celkový vývoj na Zemi. Jak už to tak bývá, ten, kdo něco ztrácí, i když na to nikdy ve skutečnosti neměl nárok, se obvykle brání a nechce přijmout novou situaci. To se vícekrát potvrdilo v případě člověka, který náhle ztratil dosah na svoji oběť, kterou celé roky vysával.

Také v tomto případě jakoby náhodou hned po několika dnech, přesně 14.2.2011, skutečně přišel energetický útok magie na Novou duchovní cestu spojený s hmotným napadením mé osoby, jak jsem vysvětlil v textech Otevřená odpověď na pomluvy Luďka Kováče, Obraty a zlomy v životě jedné rodiny  

Tímto veřejným útokem došlo k vyprovokování otevřeného boje, který probíhá před zrakem části veřejnosti. Jde o konflikt mezi cestou čistého vzestupu podporovanou Planetou a Přírodou a mezi pozemskou magií reprezentovanou webovými stránkami Rahunta a osobně panem Luďkem Kováčem a dalšími provokujícími mágy. Tentokrát však již Planeta a Příroda nebudou ustupovat, jako tomu bylo vždy v podobných situacích v dávné minulosti. Dnes si Planeta a Příroda další ovládání ze strany magie nenechají líbit. 

Takže pane Jiří Nováku, chcete tedy otevřený boj a změření sil? Jestli ano, požádám osobně ty skutečné síly Planety, Přírody (říši živlů, nerostů, rostlin a zvířat), aby vám ukázaly na koho se odvoláváte a koho vlastně špiníte. "Neberte Boží jméno nadarmo" platí i pro Přírodu, Planetu atd., vy to  dlouhodobě činíte.

V jedné ze svých odpovědí, jsem vám psal, abyste nedráždil  jako Had "bosou nohu".... neposlechl jste dobře míněnou radu, blahosklonost a  milosrdnost má své meze!!! A Vy jste je již mnohonásobně překročil...!!!

Čekám na Vaší odpověď přiměřenou dobu, doufám, že bude z vaší strany omluvná za vaše nařčení a pomluvy...

Luděk KOVÁČ

za sebe a za redakci Rahunta

 

 

Diskusní téma: Otevřený dopis Jiřímu Novákovi

Datum: 23.04.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Nemyslím že by se pan Novák omluvil.

Naopak, vyprodukoval dva články o Ježíšovi, které mi připadají jako poněkud předčasný následek pomlázkového popíjení: příšerná směska, ze které hlava bolí a žaludek se obrací. Ve věci zmrtvýchvstání by přece měl mít jako bývalý Henoch jasno. Ovšem on svou chybu nepřizná ani tehdy, když je přímo usvědčen ze lži, stejně jako nepřizná to, že v případě svého slavného odpočtu využil magii lunárních stanic a vlivů Hlavy Hydry, Unuka a Algola. Což lze velmi snadno vyčíst z času, který stanovil jako počátek odpočtu ( 16.3. 2011, 14:00 hod. SEČ ). Inu, byl varován a ne jednou.

Datum: 23.04.2011

Vložil: LK pro Guyvera

Titulek: Re: Nemyslím že by se pan Novák omluvil.

Já vím, že to neudělá a v podstatě ani nemůže, protože by překročil vlastní stín... Četl jsem jeho rouhací a neznalosti načtené pitomosti z mnoha nepravých zdrojů a společně s vlastní fantazií. Snaží se mne zároveň vyprovokovat k vyjevení Pravdy, ale toho se nedočká, on jí už vyjevuje sám svými činy. Ve své zbabělosti nakonec si přisvojí veřejně úlohu, která mu nepatří, tak jako si jí přisvojil po zahájení činnosti Bratrů Světla v roce 1998. Vše co jsem jim říkal (těm kteří chodili ke mě pro poznání) jako informaci o začátku Velké Změny, zneužil k sebeprosazení a touhy za každou cenu se stát něčím vic než sám ví že je. Ano bude znám po celém stvoření jako Pokušitel konce Věků... je to jeho věc. To co jsem mu slíbil se stane!!! Matka Zěmě nebude nic provádět, protože je to Matka a má povinnost vůči všem svým pozemským dětem...!!! Představitelé Živlových království, ti už jsou připraveni mu dát poslední možnost, předvedou se mu v plné síle, aby měl možnost poznat jakým je skutečně zemským červem, který bude muset projít mnohou z metamorfóz, než dosáhne stav kdy skutečně bude moci být ČLOVĚKEM!!! Nechme ho již být v jeho malosti....!!! Mějte se pěkně. O tom odpočtu nechcete něco napsat podle skutečných znalostí? Uvítal bych to pro naše čtenáře , ale i pro sebe :-)...
Pěkné dny přeji.

Datum: 24.04.2011

Vložil: Guyver

Titulek: Re: Re: Nemyslím že by se pan Novák omluvil.

Napíšu, jen co budu mít víc času. Moc by mě zajímalo, kdo jsou ti Dhyani. Mám pocit že to slovo nějak souvisí s džňánou, takže bych je řadil někam k Luciferovi.

Datum: 24.04.2011

Vložil: LK pro Guyvera

Titulek: Re: Re: Re: Nemyslím že by se pan Novák omluvil.

Dhyani, by měli být obecně Archandělé, tedy bytosti sluneční vývojové vlny. Jsou to v podstatě následovníci a Zástupy 12-ti Synů Stvořitele Všeho. Zpravidla jsou to jejich děti, potomci. Ano někteří jsou následovníci syna jednoho ze 12-ti Synů Stvořitele Všeho. Proto i někteří z Dhyanů, mohou být ti kteří se snaží a snaží. Hra končí, další kolo již nebude. Pan" Nevážený" však nehovoří ani jedním z nich, pro ně je jen figurka na šachonici, Nýmand který si sám sobě vystačí. Občas přes nižší úrovně dostane impuls, ale jinak je to jen nizká magie, kterou bohužel praktikuje společně se svými nohsledy a nohsledkami.

 

Zpět